skaba 22.01.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 kasiu a do ciebie to będe chyba wpadać regularnie na oględziny coraz to nowych detali.. sporo rzecyz mi umknęło nie wiem co wy u mnie oglądałyście w takim razie nooo.. prysznic.. naklejki w pokojach i paskowaną ściane u córci.. kinkiety w sypialni.. garderobę.. gres w kuchni, okap i lodówke - z mebelkami gorzej, ale forum pomogło.. podkowe na suficie w salonie.. ale to i tak baaardzo dużo zapamiętałam.. co powiesz na to, że dzisiaj poszłam oglądać na jaką wysokość mam położone kafelki w swojej własnej łazience (łazienka moja, ale nie ja ją wykańczałam) - a mieszkaniem mam od jakiś 12 lat.. na pewne rzeczy zupełnie nie zwracałam uwagi.. były i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kasia no bo wiesz jak to jest to jak ze zdjeciami pierwszys raz oglądasz i wydaje Ci sie że wszytko widziałaś potem bierzesz drugi raz i odkrywasz że tam jest cos jeszcze i tak za każdym razem u Ciebie to wszystko na raz chciałyśmy wyoglądać i dlatego sporo detali umknęło zostało ogólne wrażenie że pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.01.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 mi to udało się tylko kilka rzeczy podpatrzeć. nie da sie naraz wszystkiego zapamiętać i na wszystko zwrócić uwage bo to za dużo pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 prosty wniosek robimy kolejny najazd na Kasie z notesami w łapie i piszemy po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 prosty wniosek robimy kolejny najazd na Kasie z notesami w łapie i piszemy po kolei Wreszcie mówicie do rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 a ja będę dzisiaj w Zawierciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 jeszcze na temat kafli jesli chcecie koniecznie zlicowane ze ścianąto można przed tynkami ale mój budowlaniec odradza!!!! 1. Nie wiadomo czy nie trzeba będzie więcej tynku dać na powierzchni niokafelkowanej ponieważ gdzieś pustak może bardzie odstawać 2. Tynkarze mogą zniszczyć kafelki 3. Kafelkarz musi wypoziomować niestety całą ścianę a to nie zawsze się może udać 4. jeśli choć jedna kafla ucieknie z płaszczyzny to jak będą robić tynki to cała ściana może wyjść krzywa 5. można zrobić ramkę i zostawić nieotynkowane miejsce na kafle ale to też nie gwarantuje, że będzie równo. wieć jeszcze nie wiem jak zrobimy ... nasz budowlaniec ma pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.01.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 co przyjde do Izy to mnie motywacja bierze zeby swoje le rable rozrysowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.01.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 co przyjde do Izy to mnie motywacja bierze zeby swoje le rable rozrysowac rysuj i pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 dzień dobry Ania rysuj pokazuj dawno nikogo nie dręczyłam a dzisiaj odczuwam wyjątkową ochotę żeby się poznęcać Skabusia a Ty nic nie narysowaaś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 a ja będę dzisiaj w Zawierciu teraz mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.01.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 dobry wieczór! anja rysuj! sporo frajdy z tym a i ciekawość moją zaspokoisz wusia coś czuję, że notes by mi nie wystarczył.. a w tobie sie taki znęcacz obudził, że aż się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 u mnie poległa Casalgrande Padana na rzecz PiemmeGres Fashion jak mój mąż je zobaczył a cena Le Rable powala - prawda no a u mnie żadna łazienka nie ma na razie kształtu, składu, ładu, koloru ... dalej stoję w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.01.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 justyś ciekawa jestem ile razy jeszzce jedne miłości ustapią miejsca innym a Le Rable.. ojj myślę o nich i myślę.. szczególnie o ułożeniu dekorów.. cały czas nie jestem przekonana czy tak będzie dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 bo mi życie dzisiaj dowaliło to chętnie odreaguję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 justyś ciekawa jestem ile razy jeszzce jedne miłości ustapią miejsca innym a Le Rable.. ojj myślę o nich i myślę.. szczególnie o ułożeniu dekorów.. cały czas nie jestem przekonana czy tak będzie dobrze.. Le Rable same się obronią ... myslę, że są tak cudowne, że za dużo nie ma co kombinować. Nawet w katalogu zobacz - od góry do dołu dekor - nic prostszego!!!! zobaczysz będzie pięknie!!! kurde innym potrafię doradzić a sama kafli nie wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 bo mi życie dzisiaj dowaliło to chętnie odreaguję znaczy????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.01.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 bo mi życie dzisiaj dowaliło to chętnie odreaguję a co ci tam za niedola??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.01.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 bo mi życie dzisiaj dowaliło to chętnie odreaguję a co ci tam za niedola??? Wusia co te pace Cie tak zdenerwowaly? moje skarby..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts