kaśka maciej 09.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no kazdy gupek wie ze kohler cos tam to umywalka a nie bateria no jak widac nie każdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a moja oszczednosc konczy sie tak: zaoszczedze np na baterii 500zł to pedze do sklepu i sobie cos kupuje... no bo przeciez zaoszczedzilam to moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no kazdy gupek wie ze kohler cos tam to umywalka a nie bateria no jak widac nie każdy Ale Ci dowalila Kasia, ja bym jej psia kupe do skrzynki wrzucila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 jejuuu jak ja bym zliczyła ile już zaosczędziałam na tej dolnej łazience chyba zacznę zarobkowo oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no kazdy gupek wie ze kohler cos tam to umywalka a nie bateria no jak widac nie każdy Ale Ci dowalila Kasia, ja bym jej psia kupe do skrzynki wrzucila... ale ona nie ma jeszcze skrzynki odwdzięczę jej sie jak przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no kazdy gupek wie ze kohler cos tam to umywalka a nie bateria no jak widac nie każdy Ale Ci dowalila Kasia, ja bym jej psia kupe do skrzynki wrzucila... eee nooo.. każdy gupek wie! a kasia nie wiedziała! toc ona nie gupek jest! (zgodnie z tym rozumowaniem focha strzelam ja! no bo ja wiem! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no kazdy gupek wie ze kohler cos tam to umywalka a nie bateria no jak widac nie każdy Ale Ci dowalila Kasia, ja bym jej psia kupe do skrzynki wrzucila... eee nooo.. każdy gupek wie! a kasia nie wiedziała! toc ona nie gupek jest! (zgodnie z tym rozumowaniem focha strzelam ja! no bo ja wiem! )jak nie gupek!!!!!!!! gupek!!!!!! uwierz, dziś przeczytałam na własne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 mamooo a gdzie? w prasie lokalnej? uu jak już o tobie pisza to szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a tu: popłakałam się ze śmiechu Ty zdążyłaś nas nazwać od różnych stworów.... Nigdzie chyba nie napisałam, ze jesteś głupia.. Poza tym, nie odróżniasz jak widzę życzliwości od wiary: ja nie wierzę w to, ze za 200 tysi można wybudować (nawet w stanie developerskim) tak dom jak twój, niemniej jednak życzę ci, żebyś dała radę Wybuduj, zrób nam na złość i wybuduj TEGO CI ŻYCZĘ Z CAŁEGO SERCA A co do życzliwości to Wowka wypunktował cię pierwszorzędnie Ja udzieliłam konkretnej odp na twoje pytanie, ty dalej robisz uniki. Ale spoko, ja mam cierpliwość nieograniczoną Nie musiałam ci napisać że głupia jesteś -samo wylazło. Widzisz ja nikomu na złość nie chcę zrobić. Achhh bez sensu. jak wyżej - znikam Pa Nadia "wylazło", ale Twoje chamstwo. W domu, sąsiedztwie, rodzinie też się tak zachowujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ty masz lepiej Kasia, Tobie w oczy wala, a o mnie po katach wypisuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 nooo rzeczywiscie!!! toś sie nam objawiła!! \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nieważne dobrze czy źle, byle nazwiska nie przekręcali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nieważne dobrze czy źle, byle nazwiska nie przekręcali swiete slowa Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no super podsumowanie skabuniu a wiesz że marysia już za momencik będzie mieć do oblukania ten grzejnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dobry wieczór no żesz kurna orzeszku czy Was dzisiaj jakaś mania opanowała wszędzie tyle natrzaskane że chyba spać nie pójdę tyle czytania Skabusia ja tylko łagodnie przypominam że ONI to najsampierw do mnie mają przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wspomne tylko ze ten damasco z opoczna ma takie roweczki w ktore wchodzi brud i trzeba chyba szczoteczka myc, mamy takie w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 efilko niepomiernie mnie cieszy to, że będe sobie go mogła oblookać wusia wyjdzie w praniu markotko no i już mam jeden wybór mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 weź nie kombinuj mi tu lepiej czego mnie ignorujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 yyyyyy ignoruję? przeciez odpowiedziałam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 kiedy i gdzie pukałam na gadulcu a Ty nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts