anjamen 18.01.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Iza ja juz wczoraj widzialam i szczena mi opadla ze to w wordziesama forma sie zachwycilam i nie moglam sie skupic na reszcie, dzis robilam drugie podejscie i ciagle jestem zachwycona ze to w wordzie daj mi jeszcze tydzien moze dojde do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.01.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 anju tylko w wordzie umiałam tę 5ciościenną łazienke narysować.. znacznie mi to pomogło, ale komuś z zewnątrz trudno jest to w całość złożyć.. trochę czasu potrzeba (no nie wusiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 dzień dobry Skabusia Ty się normalnie doprosisz poczekaj jeszcze trochętych wizualek Ci zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.01.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Iza, już mi się rozjaśniło i podoba mi się Jedynie nie wciśniesz mi kitu że to w Wordzie, nieeeeeeeemożliwe!!!!!!!!!!!! Jestem w szoku. Tak jak Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.01.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 kaiseńko w Wordzie.. w programach do wizualizacji wnętrz albo nie umiem narysować takiego kształtu łazienki.. albo nie umiem rozmieszczać kafli.. albo wogóle nie umiem go właczyć i właśnie przełozyłam rysunki na cyferki.. podliczyłam koszty.. nie jest najgorzej (pewnie lepiej nie będzie chciało być ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.01.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 dzień dobry Skabusia Ty się normalnie doprosisz poczekaj jeszcze trochętych wizualek Ci zostało wuśka buźki wielkieeeee!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.01.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 wystraszyłam wszytskich ta łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 no co Ty? jest super najwazniejsze ze dekory sa naprzeciwko drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.01.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 no co Ty? jest super najwazniejsze ze dekory sa naprzeciwko drzwi odkąd zobaczyłam Le rable to jak tylko wchodze do łazienki widze je na tej ścianie.. i reszta jest nieważna - od razu przykuwają wzrok i powalają na kolana.. heheh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 ot i cala filozofia projektowania, posiadlas w pelni wiedze na pierwszy rzut cos co przykuwa wzrok a kibel tak zeby go widac nie bylo i za co architakci biora ten szmal? tylko za wizualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.01.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 anju niestety kibelek u mnie będzie dość widoczn chyba, że zmniejszę prysznic, ale zawsze mi sie taki sporawy marzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 pitolisz glupotynajbardziej u Ciebie widoczna sciana 5,1,2 nie moglas lepiej umiejscowic wc w tej lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.01.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 anja zmotywowałaś mnie i sprawdziłam.. chyba rzeczywiście nie będzie aż tak widoczny - o ile nie popinkoliła czegoś .. wklejam me prymitywne dzieło w celach poglądowych.. w przerwie między prysznicem a szafką sa drzwi, więc to widok od wejścia http://i40.tinypic.com/34shysi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.01.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 widać wyraźnie miejsce na "płaczące" płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Ty no ale Ty mazepa jesteś zamiast takie śliczne poglądowe wkleić to Ty mnie tak wczoraj na sucho nie daruję dobry wieczór Skabusiu i wszystkim czytaczom też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.01.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Ty no ale Ty mazepa jesteś zamiast takie śliczne poglądowe wkleić to Ty mnie tak wczoraj na sucho nie daruję dobry wieczór Skabusiu i wszystkim czytaczom też aaa i tu cię mam! przecież takie są w dzienniku i wczoraj do nich zaglądałas przy jakiejś tak okazji - wkeljałam jak z szafką kombinowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Skaba jak teraz zlozysz o zwrot vatu to nastepny raz dopiero w przyszlym roku jesli masz przed soba wydatki na plytki i baterie to poczekaj chyba, ze jeszcze troche czasu minie zanim wydasz wieksze pieniazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.01.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Skaba jak teraz zlozysz o zwrot vatu to nastepny raz dopiero w przyszlym roku jesli masz przed soba wydatki na plytki i baterie to poczekaj chyba, ze jeszcze troche czasu minie zanim wydasz wieksze pieniazki. markotko ojjj jescze trochę czasu do tych płytek jest, więc nie będę czekać.. zresztą mam jeszcze inną możliwość odzyskania pieniążków za kafle i tego typu rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.01.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 dobry wieczór! spodobało mi sie to projektowanie zabieram się za salon - zarys jest zostały do przemyślenia detale.. sypialni juz gotowa, ale na razie na papierze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 dobry wieczór widzę Skabusia że masochizm uprawiasz to kiedy coś wkleisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts