skaba 18.08.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Skabusia gdzie zaginęłaś mam newsa od Kasi jestem jestem.. tyle, że u nas na budowie ciiiiszaa, więc i tylko podczytuję.. na pisanie weny brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 jak to cisza a gdzie ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.08.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ekipa wyjechała i dotychczas nie powróciła juz dni i godziny odliczaliśmy a tu klapa pewnie jutro dotrą.. ale już bardzo bardzo nie mogę się doczekać.. dachóweczka juz przecież czeka i prosi się o położenie jej na dachu.. do dzieła ekipo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Skabusia o kurczak mam nadzieję że dzisiaj się pojawili bo ja też na nich czekam no już bym chciała zobaczyć Twój daszek w czapeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Skabusia o Ty paskudo jedna a o zaliczce to mi nie powiedziałaś wyglądałam dzisiaj jak przysłowiowa doopa zza krzaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.08.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 już wiem dlaczego do mnie zajrzałaś. miałaś chwilkę oddechu tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Skabusia o Ty paskudo jedna a o zaliczce to mi nie powiedziałaś wyglądałam dzisiaj jak przysłowiowa doopa zza krzaczka o ja paskuda jedna ani przez moment mi to przez myśl nie przeszło czy to jednakowoż znaczy, że umowa została podpisana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 już wiem dlaczego do mnie zajrzałaś. miałaś chwilkę oddechu tak? eee nooo.. nie taaak.. ja po prostu wertuję forum w poszukiwaniu inspiracji, a że u ciebie co nieco znalazłam to i ujawnić się wypadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Skabusiu oczywiście wreszcie nareszcie podpisana zaliczka wypłacona a co Małżonek nie mówił że znowu szwendalim się po Waszych włościach no chyba że nie miał okazji - mój chłop to ma czuja normalnie wczoraj jedziemy i jedziemy do Pana Józefa porzuciłam dziecko u babci i pojechalim a Pan Józef jak tekst zapodał to o mało się nie przewróciłam (tylko dlatego że siedziałam ) że był u Niego facet i koniecznie chciał nam ekipę sprzątnąć dobrze że Pan Józef słowny człowiek niesamowicie - ale wiedział mój małż co robi że nalegał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 21.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Skaba pieknie to wyglada. Jeszcze tak nie dawno ledwo mury stały a teraz to juz prawie dom gratulki i oby tak dalej w takim tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Skaba pieknie to wyglada. Jeszcze tak nie dawno ledwo mury stały a teraz to juz prawie dom gratulki i oby tak dalej w takim tempie aspect ja cię tu dziś telepatycznie sciągnęłam własnie dzisiaj miałam zamiar napisać, że pomału możesz się do nas wybierać, bo wszystkie scianki na górze już (czyt. wreszcie) są, a w przyszłym tygodniu będzie zafoliowany dach.. a zatem jeśli masz ochote oblookac Lawendę w wersji Original to zapraszam dziękuję za gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Skabusiu oczywiście wreszcie nareszcie podpisana zaliczka wypłacona a co Małżonek nie mówił że znowu szwendalim się po Waszych włościach no chyba że nie miał okazji - mój chłop to ma czuja normalnie wczoraj jedziemy i jedziemy do Pana Józefa porzuciłam dziecko u babci i pojechalim a Pan Józef jak tekst zapodał to o mało się nie przewróciłam (tylko dlatego że siedziałam ) że był u Niego facet i koniecznie chciał nam ekipę sprzątnąć dobrze że Pan Józef słowny człowiek niesamowicie - ale wiedział mój małż co robi że nalegał taaa.. mój małż w słowach oszczędny, więc jak go zapytałam przed chwla czy byłaś odpowiedział: NOO.. a zatem : GRATULUJĘ!! ojj dobrze tówj małż zrobił, że pilnował.. my mieliśmy identyczną sytuację - dwóch czekało na nasze miejsce.. ale pan Józef jak powie to juz powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Skabusia tyle że ja to już od prawie 2 tygodni ciągłam męża i mówiłam że trzeba mieć podpisaną umowę żeby następna istotna sprawa była zakończona ale on wracał 19-20 i twierdził co już siły nie ma na jazdę - no w sumie to się nie dziwię teraz to już mało ważne liczy się tylko papierek w ręku że podpisany i fajnie jest oczywiście sielnie zezowaliśmy na Wasze ścianki działowe na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 uff.. no tak.. wreszcie są ścianki działowe troche się bałam jak te pokoiki wyjdą- bo w Lawendzie tyle osób narzeka na ścianę kolankową.. ale moge już powiedzieć: jestem baaardzo zadowolona już mam pełne wyobrażenie jak te pokoiki będą wyglądać.. gdzie łóżko.. jaka podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 uuuuuuuu no to super fajnie jak zawitacie do nas to wszystko opowiesz no dobra może prawie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 skabaja Ci zazdroszczęu mnie z decyzjami posucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 efilo mam sprecyzowaną koncepcję tylko w odniesieniu do pokoików dzieciaków.. jeśli chodzi o nasz salon czy sypialnię to mam zaledwie baaardzo oględne pojęcie o tym co bym chciała.. jak podglądam twoje propozycje rozwiązań to mi się oczy otwierają jak fajnie można wnętrza wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 22.08.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Skaba oczywiscie mam wielka ochote Was odwiedzic Zadzwonię do Ciebie jak dasz znac na forum że dach zafoliowany (będzie można wtedy bardziej "poczuć" pomieszczenia na poddaszu) Ja dzisiaj odebrałem decyzję o warunkach zabudowy. Dokładnie taka jaka sobie zażyczyłem. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony poziomem obsługi klienta w urzedach w tarnowskich Górach. Wszyscy dzwonia, przepraszają za jednodniowe opóźnienia, prosza o odbiór dokumentów itd. pełna kultura. Mam nadzieje, że to standard a nie "wypadek przy pracy" Teraz mogę już uderzać oficjalnie do architekta. Nie mogę przeboleć że Wu sprzatnęła mi ekipę sprzed nosa nadal czekam na moje wyceny, ale obawiam sie, że moga oscylowac około 80-100 tys za surowy otwarty. Zobaczymy Póki co jeszcze raz gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 aspect jeszcze chwila i zacznę się wstydzić a nic nie mogę poradzić że cieszę sie normalnie jak dzika świnka że zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.08.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 aspect jak jeszcze cię nie pili to szef ekipy twierdzi, że za miesiąc dach powinien być gotowy, więc będzie pełny efekt gratuluję uzyskania tak ważnego dokumentu rzeczywiście to co piszesz o obsłudze w urzedach to rzadkość.. niestety .. oby tak dalej szło no i trzymam kciuki, żebyś znalazł solidną ekipę.. czasem warto trochę dopłacić.. ojj nasłuchałam sie ostatnio o skutkach (równiez finansowych) prac "fachowców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts