Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

a ja nie zwróciłam uwagi

kasia jakbyś miała chwilę to mogłabyś cyknąć jak wygląda u Ciebie połączenie kafli z tynkiem? chodzi mi o zbliżenie

bo ja na to jakby co z 10 metrów to raczej patrzeć nie będę

chwilę mi to zajmie, ale juz teraz ci powiem, że w łazeince na dole tego nei widzę, bo płytki są dość wysoko. Natomiast na górze płytki sa na wysokości około 1,6, tak wiec też nie rzuca mi sie to w oczy :roll:

Gość justyna_m

ja już napisałam o zlicowaniu z tynkiem naszej Pani Architekt co by to przewidziała w rysunkach dla tynkarzy ... ale nie wiem czy to taka prosta sprawa?? zawsze może jakaś różnica jednak wyjść. Chyba lepiej wówczas więcej na kefle zostawić i jak coś to kleju pod kafle dołożyć.

markotko dobrze, że poruszyłaś tą sprawę - zupełnie bym to przeoczyła ... a później kurz na kaflach

Gość justyna_m
Wlasciwie to powinno sie najpierw kafle zrobic a potem tynki, bo inaczej trzebaby podkuwac i mozna nie zgrac grubosci :)

:o

a ja myślałam, że trzeba najpierw tynki żeby wszystkie rurki pochować i na to kafle :roll:

Hej, efilko, nie robiłam zdjeć, bo to bez sensu :roll:

Ja mam płytki bez licowania z tynkiem, a kurzu nie widze, bo sa dostatecznie wysoko położone :wink: Na dole tak do 2 metrów chyba, na dwóch ścianach; na górze tak do 1,65m (też na dówch ścianach)więc również nie widzę kurzu :wink:

Moi wykończeniowcy powiedzieli, że mogą to zrobić, ale jakoś tak :roll: stwierdziałm, że kurna, bez przesady

Gość justyna_m
a ja cala jedna sciane w malenkiej lazience bede miala bez kafli to chyba dziwnie bedzie :roll: , a reszta pod sufit

to dopiero dziwnie bedzie :roll:

u mnie nie wiem jak będzie :lol: nie wiem co będzie :lol: nie wiem jakie kafle :lol:

zgłupiałam normalnie :-?

ooo ile miałam dzisiaj gości :D :D

dzień dobry!! :D

ja tez lekko ogłupiała.. ale już się przyzwyczaiłam do tego stanu :wink:

patrzę na różne rozwiazania i wydaje mi się, że i jedno idrugie może być naprawdę ciekawe - wszytsko kwestia pomysłu i odpowiedniej aranżacji (odkrywcza jestem, nie? :wink: ).. w każdym razie u mnie na dole będą kafle wysooooko.. za to zastanawiam się czy nie pokombinować na górze.. może uda mi się coś wymyśleć..

justyś dzieki za foteczki! przydadzą się! :wink: