skaba 29.01.2009 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 dzień dobry Skabusia no za co wusia co sie smucisz?? mam dobre wiesci! opanowalam jako tako obsluge PRO100 i narysowalam salon, wiec bedziesz miala okazje do.. ale nie dzis, bo wlasnie wybywam i bede pewnie dopiero w sobote.. milego wieczoru wszytskim zycze! (nie mam polskich znakow, bo mi Mary klawiature przestawila, a zapomnialam, gdzie sie to zmienia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.01.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no to wracaj szybciutko:-) do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no to ładnie miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 dzień dobry Skabusia wróciłaś już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 halo Skabunia, gdzie Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.02.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 jestem już! wróciłam wczoraj, ale udało mi się tylko poczytać co u wuśki słychać i zagadnąć brazunię coby dla mnie co nieco wyczarowała ale szybko musiałam znikać, bo starszak został u dziadków i zaplanowaliśmy z mężem wieczór tylko dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.02.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 skabusia jak udał się wieczór z mężem??? czytałam o daszku nad wejściem ... dobrze, że majster wszystko zauważył w porę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.02.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 skabusia jak udał się wieczór z mężem??? czytałam o daszku nad wejściem ... dobrze, że majster wszystko zauważył w porę ojjj udał się udał a daszku w projekcie rzeczywiście nie ma.. i cały czas sie zastanawiam jak ten pokój wygląda w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.02.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ludziska prosze o trzymanie kciuków, bo właśnie postanowiłam wziąc się za bary z moją magisterką... strasznie mi się nie chce, ale muszę się obronić do czerwca.. jeśli nie zrobie tego teraz to juz chyba nigdy się nie zmotywuję, a szkoda mi pieciu lat studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.02.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ludziska prosze o trzymanie kciuków, bo właśnie postanowiłam wziąc się za bary z moją magisterką... strasznie mi się nie chce, ale muszę się obronić do czerwca.. jeśli nie zrobie tego teraz to juz chyba nigdy się nie zmotywuję, a szkoda mi pieciu lat studiów to bierz się do roboty ... ale od jutra .... dzis jeszcze z nami chwilkę zostań. Ja pamiętam swoją magisterkę. Akurat miałam fajnego promotora i wystarczył mu plan pracy i bibliografia a prace dostał miesiąc przed obroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.02.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 jak pisałam pierwszą magisterkę to promotor nas bardzo pilnował, ale dzięki temu wszyscy obroniliśmy się w terminie.. teraz zabrakło mi kija nad głową z kolei jak pisałam na podyplomówke to Pani promotor dostała pracę na tydzień przed obroną i nic wczesniej oprócz tytułu o niej nie wiedziała - sczzerze mi przyznała, ze nie ma pojęcia na temat, który wybrałam, więc skoro sie na to decyduję to moja sprawa co napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.02.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 no to teraz jak trzeba posiedzieć to lepiej siadaj i pisz ... szkoda pieciu lat studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.02.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 no to teraz jak trzeba posiedzieć to lepiej siadaj i pisz ... szkoda pieciu lat studiów tak też zamierzam zrobić... tyle, że jednoczesnie musze być na bieżąco na forum i moja córcia zapragnęła dodac kilka słów od siebie do etgo, co piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.02.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 oj z tym byciem na bieżąco na forum to ciężko jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Skabusia to Ty szybko pisz tę pracę bo jak te wieczór był taki udany to i jakie owocki z tego być mogą o kolejny pokaz umiejętności Pana Józefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.02.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 wusia od przybytku głowa nie boli... a niechby i owoce były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 mnie boli od przybytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.02.2009 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 mnie boli od przybytku wusia a czego ty tam masz w nadmiarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 a powiem jak sama będę dokładnie wiedzieć czyli w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.02.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dzień dobry niezły numer z tą zmianą projektu. nie ma to jak majster z głową na karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts