kaśka maciej 09.02.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 e te okragle nie sa lepsze wszystkie niestety trzeba myc ja wiem, ale na tych kanciastych to po dwóch umyciach nie widać, żeby myte były Zresztą, przyjedziesz do mnie to zobaczysz U mnie łazienka dla gości przy gościnnym pokoju ŁAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a ja przechodzilam od villeroya memento (Ania mowila ze za plytka), przez duravita, ale dzis jak zobaczylam kolo quattro to stwierdzilam ze jest sliczna Czyli te same etapy co ja Ania ... tylko ja jak na razie na duravit vero jestem a pewnie na quatro się skończy ponieważ to była pierwsza, która mi się spodobała i chyba najlepsza ... no chyba, że na pure stone wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 e te okragle nie sa lepsze wszystkie niestety trzeba myc ja wiem, ale na tych kanciastych to po dwóch umyciach nie widać, żeby myte były Zresztą, przyjedziesz do mnie to zobaczysz U mnie łazienka dla gości przy gościnnym pokoju ŁAŁ ze niby bede te baterie w lazience mogla umyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 justyś jeszcze nie narysowałam.. tam dochodza skosy, więc trochę więcej kombinatoryki na rysunkach.. ale postaram się coś wykombinować bardzo sobie cenię to wasze marudzenie anja konkretnych kafli nie wybrałam, ale takich jak chcę jest sporo, więc na pewno coś wybiorę.. maja być - po pierwsze - tanie (50-60zł); po drugie - w kolorach ziemi. Będą tylko tam, gdzie muszą.. i marzą mi się drewniane elemwenty, np. obudowa wanny.. blat pod umywalkę.. nie orintowałam się jeszcze w cenach, więc nie wiem ile taka obudowa, a założenie jest taki, że ta łazienka ma być przystepna cenowo.. pożyjemy zobaczymy.. podobają mi się Damasco z Perondy.. tylko ta cenaL.. Z drugiej strony łudzę się, że jak ich będzie nie tak dużo to mnie cena nie powali.. Ale kafli w podobnym kolorze jest trochę, więc na pewno coś znajdę, np. Opoczno Arenisca http://www.opoczno.com/index2.php?id=42&KolekcjaID=244 Albo Opoczno Gres Naturale http://www.opoczno.com/index2.php?id=42&KolekcjaID=225 No i chyba najbliższe : Opoczno Gres Damasco http://www.opoczno.com/index2.php?id=42&KolekcjaID=190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a ja przechodzilam od villeroya memento (Ania mowila ze za plytka), przez duravita, ale dzis jak zobaczylam kolo quattro to stwierdzilam ze jest sliczna Czyli te same etapy co ja Ania ... tylko ja jak na razie na duravit vero jestem a pewnie na quatro się skończy ponieważ to była pierwsza, która mi się spodobała i chyba najlepsza ... no chyba, że na pure stone wystarczy no pacz pani ja tez zaczynalam od kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ze niby bede te baterie w lazience mogla umyc właśnie, w podzięce za gościnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja do dolnej łazienki zaczynałam od 3200zł - Kohler Stillness i niech mi ktoś powie, że nie umiem oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ze niby bede te baterie w lazience mogla umyc właśnie, w podzięce za gościnę a mam wziac swoje srodki do mycia i szmatke, czy przygotujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.02.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a ja przechodzilam od villeroya memento (Ania mowila ze za plytka), przez duravita, ale dzis jak zobaczylam kolo quattro to stwierdzilam ze jest sliczna Czyli te same etapy co ja Ania ... tylko ja jak na razie na duravit vero jestem a pewnie na quatro się skończy ponieważ to była pierwsza, która mi się spodobała i chyba najlepsza ... no chyba, że na pure stone wystarczy no pacz pani ja tez zaczynalam od kola oj coś czuję, że będę się czuła u Ciebie jak u siebie i na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja do dolnej łazienki zaczynałam od 3200zł - Kohler Stillness i niech mi ktoś powie, że nie umiem oszczędzać za 1 baterię???????????????????????????????????? oż kurwww........ Boże, ja to nędzarz jestem, gupi na dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja do dolnej łazienki zaczynałam od 3200zł - Kohler Stillness i niech mi ktoś powie, że nie umiem oszczędzać za 1 baterię???????????????????????????????????? oż kurwww........ Boże, ja to nędzarz jestem, gupi na dodatek kasiu za umywalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 E nie, jak za umywalke to luuuuuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no cóż! miłość nie wybiera! ale rozsądek wziął górę.. zaoszczedziłam 3063zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja do dolnej łazienki zaczynałam od 3200zł - Kohler Stillness i niech mi ktoś powie, że nie umiem oszczędzać za 1 baterię???????????????????????????????????? oż kurwww........ Boże, ja to nędzarz jestem, gupi na dodatek kasiu za umywalkę uffffffffffffffffff Moja połowę tej ceny, ta na górze, czyli sredni standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja mialam chrapke na baterie za 2700 villeroya karat tez potrafie oszczedzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 E nie, jak za umywalke to luuuuuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ze niby bede te baterie w lazience mogla umyc właśnie, w podzięce za gościnę a mam wziac swoje srodki do mycia i szmatke, czy przygotujesz? żebyś dźwigać nie musiała to coś przygotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no cóż! miłość nie wybiera! ale rozsądek wziął górę.. zaoszczedziłam 3063zł Tez sie tak poczulam niedawno jak sie odkochalam w stole za 2700 na rzecz stolu za 1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja do dolnej łazienki zaczynałam od 3200zł - Kohler Stillness i niech mi ktoś powie, że nie umiem oszczędzać za 1 baterię???????????????????????????????????? oż kurwww........ Boże, ja to nędzarz jestem, gupi na dodatek kasiu za umywalkę no kazdy gupek wie ze kohler cos tam to umywalka a nie bateria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 chociaż ta oszczedność trochę pozorna, bo pod Stillness nie musiałabym robić blatu.. a teraz muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts