Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Gość justyna_m
a ja przechodzilam od villeroya memento (Ania mowila ze za plytka), przez duravita, ale dzis jak zobaczylam kolo quattro to stwierdzilam ze jest sliczna

Czyli te same etapy co ja Ania ... tylko ja jak na razie na duravit vero jestem a pewnie na quatro się skończy ponieważ to była pierwsza, która mi się spodobała i chyba najlepsza ... no chyba, że na pure stone wystarczy :roll: :roll: :roll:

justyś jeszcze nie narysowałam.. tam dochodza skosy, więc trochę więcej kombinatoryki na rysunkach.. ale postaram się coś wykombinować :wink: bardzo sobie cenię to wasze marudzenie :wink: :wink:

anja konkretnych kafli nie wybrałam, ale takich jak chcę jest sporo, więc na pewno coś wybiorę.. maja być - po pierwsze - tanie (50-60zł); po drugie - w kolorach ziemi. Będą tylko tam, gdzie muszą.. i marzą mi się drewniane elemwenty, np. obudowa wanny.. blat pod umywalkę.. nie orintowałam się jeszcze w cenach, więc nie wiem ile taka obudowa, a założenie jest taki, że ta łazienka ma być przystepna cenowo.. pożyjemy zobaczymy..

podobają mi się Damasco z Perondy.. tylko ta cenaL..

Z drugiej strony łudzę się, że jak ich będzie nie tak dużo to mnie cena nie powali.. Ale kafli w podobnym kolorze jest trochę, więc na pewno coś znajdę, np. Opoczno Arenisca http://www.opoczno.com/index2.php?id=42&KolekcjaID=244

Albo Opoczno Gres Naturale http://www.opoczno.com/index2.php?id=42&KolekcjaID=225

No i chyba najbliższe : Opoczno Gres Damasco http://www.opoczno.com/index2.php?id=42&KolekcjaID=190

a ja przechodzilam od villeroya memento (Ania mowila ze za plytka), przez duravita, ale dzis jak zobaczylam kolo quattro to stwierdzilam ze jest sliczna

Czyli te same etapy co ja Ania ... tylko ja jak na razie na duravit vero jestem a pewnie na quatro się skończy ponieważ to była pierwsza, która mi się spodobała i chyba najlepsza ... no chyba, że na pure stone wystarczy :roll: :roll: :roll:

no pacz pani ja tez zaczynalam od kola :lol:

Gość justyna_m

no pacz pani ja tez zaczynalam od kola :lol:

oj coś czuję, że będę się czuła u Ciebie jak u siebie i na odwrót :lol: :lol: :lol:

ja do dolnej łazienki zaczynałam od 3200zł - Kohler Stillness :wink:

i niech mi ktoś powie, że nie umiem oszczędzać :lol: :lol: :lol:

za 1 baterię???????????????????????????????????? :o :o :o :o :o :o :o

oż kurwww........ :roll:

Boże, ja to nędzarz jestem, gupi na dodatek :cry:

kasiu za umywalkę :wink:

uffffffffffffffffff :lol: :lol: :lol: :lol:

Moja połowę tej ceny, ta na górze, czyli sredni standard 8) :wink:

ja do dolnej łazienki zaczynałam od 3200zł - Kohler Stillness :wink:

i niech mi ktoś powie, że nie umiem oszczędzać :lol: :lol: :lol:

za 1 baterię???????????????????????????????????? :o :o :o :o :o :o :o

oż kurwww........ :roll:

Boże, ja to nędzarz jestem, gupi na dodatek :cry:

kasiu za umywalkę :wink:

no kazdy gupek wie ze kohler cos tam to umywalka a nie bateria :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: