Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

Gość justyna_m
my chcemy obie łazienki z tych samych płytek ... ewentualnie w innych kolorach. Jak na razie wygrywa Piemme Fashion ale zobaczymy co będzie jutro ... normalnie co noc mam koszmary związane z płytkami a panie w salonie to już mnie rozpoznają i tylko się uśmiechają jak z mamą wchodzę i setny raz oglądam próbniki i aranzacje :roll:

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Gość justyna_m
ooo ciekawe... dwie łazienki w takich samych kaflach..hmm..

a ja właśnie poczytałam u anji i zaczęłam się zastanawiać nad ograniczenim ilości kafli w łazience na górze.. hmmm.. może tylk dac je tam, gdzie to niezbędnę :-? musze zobaczyć jak by to wyglądało..

my właśnie tak robimy - kafle tylko tam gdzie to konieczne a resztę ścian będziemy malować ... dlatego chcemy takie kafle aby mozna było łatwo dobrać kolor i zmieniać w ten sposób aranżację tanim sposobem.

Gość justyna_m
czesc dziewczyny.

trzeba oszczedzac wiec malo kafli daje :wink: :lol:

moze tak w kratke zrobie:

kafelek, puste,kafelek, puste,kafelek, puste,kafelek, puste, :lol:

to lepiej więcej pustego, więcej kafelek, mniej pustego ... co by szachownicy nie zrobić :lol: :lol:

czesc dziewczyny.

trzeba oszczedzac wiec malo kafli daje :wink: :lol:

moze tak w kratke zrobie:

kafelek, puste,kafelek, puste,kafelek, puste,kafelek, puste, :lol:

no noo.. anja cięcia budżetowe musza być! kryzys mamy, nie??

zastanawiam się nad tym własnie z tego powodu, o którym pisze justyś.. zmienię kolorek ściany i łazienka jak nowa.. a to łazienka dzieci, więc mogłabym, teraz zaryzykowac cos bardziej "dzieciowego".. tyle, że na razie nie mam pojęcia jak to rozplanować.. musze sobie trybiki poprzestawiać :wink:

Gość justyna_m
dlatego wlaśnie chcemy spokojne niezobowiązujące kafelki w kolorach szarości, złamanej bieli, lekkim beżu - żeby i oliwki i fiolety pasowały :wink: kolorek zawsze można zmienić i obraz na ścianie powiesić ... chcę aby nasze łazienki były jak najmniej kafelkowe :wink:

Witam widze ze o kaflach rozmowa :D to wrzuce swoje 3 grosze :wink: u nas kafelki w łazience kończą się na wysokości 1.4m niepodobaja nam się kafle do samego sufitu..pewnie dlatego ze teraz tak mamy .... a ze zaoszczędzić można połowe to dodatkowy plus ...

witam witam :D wiem wiem.. podglądałam u was :wink:

ja teraz mam właśnie do mniej więcej takiej wysokości w kibelku.. znowu mam nad czym myśleć :wink:

mi jakoś się to nie wyobraża dawać kafle tak nisko. nie podoba mi się połączenie kafla z tynkiem - może dlatego. poza tym w prysznicu i tak musi być. nad wanną też lepiej by było. a nad umywalką jest lustro i co ono ma tak krzywo wisieć?

pokażcie mi jak to wygląda bo ja tak na sucho gadam w ogóle sobietego nie wyobrażając :roll:

Gość justyna_m