Monika81 17.05.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Szukam opinii uzytkownikw kabin Radaway i Ronal. Ja o nich nigdy wczesniej nie słyszałam, ale sprzedawca je polecał bo maja powłoke zabezpieczajaca przed osadzanim sie kamienia wtopiona w szybe.Ja brałam od uwagę Koło Nivena. Co sadzicie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 17.05.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 NIVEN jest OK, uzywamy drzwi prysznicowych i rzeczywiscie nie brudza sie znaczaco, a i czyszcza b.latwo, o ile wiem to Radaway/Ronal jest drozszy i niewiele o nim opinii .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika81 17.05.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 dzieki za odpowiedz. Wiem ze Ronal jest drozsza i dlatego zastanawim sie czy ich akosc jest uzo lepsza i czy warto za nia dopłacac.A radawaz jest w tej samej cenie co Kolo niwena.A co najwazniejsze ktora z tych kabin mapooke antiplug zatapiana w szkle a nie nanoszona na szklo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonieczka 17.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Radaway jest bardzo dobry. Nie mieliśmy żadnego doświadczenia, zaufaliśmy sprzedawcy, który pomagał nam kompletować całe wyposażenie łazienki . Nie musimy czyścić szkła w kabinie, jest ciągle błyszczące i czyste. Tylko po prysznicu ściągamy lekko parę z szyby mikrofibrą, tzn. ja ściągam, bo dzieciaki tego nie robią- żadnych środków, chemii i pucowania przez już 2 lata użytkowania. Była droga ale warto było, bo mamy ją w centralnym punkcie łazienki i jest wciąż bardzo efektowna. A wszyscy znajomi nam odradzali przeźroczystą, że to taki kłopot - a to jeden z moich najlepszych zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika81 18.05.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Dziękuję za wszytkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts