Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

kasiu a do ciebie to będe chyba wpadać regularnie na oględziny coraz to nowych detali.. :wink: sporo rzecyz mi umknęło :wink:
nie wiem co wy u mnie oglądałyście w takim razie :evil: :roll:

nooo.. prysznic.. naklejki w pokojach i paskowaną ściane u córci.. kinkiety w sypialni.. garderobę.. gres w kuchni, okap i lodówke - z mebelkami gorzej, ale forum pomogło.. podkowe na suficie w salonie..

ale to i tak baaardzo dużo zapamiętałam.. co powiesz na to, że dzisiaj poszłam oglądać na jaką wysokość mam położone kafelki w swojej własnej łazience (łazienka moja, ale nie ja ją wykańczałam) - a mieszkaniem mam od jakiś 12 lat.. :oops: :oops: :oops: na pewne rzeczy zupełnie nie zwracałam uwagi.. były i tyle!

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Kasia no bo wiesz jak to jest to jak ze zdjeciami pierwszys raz oglądasz i wydaje Ci sie że wszytko widziałaś potem bierzesz drugi raz i odkrywasz że tam jest cos jeszcze i tak za każdym razem :lol: :wink: u Ciebie to wszystko na raz chciałyśmy wyoglądać i dlatego sporo detali umknęło zostało ogólne wrażenie że pięknie jest :wink:

Gość justyna_m

jeszcze na temat kafli

jesli chcecie koniecznie zlicowane ze ścianąto można przed tynkami ale mój budowlaniec odradza!!!!

1. Nie wiadomo czy nie trzeba będzie więcej tynku dać na powierzchni niokafelkowanej ponieważ gdzieś pustak może bardzie odstawać

2. Tynkarze mogą zniszczyć kafelki

3. Kafelkarz musi wypoziomować niestety całą ścianę a to nie zawsze się może udać

4. jeśli choć jedna kafla ucieknie z płaszczyzny to jak będą robić tynki to cała ściana może wyjść krzywa

5. można zrobić ramkę i zostawić nieotynkowane miejsce na kafle ale to też nie gwarantuje, że będzie równo.

wieć jeszcze nie wiem jak zrobimy ... nasz budowlaniec ma pomyśleć :wink:

Gość justyna_m

:lol: :lol: :lol: :lol:

u mnie poległa Casalgrande Padana na rzecz PiemmeGres Fashion jak mój mąż je zobaczył

a cena Le Rable powala - prawda

no a u mnie żadna łazienka nie ma na razie kształtu, składu, ładu, koloru ... dalej stoję w miejscu :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Gość justyna_m
justyś ciekawa jestem ile razy jeszzce jedne miłości ustapią miejsca innym :wink: :wink:

a Le Rable.. ojj myślę o nich i myślę.. szczególnie o ułożeniu dekorów.. cały czas nie jestem przekonana czy tak będzie dobrze.. :-?

Le Rable same się obronią ... myslę, że są tak cudowne, że za dużo nie ma co kombinować. Nawet w katalogu zobacz - od góry do dołu dekor - nic prostszego!!!! zobaczysz będzie pięknie!!!

kurde innym potrafię doradzić a sama kafli nie wybrałam :roll: :roll: :roll: