Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

kasiu ufff dobrze, że nie jestem sama :lol: :wink:

nie mogę się dodzwonić do Pana Kuchennego :cry: zapomniał i mnie na dobre :cry:

eeeee, standard :roll:

dzwoń ile wlezie, w końcu oddzwoni :)

znowu ufff :wink: a myślałam, ze juz mu za bardzo za skóre zalazłam :wink: (a przecież nawet jesczez nie zaczęłam mego zwyczajowego marudzenia :wink: :lol: )

dandi pogoda nam się trochę skiepściła

u nas w sobotę i wczoaj było 11 stopni. dzis też ciepło... my zyjemy tam samo?

u nas pieknie i cieplutko było w piątek i sobotę.. a dziś śnieg :evil:

pacz pani, tak jak i u mnie :evil:

u mnie też :roll:

te ciągłe zmiany pogody doprowadziły do tego, że ogłoszono u nas epidemię grypy, szpital nawet jest zamknięty, nie ma odwiedzin :o

justyś w sprawie tej podświetlonej wypustki stwierdziłam, że musze dopytać górali jak oni to widzą.. na pewno coś wymyślą :wink:

a dziś się zastanawiam czy ten grzejnik nie będzie się zbyt mocno rzucał w oczy.. skoro zlikwidowałam lustro przy drzwiach to tam mógłby wid=sieć grzejnik.. ale z drugiej strony funkcjonalnie chyba lepiej jak jest przy oknie.. no i nie mam pomysłu na dekor na 5 rządków :-?

Gość justyna_m
taki urok tych dekorów, że najładniej wyglądają właśnie spływające do samego dołu ... musisz pokombinować więc od góry aby ładnie kończyły się na dole ... więc albo inny kafel od góry albo coś z sufitem pomyśleć.

ale od gory do samego dolu bez ciecia sie nie da, bo to 280cm (5kafli) plus fuga, a rzadko kto ma tak wysoko :wink:

u mnie 2,7m

otóż to :cry:

zdecydowałam już, że pokombinuję pod sufitem, bo mało kto będzie tak wysoko głowę zadzierał, a jak będzie na kibelku siedział to akurat wzrok na dół ściany z dekorami pada :lol: :lol:

a co myślicie o tym grzejniku? warto kombinować, czy moze być jak jest?

Gość justyna_m
ale od gory do samego dolu bez ciecia sie nie da, bo to 280cm (5kafli) plus fuga, a rzadko kto ma tak wysoko :wink:

u mnie 2,7m

otóż to :cry:

zdecydowałam już, że pokombinuję pod sufitem, bo mało kto będzie tak wysoko głowę zadzierał, a jak będzie na kibelku siedział to akurat wzrok na dół ściany z dekorami pada :lol: :lol:

a co myślicie o tym grzejniku? warto kombinować, czy moze być jak jest?

grzejnik musisz kupić w kolorze podobnym do płytek to nie będzie rzucał się w oczy i może zostać. mario kupiła kremowy do Le Rable.

Gość justyna_m
tak tak.. wybrałyśmy z marysią ten sam.. jak dawałam ciemne wstawki to miał być ciemny, ale teraz zostały tylko jasne kafle, więc koniecznie musi być jasny :D

będzie pięknie :D :D :D

Gość justyna_m
no tak czytalam ;)

a ja mysle o fioletowych szafkach blyszczacych do le rabli, fioletowe reczniczniczki i bedzie git ;)

fiolet ... hmm nawet nie pomyślałam o takich do tych kafli

masz jakieś zdjęcie tych mebli???