Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Gość justyna_m
dobey wieczot a ja mam juz gipskarton w jednej sypialni :lol:

anja zazdraszczam 8) ale należy ci się pierwszeństwo :wink: poczekam na swoją kolej :wink:

a ja wybrałam w końcu kafle UFFFFF

a wanna będzie ale w małej łazience :D

[wpis przeniesiony z "dziennika"]

zaliczyłam dzisiaj małą i przyspieszoną rundę po sklepach.. niestety miałam tylko godzinkę, ale to wystarczyło, żeby kilka moich wczesniejszych faworytów poległo :wink:

po pierwsze gres Caesar Reflex ustapił miejsca Piemme Fashion Ivory :wink: mąż wyraził w oszczednych słowach swoją aprobatę :wink:

po drugie z bólem, bo z bólem, ale odrzuciłam wannę Ravak YOU.. kuszaca była ta ciepła woda płynąca po plecach, ale według mnie nie można się w niej wygodnie położyć.. szkoda :cry:

po trzecie.. kafle Euforia zostały definitywnie odrzucone.. zreszta cała koncepcja górnej łazienki została wywrócona do góry nogami.. nie wiem tylko jesczze co z tego wyjdzie

a kafle Le Rable nadal piękne.. cena mniej.. :-?

Czy mogę prosić o cenę płytek Piemmegres, Fashion, tak dla orientacji, strasznie mi się podobają....

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik53413.htm

witam wszystkich! :D

a ja dzis na urlopie 8) 8) 8) małżonek mój szanowny obchodzi dzisiaj urodziny i wykombinowałam to tak, że dzieciaki lecą do dzadków, a my lecimy do kina. na żarełko.. i może się jesczze coś wymysli :wink: :wink: słoneczko nam ślicznie zaświeciło.. siedzimy i popijamy kawkę.. no żyć nie umierać!! 8) 8)

[/b]