Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Gość justyna_m

nadrobiłam zaległości ale widzę, że wszystko postanowione :wink:

mam jeszcze jeden pomysł na Twoją łazienke aby nie było widać zlicowania ale nie wiem jak to opisać...postaram się naszkicować

daj mi chwilkę :wink:

nadrobiłam zaległości ale widzę, że wszystko postanowione :wink:

mam jeszcze jeden pomysł na Twoją łazienke aby nie było widać zlicowania ale nie wiem jak to opisać...postaram się naszkicować

daj mi chwilkę :wink:

ojj jak ja lubię nowe pomysły :D justyś znając mnie to już przyklejone kafle jesczez będę w myslach przesuwać, więc dopóki łazienka nie sklecona - nic nie jest pewne :lol: :lol: :lol: ale myślę, że już blisko jestem! :wink:

efilko cieszę się, że ci się podoba :D

a tak na marginesie to widziałam wizualkę z Le Rabli, gdzie po raz pierwszy (z tego co widziałam oczywiście) projektant odszedł od motywu "płaczącej ściany:.. dekory były jakoś tak nieregularnie na ścianach porozrzucane... ciekawie to wyglądało.. choć ja się już zafiksowałam na tych naszych strumyczkach :wink:

Gość justyna_m

takie rozwiązanie będzie u mnie w obu łazienkach. mam nadzieję, że dobrze to wyjaśnię

oto szkic -chodzi o to aby opuścić z sufitu kawałek ścianki tuz przed ścianą z Le Rable oraz tą z lustrem ... za tą ścianką dać świetlówkę która oświetli ładnie lustro i ścinę z Le Rable a za razem zasłoni zlicowanie

http://img201.imageshack.us/img201/6797/39900980dp6.png

1 miejsce na świetlówkę

2 podwieszony sufit

3 ściana z Le Rable (ale podciągnęłabym to obniżenie również nad umywalkę i lustro

nie wiem czy zrozumiale to przedstawiam :roll: :roll: :roll:

kumam! :D pomysł mi się podoba! musze jeszcze spokojnie to przetrawić.. u nas musiałaby to być na obydwu ścianach - z umywalka i Le rablami.. ale tam jest też grzejnik.. hmmm.. chyba, ze przestawić grzejnik obok dzrwi.. tylko wtedy znów zmiana układu dekorów, więc może już niech tak zosatnie.. okno tu nie powinno być przeszkodą, bo choć jest blisko ściany to cyba nie aż tak.. chyba :-? :wink:

w każdym razie - wielkie dzięki! spróbuję się z tym przespać :wink:

skabuniu no cóż - na pewno to coś nowego ale czy ja wiem czy nie szkoda takich kafli... jest mnóstwo innych które można aranżować w stylu 'jak popadnie'

a jak tam załatwianie kafli? dzwoniłaś? wiesz coś więcej?

efilko do tego ułożenia kafli to cała filozofia była ułożona.. dlaczego tu, a nie gdzie indziej.. :wink: efekt naprawde był niezły, ale tak jak piszesz - taki wzró można ułożyć z tysiąca innych kafli.. a strumyczków nie :wink:

dzwoniłam.. w sumie wiem tyle, że będą i cena raczej utrzymana.. zasmuciło mnie tylko rzucone mimochodem hasło, że fabryka wstrzymała produkcję i zanim ją wznowi to cos tam.. a ja tak sobie wydumałam, ze zamówię przybliżoną ilość, a jak coś braknie to już normalnie dokupię.. hmm.. teraz siedzę i liczę te centymetry, coby jednak nie brakło :-?

Gość justyna_m
rozrysuj sobie to dokładnie i pomysl o tym ... może to jakieś rozwiązanie :wink:

już się zabrałam za rysowanie :D zobaczę co mi wyjdzie :wink: jesczze raz - wielkie dzięki! :D

nie ma za co!!! oby na coś się przydało :wink:

dzwoniłam.. w sumie wiem tyle, że będą i cena raczej utrzymana.. zasmuciło mnie tylko rzucone mimochodem hasło, że fabryka wstrzymała produkcję i zanim ją wznowi to cos tam.. a ja tak sobie wydumałam, ze zamówię przybliżoną ilość, a jak coś braknie to już normalnie dokupię.. hmm.. teraz siedzę i liczę te centymetry, coby jednak nie brakło :-?

jezooo

dobrze piszesz! nic nie wiedziałam