Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nie wiem co się dzieje?

Recommended Posts

Ja miałam w drugą stronę - mieszkałam z rodzicami w domu , a wyprowadzałam sie do mieszkania .I też miałam traumę i nie mogłam się przyzwyczaić.Słychać sąsiadów , nie ma ogródka , a mieszkanie mamy na trzecim bez windy(nienawidzę gramolić się z wózkiem i dzieckiem :-? )

W przyszłym roku zaczynamy budowę i za jakiś czas znowu będę mieszkać w domu.I nie wykluczam,że znowu będę miala problem z aklimatyzacją. Ale to mija....na szczęście :D

siedzę sobie pierwszy dzionek na tarasie w moim domku , piwko , forum , czego do szczęścia jeszcze trzeba??

no może końca remontu bo na razie to bardziej budowę przypomina niż dom

śpimy na katafalkach (złożone na kupce płyty gips karton) obiad jemy na kolanach , wanną jest wielka plastikowa balia, a kibelek jeszcze na zewnnetrznej :-?

ale do "miasta" nie wracam :D (no chyba że pranie zrobić i na porządną kąpiel :wink: )

żadnej aklimatyzacji ani deprech, mam wrażenie że jestem tu od dawna :D

Ooooo, odnalazła się! :D

albo tak długo to uskuteczniała :D

pisz, pisz matulo derekcjo, bo tysiączek już blisko :wink:

czeka cie awans :o :D

pieprzyć awans :wink:

nie chce mi się pisać :lol: winko piję boskie (w alkocholizm popadam czy cuś :oops: )

co do awansu, masz rację

ale miej na względzie że się stęskniłem :oops: za twoimi postami...

więc się też napiję... :D