Gość justyna_m 21.01.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 my chcemy obie łazienki z tych samych płytek ... ewentualnie w innych kolorach. Jak na razie wygrywa Piemme Fashion ale zobaczymy co będzie jutro ... normalnie co noc mam koszmary związane z płytkami a panie w salonie to już mnie rozpoznają i tylko się uśmiechają jak z mamą wchodzę i setny raz oglądam próbniki i aranzacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.01.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ooo ciekawe... dwie łazienki w takich samych kaflach..hmm.. a ja właśnie poczytałam u anji i zaczęłam się zastanawiać nad ograniczenim ilości kafli w łazience na górze.. hmmm.. może tylk dac je tam, gdzie to niezbędnę musze zobaczyć jak by to wyglądało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 21.01.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ooo ciekawe... dwie łazienki w takich samych kaflach..hmm.. a ja właśnie poczytałam u anji i zaczęłam się zastanawiać nad ograniczenim ilości kafli w łazience na górze.. hmmm.. może tylk dac je tam, gdzie to niezbędnę musze zobaczyć jak by to wyglądało.. my właśnie tak robimy - kafle tylko tam gdzie to konieczne a resztę ścian będziemy malować ... dlatego chcemy takie kafle aby mozna było łatwo dobrać kolor i zmieniać w ten sposób aranżację tanim sposobem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 czesc dziewczyny. trzeba oszczedzac wiec malo kafli daje moze tak w kratke zrobie: kafelek, puste,kafelek, puste,kafelek, puste,kafelek, puste, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 21.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 czesc dziewczyny. trzeba oszczedzac wiec malo kafli daje moze tak w kratke zrobie: kafelek, puste,kafelek, puste,kafelek, puste,kafelek, puste, to lepiej więcej pustego, więcej kafelek, mniej pustego ... co by szachownicy nie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.01.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 czesc dziewczyny. trzeba oszczedzac wiec malo kafli daje moze tak w kratke zrobie: kafelek, puste,kafelek, puste,kafelek, puste,kafelek, puste, no noo.. anja cięcia budżetowe musza być! kryzys mamy, nie?? zastanawiam się nad tym własnie z tego powodu, o którym pisze justyś.. zmienię kolorek ściany i łazienka jak nowa.. a to łazienka dzieci, więc mogłabym, teraz zaryzykowac cos bardziej "dzieciowego".. tyle, że na razie nie mam pojęcia jak to rozplanować.. musze sobie trybiki poprzestawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 pewnie jak gdzies zobaczysz to Cie olsni a o tej zmianie nie pomyslalam, u mnie w malutkiej lazience z le rablami jedna cala sciana malowana, wiec moge szalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 21.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dlatego wlaśnie chcemy spokojne niezobowiązujące kafelki w kolorach szarości, złamanej bieli, lekkim beżu - żeby i oliwki i fiolety pasowały kolorek zawsze można zmienić i obraz na ścianie powiesić ... chcę aby nasze łazienki były jak najmniej kafelkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.01.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 jak ci coś ciekawego wpadnie w ręce to mi podrzuć z Le Rablami to pewnie nie pokombinuję. weny twórczej mam za mało.. ale u dzieciaków.. no noo..do przemyślenia! tylko, że tam niewiele mi zostanie do "nie-okafelkowania", bo skosy są.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 21.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam widze ze o kaflach rozmowa to wrzuce swoje 3 grosze u nas kafelki w łazience kończą się na wysokości 1.4m niepodobaja nam się kafle do samego sufitu..pewnie dlatego ze teraz tak mamy .... a ze zaoszczędzić można połowe to dodatkowy plus ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 tez chcialam dac nie do sufitu, ale le rabli sie nie da...zmykam spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.01.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 tez chcialam dac nie do sufitu, ale le rabli sie nie da... zmykam spac no właśnie a na drugiej ścianie mam prysznic i kibleke.. więc bez kafli zostałby pasek ściany.. no i ewentualnie nad kibelkiem.. nie umiem sobie tego9 wyobrazić.. tu raczej nie będe kombinować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.01.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam widze ze o kaflach rozmowa to wrzuce swoje 3 grosze u nas kafelki w łazience kończą się na wysokości 1.4m niepodobaja nam się kafle do samego sufitu..pewnie dlatego ze teraz tak mamy .... a ze zaoszczędzić można połowe to dodatkowy plus ... witam witam wiem wiem.. podglądałam u was ja teraz mam właśnie do mniej więcej takiej wysokości w kibelku.. znowu mam nad czym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 21.01.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ...z tym mysleniem to ja już się boje .....o czym będe myslec jak juz wszystko wybiore ,kupie i zamieszkam teraz aż nadmiar wrażeń a potem jakoś nudnawo się może zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.01.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dzień dobry ja mam teraz kafle wysoko i drugi raz tego blędu nie popełnię 1.4m-1.6m to max wystarczy:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Nie tzrebabylo to wczesniej mowic?? U mnie w jednej do sufitu w drugiej juz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 mi jakoś się to nie wyobraża dawać kafle tak nisko. nie podoba mi się połączenie kafla z tynkiem - może dlatego. poza tym w prysznicu i tak musi być. nad wanną też lepiej by było. a nad umywalką jest lustro i co ono ma tak krzywo wisieć? pokażcie mi jak to wygląda bo ja tak na sucho gadam w ogóle sobietego nie wyobrażając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dzień dobry ja tak mam znaczy tak niżej jakieś 150-160 cm i mnie pasi bo jak coś to sobie mogę kolor ściany i sufitu zmienić i mam nową łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.01.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 kilka przykładów ułożenia kafelek tylko tam gdzie to konieczne http://www.villeroy-boch.com/fileadmin/picdb/produkte/bad/emo_large/METROPOLITAN_FRN_MEMENTO_2.jpg http://www.villeroy-boch.com/fileadmin/picdb/produkte/bad/emo_large/CLASSIC_BTH_AMADEA_1.jpg http://www.villeroy-boch.com/fileadmin/picdb/produkte/bad/emo_large/CLASSIC_FRN_HOMMAGE_1.jpg http://www.villeroy-boch.com/fileadmin/picdb/produkte/bad/emo_large/EASY_WEL_SUNBERRY_1.jpg http://www.villeroy-boch.com/fileadmin/picdb/produkte/fliesen/emo_large/BAD_BERNINA_7.jpg A to moja ulubionahttp://www.villeroy-boch.com/fileadmin/picdb/produkte/fliesen/emo_large/BAD_PIETRADISIENA_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Skaba, byłaś u mnie, ja przecież mam płytki tylko tam gdzie trza I jestem bardzo zadowlona z takiego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts