skaba 19.01.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 niepredko.. na chęciach się skończyło.. padam dziś na twarz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 a to tak jak i ja ledwo się trzymam na krześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Cześć Skabusia, jak tam zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.01.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 aniu zdróweczko już coraz lepiej ale swietny awatar!!! wooow! a jak u ciebie? dzieciaczki zdrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 sie witam, zebys wiedziala ze o Tobie pamietam i caluski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.01.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 sie witam, zebys wiedziala ze o Tobie pamietam i caluski zostawiam anja ciesze sie bardzo, że pamietasz a jak twoje dylematy kominkowe? ja właśnie przeżywam własne.. wpadł mi w oko kolejny wkład.. z firmy kratki.pl.. i tu klops, bo poczytałam o nich tu i ówdzie i jak zwykle zdania podzielone już chyba trzeba się do tego przyzwyczaić, że cudów nie ma.. jak cena trochę niższa to i jakość tez jak tak dalej pójdzie to załatwie sobie jakieś dodatkowe zajęcie i uciułam na tego Spartherma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Skabunia normalnie 3 minuty stalam przy sparthermie i podnosilam szybebajka, normalnie tak lekko chodzi i sam sie domyka cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.01.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 anja ty mi tak mów to na wylewkach mieszkać będę, ale Spartherma zainstaluję kiedyś juz pisałam, ale powtórzę: nie cieerrrrpię kompromisów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ja tez nie cierpie kompromisow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ja tez nie cierpie kompromisow kompromis to ja mam na drugie budowa mi go nadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.01.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 nooo.. mnie tez powoli do tego stanu rzeczy przyzwyczaja... mam tylko nadzieję, że nie skończe tak jak mój znajomy.. opoiwdała mi dość długo o tym , jakie kafle do łazienki podobaja sie jemu, a jakie jego żonie - a gusta maja skrajnie różne, stad i burzliwe dyskusje prowadzili.. a na koniec na moje pytanie, o to co w końcu wybrali, stwierdził: poszliśmy na kompromis.. teraz łazienka nie podoba sie ani mnie, ani żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.01.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dobry wieczór ja żeby sobie przykrości i stresów oszczędzić od razu sprawdzam cenę jak widzę brzydką cenę to nie patrzę dalej choćby nie wiem jaki cudny towar był po co mi nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.01.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dzien dobry! Super ta sztuka kompromisow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.01.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dobry wieczór! idę pooglądać co tu i tam słychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 21.01.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dobry wieczór właśnie przejrzałam Twój dziennik. Budujecie bardzo ładny i duży domek. Z zaciekawieniem czekam na wnętrza - zapowiadają się bardzo ciekawie. A te kafle z kryształami Swarovskiego też widziałam - są cudne - u nas w Kołobrzegu 300zł/szt.!!!! straszna cena!!! A i Sparthermowski kominek tez muszę mieć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.01.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 justyś cieszę się, że zajrzałaś kafle z kryształkami zauroczyły mnie jedynie w pierwszej chwili (to były jedne z pierwszych, które widziałam).. przy drugim och widzeniu miałam już ochotę oddrapać kryształki choć te w kolorze piombo wygladają nieźle cena oczywiście sprawia, że nie biorę ich pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dobry wieczór Skabusia a Ty co znowu na lapku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 21.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 justyś cieszę się, że zajrzałaś kafle z kryształkami zauroczyły mnie jedynie w pierwszej chwili (to były jedne z pierwszych, które widziałam).. przy drugim och widzeniu miałam już ochotę oddrapać kryształki choć te w kolorze piombo wygladają nieźle cena oczywiście sprawia, że nie biorę ich pod uwagę Ja nie wiem na jakie kafle się zdecydować ... już kilka razy byłam w salonach i w głowie pustka ... musimy ostatecznie rozwiązać problem wanny i wówczas chyba zadecydujemy. Ale też nie będziemy szaleć górna granica cenowa to 150zł/m2 i nic wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.01.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 cześć wusiu na gruchocie siedzę.. lapek ma mała awarię, a poza tym nie chce mi sie go ostatnio do domu zabierać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.01.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 justyś cieszę się, że zajrzałaś kafle z kryształkami zauroczyły mnie jedynie w pierwszej chwili (to były jedne z pierwszych, które widziałam).. przy drugim och widzeniu miałam już ochotę oddrapać kryształki choć te w kolorze piombo wygladają nieźle cena oczywiście sprawia, że nie biorę ich pod uwagę Ja nie wiem na jakie kafle się zdecydować ... już kilka razy byłam w salonach i w głowie pustka ... musimy ostatecznie rozwiązać problem wanny i wówczas chyba zadecydujemy. Ale też nie będziemy szaleć górna granica cenowa to 150zł/m2 i nic wyżej ojjj ile ja się już kafli naogladałam i ciągle nie jestem zdecydowana.. ale na dół pewnie będzie Le Rable.. chyba, że cena nas ostatecznie powali... na górę - łazienka dzieciaków - nadal dumam.. chciałabym wybrać coś znacznie tańszego.. pewnie zdecyduję sie dopiero jak już mnie do muru przypną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts