skaba 08.02.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 dzwoniłam.. w sumie wiem tyle, że będą i cena raczej utrzymana.. zasmuciło mnie tylko rzucone mimochodem hasło, że fabryka wstrzymała produkcję i zanim ją wznowi to cos tam.. a ja tak sobie wydumałam, ze zamówię przybliżoną ilość, a jak coś braknie to już normalnie dokupię.. hmm.. teraz siedzę i liczę te centymetry, coby jednak nie brakło jezooo dobrze piszesz! nic nie wiedziałam efilko warto to jesczze potwierdzić, bo pani, z którą rozmawiałam przypadkiem o tym bąknęła.. widać nie sądziła, ze to może mieć dla mnie jakiekolwiek znaczenie.. dokładnie brzmiało to tak: jak pani zależy teraz na tych płytkach to prosze już zamówić, bo teraz mamy zamówioną dostawę, a fabryka wspominała o wstrzymaniu produkcji, więc zanim ją wznowi to potrwa.. niby nic - chwilowe wstrzymanie, ale lampka alarmowa mi się zapaliła, bo już mi cegłę klinkierową na chwilę wstrzymali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.02.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 uciekam luluuu.. dobrej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dzieńdoberek o przerwach w produkcji klinkieru to lepiej przy mnie nie wspominać coś o tym wiem fakt że lepiej teraz zamówić bo jak ceny podskoczą do tych z cobikolu to będzie krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.02.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 nasz Pan Okienny zadzwonił, że są gotowi do montażu okien Panowie od Rekupertora - gotowi.. Elektryk - uśmiechnął się znacząco... Hydraulik - czeka na sygnał.. Górale - potwierdzili przybycie Kiedy planujesz panów wystartować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 widzę że wszystko ruszy z prędkością huraganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.02.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 nasz Pan Okienny zadzwonił, że są gotowi do montażu okien Panowie od Rekupertora - gotowi.. Elektryk - uśmiechnął się znacząco... Hydraulik - czeka na sygnał.. Górale - potwierdzili przybycie o ja pierdziu, Skaba! Niezła jesteś, możesz przygotowywać skok na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 fakt normalnie Ocean's eleven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 fakt normalnie Ocean's elevenoooooootakkkkkkkkk z taką obasadą to ja bym mogła nie tylko skok na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 fakt normalnie Ocean's elevenoooooootakkkkkkkkk z taką obasadą to ja bym mogła nie tylko skok na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 trudno Ci odmówić racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.02.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 fakt normalnie Ocean's eleven to zbierzy się tutaj w 11stkę i dawaj na jakiś bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 tylko kto namówi brada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.02.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 tylko kto namówi brada? ja go zastapię - wygladam identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 tylko kto namówi brada? ja go zastapię - wygladam identycznie ja mam siłę przekonywania efilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 taaaa... nabijajcie się ze mnie zamiast huraganu będzie raczej lokomotywa: ruszyła maszyna po szynach ospale dandi pogoda nam się trochę skiepściła dziś dzwoniłam do Pana Okiennego i potwierdziłam gotowość do montażu okien.. teraz już decyzja nalezy do niego - ma śledzić prognozy i wybrać najwłaściwszy moment patrząc za okno śmiem twierdzić, ze ten tydzień odpada, a i nastęny pod znakiem zapytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a gdyby wam się udało brada namówić, to nie zapomnijcie dać mi znać no chyba, ze ty dandi no wiesz.. skorom piszesz, że podobny... niech i tak będzie ale mam nadzieję, że jesczze przez chwilę uda mi się nie zaglądac do banku.. to bedzie jednak krótka chwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dandi pogoda nam się trochę skiepściła u nas w sobotę i wczoaj było 11 stopni. dzis też ciepło... my zyjemy tam samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dandi pogoda nam się trochę skiepściła u nas w sobotę i wczoaj było 11 stopni. dzis też ciepło... my zyjemy tam samo? u nas pieknie i cieplutko było w piątek i sobotę.. a dziś śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dandi pogoda nam się trochę skiepściła u nas w sobotę i wczoaj było 11 stopni. dzis też ciepło... my zyjemy tam samo? u nas pieknie i cieplutko było w piątek i sobotę.. a dziś śnieg pacz pani, tak jak i u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 kasiu ufff dobrze, że nie jestem sama nie mogę się dodzwonić do Pana Kuchennego zapomniał i mnie na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts