Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

dzień dobry

Skabusia no za co :(

wusia co sie smucisz?? mam dobre wiesci! opanowalam jako tako obsluge PRO100 i narysowalam salon, wiec bedziesz miala okazje do.. :wink: ale nie dzis, bo wlasnie wybywam i bede pewnie dopiero w sobote..

milego wieczoru wszytskim zycze! :D

(nie mam polskich znakow, bo mi Mary klawiature przestawila, a zapomnialam, gdzie sie to zmienia :wink: )

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Gość justyna_m
ludziska prosze o trzymanie kciuków, bo właśnie postanowiłam wziąc się za bary z moją magisterką... strasznie mi się nie chce, ale muszę się obronić do czerwca.. jeśli nie zrobie tego teraz to juz chyba nigdy się nie zmotywuję, a szkoda mi pieciu lat studiów :cry:

to bierz się do roboty ... ale od jutra .... dzis jeszcze z nami chwilkę zostań. Ja pamiętam swoją magisterkę. Akurat miałam fajnego promotora i wystarczył mu plan pracy i bibliografia a prace dostał miesiąc przed obroną:)

jak pisałam pierwszą magisterkę to promotor nas bardzo pilnował, ale dzięki temu wszyscy obroniliśmy się w terminie.. teraz zabrakło mi kija nad głową :wink: z kolei jak pisałam na podyplomówke to Pani promotor dostała pracę na tydzień przed obroną i nic wczesniej oprócz tytułu o niej nie wiedziała - sczzerze mi przyznała, ze nie ma pojęcia na temat, który wybrałam, więc skoro sie na to decyduję to moja sprawa co napisze :wink: