Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Skabusiu oczywiście wreszcie nareszcie podpisana zaliczka wypłacona a co Małżonek nie mówił że znowu szwendalim się po Waszych włościach :wink: no chyba że nie miał okazji - mój chłop to ma czuja normalnie wczoraj jedziemy i jedziemy do Pana Józefa porzuciłam dziecko u babci i pojechalim a Pan Józef jak tekst zapodał to o mało się nie przewróciłam (tylko dlatego że siedziałam :wink: ) że był u Niego facet i koniecznie chciał nam ekipę sprzątnąć :evil: dobrze że Pan Józef słowny człowiek niesamowicie - ale wiedział mój małż co robi że nalegał :wink: :D

Skaba pieknie to wyglada. Jeszcze tak nie dawno ledwo mury stały a teraz to juz prawie dom :) gratulki i oby tak dalej w takim tempie

aspect ja cię tu dziś telepatycznie sciągnęłam :D :D własnie dzisiaj miałam zamiar napisać, że pomału możesz się do nas wybierać, bo wszystkie scianki na górze już (czyt. wreszcie) są, a w przyszłym tygodniu będzie zafoliowany dach.. a zatem jeśli masz ochote oblookac Lawendę w wersji Original to zapraszam :D

dziękuję za gratulki :oops: :D

Skabusiu oczywiście wreszcie nareszcie podpisana zaliczka wypłacona a co Małżonek nie mówił że znowu szwendalim się po Waszych włościach :wink: no chyba że nie miał okazji - mój chłop to ma czuja normalnie wczoraj jedziemy i jedziemy do Pana Józefa porzuciłam dziecko u babci i pojechalim a Pan Józef jak tekst zapodał to o mało się nie przewróciłam (tylko dlatego że siedziałam :wink: ) że był u Niego facet i koniecznie chciał nam ekipę sprzątnąć :evil: dobrze że Pan Józef słowny człowiek niesamowicie - ale wiedział mój małż co robi że nalegał :wink: :D

taaa.. mój małż w słowach oszczędny, więc jak go zapytałam przed chwla czy byłaś odpowiedział: NOO.. :-?

a zatem : GRATULUJĘ!! :D :D ojj dobrze tówj małż zrobił, że pilnował.. my mieliśmy identyczną sytuację - dwóch czekało na nasze miejsce.. ale pan Józef jak powie to juz powie :D :D

Skabusia tyle że ja to już od prawie 2 tygodni ciągłam męża i mówiłam że trzeba mieć podpisaną umowę żeby następna istotna sprawa była zakończona ale on wracał 19-20 i twierdził co już siły nie ma na jazdę - no w sumie to się nie dziwię

teraz to już mało ważne liczy się tylko papierek w ręku że podpisany i fajnie jest :D

oczywiście sielnie zezowaliśmy na Wasze ścianki działowe na poddaszu :wink:

uff.. no tak.. wreszcie są ścianki działowe :D :D troche się bałam jak te pokoiki wyjdą- bo w Lawendzie tyle osób narzeka na ścianę kolankową.. ale moge już powiedzieć: jestem baaardzo zadowolona :D już mam pełne wyobrażenie jak te pokoiki będą wyglądać.. gdzie łóżko.. jaka podłoga :D :D :D

efilo mam sprecyzowaną koncepcję tylko w odniesieniu do pokoików dzieciaków.. jeśli chodzi o nasz salon czy sypialnię to mam zaledwie baaardzo oględne pojęcie o tym co bym chciała.. jak podglądam twoje propozycje rozwiązań to mi się oczy otwierają jak fajnie można wnętrza wykombinować :D

Skaba oczywiscie mam wielka ochote Was odwiedzic :) Zadzwonię do Ciebie jak dasz znac na forum że dach zafoliowany (będzie można wtedy bardziej "poczuć" pomieszczenia na poddaszu) Ja dzisiaj odebrałem decyzję o warunkach zabudowy. Dokładnie taka jaka sobie zażyczyłem. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony poziomem obsługi klienta w urzedach w tarnowskich Górach. Wszyscy dzwonia, przepraszają za jednodniowe opóźnienia, prosza o odbiór dokumentów itd. pełna kultura. Mam nadzieje, że to standard a nie "wypadek przy pracy" :) Teraz mogę już uderzać oficjalnie do architekta.

Nie mogę przeboleć że Wu sprzatnęła mi ekipę sprzed nosa :) nadal czekam na moje wyceny, ale obawiam sie, że moga oscylowac około 80-100 tys za surowy otwarty. Zobaczymy

Póki co jeszcze raz gratulki :)

aspect jak jeszcze cię nie pili to szef ekipy twierdzi, że za miesiąc dach powinien być gotowy, więc będzie pełny efekt :D

gratuluję uzyskania tak ważnego dokumentu :D rzeczywiście to co piszesz o obsłudze w urzedach to rzadkość.. niestety :-? .. oby tak dalej szło :D no i trzymam kciuki, żebyś znalazł solidną ekipę.. czasem warto trochę dopłacić.. ojj nasłuchałam sie ostatnio o skutkach (równiez finansowych) prac "fachowców"