wu 02.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dobry wieczór Efilko myśląca ekipa to rzadkość i mnie sie trafił ten ewenement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.02.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 wuśka nie chwal dnia przed zachodem słońca.. ale z serca ci tego życzę! dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Skabusia czy Ty coś wiesz o czym ja powinnam wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dzień dobry Skabusia no powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 04.02.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Taka ekipa to skarb. zazdraszczam. chociaz ja do pewnego momentu tez nie mogłam narzekać. ale teraz... jutro maja przyjsc kończyc dach a jeszcze im zostały scianki działowe na górze i taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.02.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 wusia a ja tak czasem mam, że chwalę aż perzechwalę, więc na wszelki wypadek.. kluczmonia witaj! trzymam kciuki za ten dach , a ścianki działowe to szybciutko postawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 dobey wieczot a ja mam juz gipskarton w jednej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.02.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 dobey wieczot a ja mam juz gipskarton w jednej sypialni anja zazdraszczam ale należy ci się pierwszeństwo poczekam na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.02.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 dobey wieczot a ja mam juz gipskarton w jednej sypialni anja zazdraszczam ale należy ci się pierwszeństwo poczekam na swoją kolej a ja wybrałam w końcu kafle UFFFFF a wanna będzie ale w małej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.02.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 hej hej justyś właśnie przeczytałam u ciebie baaardzo dobry wybór też się na nie nastawiam - ale nie do łazienek, tylko na cały dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 dobry wieczór jestem wyluzowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dzień dobry gospodyni kaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.02.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] zaliczyłam dzisiaj małą i przyspieszoną rundę po sklepach.. niestety miałam tylko godzinkę, ale to wystarczyło, żeby kilka moich wczesniejszych faworytów poległo po pierwsze gres Caesar Reflex ustapił miejsca Piemme Fashion Ivory mąż wyraził w oszczednych słowach swoją aprobatę po drugie z bólem, bo z bólem, ale odrzuciłam wannę Ravak YOU.. kuszaca była ta ciepła woda płynąca po plecach, ale według mnie nie można się w niej wygodnie położyć.. szkoda po trzecie.. kafle Euforia zostały definitywnie odrzucone.. zreszta cała koncepcja górnej łazienki została wywrócona do góry nogami.. nie wiem tylko jesczze co z tego wyjdzie a kafle Le Rable nadal piękne.. cena mniej.. Czy mogę prosić o cenę płytek Piemmegres, Fashion, tak dla orientacji, strasznie mi się podobają.... http://forum.muratordom.pl/uzytkownik53413.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.02.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 witam wszystkich! a ja dzis na urlopie małżonek mój szanowny obchodzi dzisiaj urodziny i wykombinowałam to tak, że dzieciaki lecą do dzadków, a my lecimy do kina. na żarełko.. i może się jesczze coś wymysli słoneczko nam ślicznie zaświeciło.. siedzimy i popijamy kawkę.. no żyć nie umierać!! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.02.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 aniaitomek o ile dobrze pamiętam to kafle 45x45 i 30x60 kosztują 135zł/mkw.. 60x60 - coś około 169.. dekoru niestety nie pamiętam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dobry wieczór Skabusia to złóż swojemu Mężusiowi najlepsze życzenia od nas i wycałuj i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 od nas tez wszystkiego dobrego dla Malzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.02.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 dzięki wielkie ale dzisiaj ładny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 dzień dobry pięknisty dzień i szwendacz mi się załączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.02.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 dzień dobry wszystkim! jejjuuuu, ale jestem wypoczęta.. poszaleliśmy z małżonem wczoraj i przedwczoraj.. rewelacja!! a teraz pichcimy, bo goście się na obiad zapowiedzieli [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts