wu 08.02.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 mądra dziewczynka mnie siębardzo podoba i ja bym chyba zostawiła lustro tej samej szerokości co blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.02.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 mądra dziewczynka mnie siębardzo podoba i ja bym chyba zostawiła lustro tej samej szerokości co blat musze to na żywo wymierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.02.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ogołocone ściany http://i43.tinypic.com/10e4rid.jpg http://i44.tinypic.com/35nbj39.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 mnie się golaski podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.02.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 mnie się golaski podobają amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 nadrobiłam zaległości ale widzę, że wszystko postanowione mam jeszcze jeden pomysł na Twoją łazienke aby nie było widać zlicowania ale nie wiem jak to opisać...postaram się naszkicować daj mi chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.02.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 nadrobiłam zaległości ale widzę, że wszystko postanowione mam jeszcze jeden pomysł na Twoją łazienke aby nie było widać zlicowania ale nie wiem jak to opisać...postaram się naszkicować daj mi chwilkę ojj jak ja lubię nowe pomysły justyś znając mnie to już przyklejone kafle jesczez będę w myslach przesuwać, więc dopóki łazienka nie sklecona - nic nie jest pewne ale myślę, że już blisko jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 wyszło super. wersja nr 3 podoba mi się co oczywiste najbardziej tylko długo mi zajęło dojście do tego co to za szafa brązowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.02.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 efilko cieszę się, że ci się podoba a tak na marginesie to widziałam wizualkę z Le Rabli, gdzie po raz pierwszy (z tego co widziałam oczywiście) projektant odszedł od motywu "płaczącej ściany:.. dekory były jakoś tak nieregularnie na ścianach porozrzucane... ciekawie to wyglądało.. choć ja się już zafiksowałam na tych naszych strumyczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 takie rozwiązanie będzie u mnie w obu łazienkach. mam nadzieję, że dobrze to wyjaśnię oto szkic -chodzi o to aby opuścić z sufitu kawałek ścianki tuz przed ścianą z Le Rable oraz tą z lustrem ... za tą ścianką dać świetlówkę która oświetli ładnie lustro i ścinę z Le Rable a za razem zasłoni zlicowanie http://img201.imageshack.us/img201/6797/39900980dp6.png 1 miejsce na świetlówkę 2 podwieszony sufit 3 ściana z Le Rable (ale podciągnęłabym to obniżenie również nad umywalkę i lustro nie wiem czy zrozumiale to przedstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.02.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 już sie wgryzam pewnie chwilkę mi z tym zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 efekt mniej więcej taki tylko w tym rozwiazaniu co piszę światło będzie za malutką wystającą z sufitu ścianką http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_oryg/we_dwoje_2_8962.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 skabuniu no cóż - na pewno to coś nowego ale czy ja wiem czy nie szkoda takich kafli... jest mnóstwo innych które można aranżować w stylu 'jak popadnie' a jak tam załatwianie kafli? dzwoniłaś? wiesz coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 cos takiego tylko od sufitu i w ładniejszym wydaniu http://www.urzadzamy.pl/pliki/galeria/224/2592.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.02.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 kumam! pomysł mi się podoba! musze jeszcze spokojnie to przetrawić.. u nas musiałaby to być na obydwu ścianach - z umywalka i Le rablami.. ale tam jest też grzejnik.. hmmm.. chyba, ze przestawić grzejnik obok dzrwi.. tylko wtedy znów zmiana układu dekorów, więc może już niech tak zosatnie.. okno tu nie powinno być przeszkodą, bo choć jest blisko ściany to cyba nie aż tak.. chyba w każdym razie - wielkie dzięki! spróbuję się z tym przespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 rozrysuj sobie to dokładnie i pomysl o tym ... może to jakieś rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.02.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 skabuniu no cóż - na pewno to coś nowego ale czy ja wiem czy nie szkoda takich kafli... jest mnóstwo innych które można aranżować w stylu 'jak popadnie' a jak tam załatwianie kafli? dzwoniłaś? wiesz coś więcej? efilko do tego ułożenia kafli to cała filozofia była ułożona.. dlaczego tu, a nie gdzie indziej.. efekt naprawde był niezły, ale tak jak piszesz - taki wzró można ułożyć z tysiąca innych kafli.. a strumyczków nie dzwoniłam.. w sumie wiem tyle, że będą i cena raczej utrzymana.. zasmuciło mnie tylko rzucone mimochodem hasło, że fabryka wstrzymała produkcję i zanim ją wznowi to cos tam.. a ja tak sobie wydumałam, ze zamówię przybliżoną ilość, a jak coś braknie to już normalnie dokupię.. hmm.. teraz siedzę i liczę te centymetry, coby jednak nie brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.02.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 rozrysuj sobie to dokładnie i pomysl o tym ... może to jakieś rozwiązanie już się zabrałam za rysowanie zobaczę co mi wyjdzie jesczze raz - wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 rozrysuj sobie to dokładnie i pomysl o tym ... może to jakieś rozwiązanie już się zabrałam za rysowanie zobaczę co mi wyjdzie jesczze raz - wielkie dzięki! nie ma za co!!! oby na coś się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 dzwoniłam.. w sumie wiem tyle, że będą i cena raczej utrzymana.. zasmuciło mnie tylko rzucone mimochodem hasło, że fabryka wstrzymała produkcję i zanim ją wznowi to cos tam.. a ja tak sobie wydumałam, ze zamówię przybliżoną ilość, a jak coś braknie to już normalnie dokupię.. hmm.. teraz siedzę i liczę te centymetry, coby jednak nie brakło jezooo dobrze piszesz! nic nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts