efilo 22.01.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a ja nie zwróciłam uwagi kasia jakbyś miała chwilę to mogłabyś cyknąć jak wygląda u Ciebie połączenie kafli z tynkiem? chodzi mi o zbliżenie bo ja na to jakby co z 10 metrów to raczej patrzeć nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a ja nie zwróciłam uwagi kasia jakbyś miała chwilę to mogłabyś cyknąć jak wygląda u Ciebie połączenie kafli z tynkiem? chodzi mi o zbliżenie bo ja na to jakby co z 10 metrów to raczej patrzeć nie będę chwilę mi to zajmie, ale juz teraz ci powiem, że w łazeince na dole tego nei widzę, bo płytki są dość wysoko. Natomiast na górze płytki sa na wysokości około 1,6, tak wiec też nie rzuca mi sie to w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Efilo jak nie masz tynku to moze bedziesz chcial zrobic tak ze kafle i tynk sa zlicowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 markotko kurde znamy się już lata możnaby powiedzieć a Ty tu tak ofen poddajesz w watpliwość moją płeć? a na zlicowane zdjęcie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Nie mam ale nie zbiera ci sie kurz na wystajacych kaflach , masz jedna plaszczyzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.01.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja już napisałam o zlicowaniu z tynkiem naszej Pani Architekt co by to przewidziała w rysunkach dla tynkarzy ... ale nie wiem czy to taka prosta sprawa?? zawsze może jakaś różnica jednak wyjść. Chyba lepiej wówczas więcej na kefle zostawić i jak coś to kleju pod kafle dołożyć. markotko dobrze, że poruszyłaś tą sprawę - zupełnie bym to przeoczyła ... a później kurz na kaflach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Wlasciwie to powinno sie najpierw kafle zrobic a potem tynki, bo inaczej trzebaby podkuwac i mozna nie zgrac grubosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.01.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Wlasciwie to powinno sie najpierw kafle zrobic a potem tynki, bo inaczej trzebaby podkuwac i mozna nie zgrac grubosci a ja myślałam, że trzeba najpierw tynki żeby wszystkie rurki pochować i na to kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Rurki ci przeciez uklada wykuwajac sciany, bo ile masz tego tynku??? Potem zapackasz te dziury i mozesz klasc kafle o ile masz rowne sciany tzn np budujesz bk albo silikatow, przy pustakach jest troche gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.01.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dzięki markotko dziś muszę koniecznie obgadaćto z mężem!!! żeby później za późno nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Hej, efilko, nie robiłam zdjeć, bo to bez sensu Ja mam płytki bez licowania z tynkiem, a kurzu nie widze, bo sa dostatecznie wysoko położone Na dole tak do 2 metrów chyba, na dwóch ścianach; na górze tak do 1,65m (też na dówch ścianach)więc również nie widzę kurzu Moi wykończeniowcy powiedzieli, że mogą to zrobić, ale jakoś tak stwierdziałm, że kurna, bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a ja cala jedna sciane w malenkiej lazience bede miala bez kafli to chyba dziwnie bedzie , a reszta pod sufit to dopiero dziwnie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.01.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a ja cala jedna sciane w malenkiej lazience bede miala bez kafli to chyba dziwnie bedzie , a reszta pod sufit to dopiero dziwnie bedzie u mnie nie wiem jak będzie nie wiem co będzie nie wiem jakie kafle zgłupiałam normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja dlatego napisalam do swojej architektki i z lazienka i z salonem, poddalam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.01.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ooo ile miałam dzisiaj gości dzień dobry!! ja tez lekko ogłupiała.. ale już się przyzwyczaiłam do tego stanu patrzę na różne rozwiazania i wydaje mi się, że i jedno idrugie może być naprawdę ciekawe - wszytsko kwestia pomysłu i odpowiedniej aranżacji (odkrywcza jestem, nie? ).. w każdym razie u mnie na dole będą kafle wysooooko.. za to zastanawiam się czy nie pokombinować na górze.. może uda mi się coś wymyśleć.. justyś dzieki za foteczki! przydadzą się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.01.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a proszę mi bardziej szkodzą ... bo co już sobie coś wymysle to jak coś nowego zobaczę to lipa!!!! na nowo mi się układa ... już koszmary mam kafelkowe po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.01.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 kasiu a do ciebie to będe chyba wpadać regularnie na oględziny coraz to nowych detali.. sporo rzecyz mi umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.01.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a proszę mi bardziej szkodzą ... bo co już sobie coś wymysle to jak coś nowego zobaczę to lipa!!!! na nowo mi się układa ... już koszmary mam kafelkowe po nocach ja nie będę oglądać juz p wykafelkowaniu na razie dopuszcam dowolną ilość zmian koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a ja cala jedna sciane w malenkiej lazience bede miala bez kafli to chyba dziwnie bedzie , a reszta pod sufit to dopiero dziwnie bedzie Nie będzie dziwnie, zobaczysz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 kasiu a do ciebie to będe chyba wpadać regularnie na oględziny coraz to nowych detali.. sporo rzecyz mi umknęło nie wiem co wy u mnie oglądałyście w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts