Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

sie witam, zebys wiedziala ze o Tobie pamietam i caluski zostawiam

anja ciesze sie bardzo, że pamietasz :D :D :D

a jak twoje dylematy kominkowe? ja właśnie przeżywam własne.. wpadł mi w oko kolejny wkład.. z firmy kratki.pl.. i tu klops, bo poczytałam o nich tu i ówdzie i jak zwykle zdania podzielone :cry: :cry: :cry:

już chyba trzeba się do tego przyzwyczaić, że cudów nie ma.. jak cena trochę niższa to i jakość tez :cry: :cry: jak tak dalej pójdzie to załatwie sobie jakieś dodatkowe zajęcie i uciułam na tego Spartherma..

nooo.. mnie tez powoli do tego stanu rzeczy przyzwyczaja...

mam tylko nadzieję, że nie skończe tak jak mój znajomy.. opoiwdała mi dość długo o tym , jakie kafle do łazienki podobaja sie jemu, a jakie jego żonie - a gusta maja skrajnie różne, stad i burzliwe dyskusje prowadzili.. a na koniec na moje pytanie, o to co w końcu wybrali, stwierdził: poszliśmy na kompromis.. teraz łazienka nie podoba sie ani mnie, ani żonie :lol: :lol: :lol:

Gość justyna_m

dobry wieczór :D

właśnie przejrzałam Twój dziennik. Budujecie bardzo ładny i duży domek.

Z zaciekawieniem czekam na wnętrza - zapowiadają się bardzo ciekawie. A te kafle z kryształami Swarovskiego też widziałam - są cudne - u nas w Kołobrzegu 300zł/szt.!!!! straszna cena!!!

A i Sparthermowski kominek tez muszę mieć!!! :lol:

justyś cieszę się, że zajrzałaś :D

kafle z kryształkami zauroczyły mnie jedynie w pierwszej chwili (to były jedne z pierwszych, które widziałam).. przy drugim och widzeniu miałam już ochotę oddrapać kryształki :lol: :lol: :lol: choć te w kolorze piombo wygladają nieźle :D cena oczywiście sprawia, że nie biorę ich pod uwagę :wink:

Gość justyna_m

kafle z kryształkami zauroczyły mnie jedynie w pierwszej chwili (to były jedne z pierwszych, które widziałam).. przy drugim och widzeniu miałam już ochotę oddrapać kryształki :lol: :lol: :lol: choć te w kolorze piombo wygladają nieźle :D cena oczywiście sprawia, że nie biorę ich pod uwagę :wink:

Ja nie wiem na jakie kafle się zdecydować ... już kilka razy byłam w salonach i w głowie pustka ... musimy ostatecznie rozwiązać problem wanny i wówczas chyba zadecydujemy.

Ale też nie będziemy szaleć górna granica cenowa to 150zł/m2 i nic wyżej :roll:

Ja nie wiem na jakie kafle się zdecydować ... już kilka razy byłam w salonach i w głowie pustka ... musimy ostatecznie rozwiązać problem wanny i wówczas chyba zadecydujemy.

Ale też nie będziemy szaleć górna granica cenowa to 150zł/m2 i nic wyżej :roll:

ojjj ile ja się już kafli naogladałam :o i ciągle nie jestem zdecydowana.. ale na dół pewnie będzie Le Rable.. chyba, że cena nas ostatecznie powali... na górę - łazienka dzieciaków - nadal dumam.. chciałabym wybrać coś znacznie tańszego.. pewnie zdecyduję sie dopiero jak już mnie do muru przypną :wink: :wink: