anjamen 09.02.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 u mnie w kuchni tez polaczenie, kremowy polysk (mebloscianka) plus drewniane tzn fornirowane mebelki a do tej lazienki to mnie kusi cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 tylko nie wiem czy mi odwagi nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 tylko nie wiem czy mi odwagi nie zabraknie to może właśnie połączyć połysk + drewno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no i taka baterie w koncu wybralam, http://i688.photobucket.com/albums/vv244/dacascoss/stelaumywmala.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 tylko nie wiem czy mi odwagi nie zabraknie to może właśnie połączyć połysk + drewno??? a jaki kolor polysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.02.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no i taka baterie w koncu wybralam, http://i688.photobucket.com/albums/vv244/dacascoss/stelaumywmala.jpg a co to??? i ile za to cudo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A co to? nie podoba Ci sie? dzis widzialam w realu i jest ok, niestety z tych za 2k juz zrezygnowalam.. to stela firmy hansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja cały czas sobie wmawiam, że powinnam trochę odważniej.. ciekawe co mi z tego wyjdzie ojjj czego ja już nie wymyślałam do tej łazienki.. a zostało najprościej jak być mogło - dodam, że własnie tak wyglądał mój pierwszy szkic tej łązineki.. tak jak pisałaś anju czesto pierwsza myśl jest najlepsza.. a jak zobaczycie co nawymyślałam w górnej łazience .. mam tylko nadzieję, że brazunia to zobrazuje, bo słowami nie uda mi się tego ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ta bateria 500zł kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A co to? nie podoba Ci sie? dzis widzialam w realu i jest ok, niestety z tych za 2k juz zrezygnowalam.. to stela firmy hansa Pytam dlatego, ze mi sie podoba. 500 mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ta bateria 500zł kosztujepół darmo jak na takie cudo ciekawe jak się będzie czyścić bo te moje deante to niech je kurrrrr szlag trafi tak mi się wydaje, ze te wszystkie takie kanciste, proste to cholery do mycia są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 tu sahttp://www.allegro.pl/search.php?string=STELA+HANSA+&category=54069&country=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.02.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ta bateria 500zł kosztuje to nie tak dużo. Ładna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.02.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja cały czas sobie wmawiam, że powinnam trochę odważniej.. ciekawe co mi z tego wyjdzie ojjj czego ja już nie wymyślałam do tej łazienki.. a zostało najprościej jak być mogło - dodam, że własnie tak wyglądał mój pierwszy szkic tej łązineki.. tak jak pisałaś anju czesto pierwsza myśl jest najlepsza.. a jak zobaczycie co nawymyślałam w górnej łazience .. mam tylko nadzieję, że brazunia to zobrazuje, bo słowami nie uda mi się tego ująć a masz rozrysowaną ta łazienkę ... to dawaj ... zobaczymy i pomarudzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ta bateria 500zł kosztujepół darmo jak na takie cudo ciekawe jak się będzie czyścić bo te moje deante to niech je kurrrrr szlag trafi tak mi się wydaje, ze te wszystkie takie kanciste, proste to cholery do mycia są ' e te okragle nie sa lepsze wszystkie niestety trzeba myc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a masz juz kafle do tej gornej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 bardzo ładna ta bateria u mnie ma być wysoka stojąca.. umywalkę już wybrałam.. najbardziej podobała mi się Hadria (wklejona przez justyśkę), ale cięcia budzetowe zmusiły mnie do poszukiwania.. znalazłam z firmy Durasan.. nie wiem nic o tej firmie, ale chyba w umywalce nie moze się zbyt wiele zepsuć, więc postawiłam na kształt i cenę -137zł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.02.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 bardzo ładna ta bateria u mnie ma być wysoka stojąca.. umywalkę już wybrałam.. najbardziej podobała mi się Hadria (wklejona przez justyśkę), ale cięcia budzetowe zmusiły mnie do poszukiwania.. znalazłam z firmy Durasan.. nie wiem nic o tej firmie, ale chyba w umywalce nie moze się zbyt wiele zepsuć, więc postawiłam na kształt i cenę -137zł.. to rzeczywiście tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a ja przechodzilam od villeroya memento (Ania mowila ze za plytka), przez duravita, ale dzis jak zobaczylam kolo quattro to stwierdzilam ze jest sliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts