dobroszka 29.05.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ja miałam w drugą stronę - mieszkałam z rodzicami w domu , a wyprowadzałam sie do mieszkania .I też miałam traumę i nie mogłam się przyzwyczaić.Słychać sąsiadów , nie ma ogródka , a mieszkanie mamy na trzecim bez windy(nienawidzę gramolić się z wózkiem i dzieckiem ) W przyszłym roku zaczynamy budowę i za jakiś czas znowu będę mieszkać w domu.I nie wykluczam,że znowu będę miala problem z aklimatyzacją. Ale to mija....na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 29.05.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Retro- miło, że spostrzegłeś podniesienie mego statusu:) W tej chwili mam akurat doła-sama w domu a ze wszystkich kątów wyłażą obrzydliwe i duże pająki kątniki..... brrrrrrr.n Tupią po moim gresie i chyba gryzą???? ja chcę do bloku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.05.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 A białych myszek nie ma???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.05.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Tupią po moim gresie tupot białych mew...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 30.05.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 siedzę sobie pierwszy dzionek na tarasie w moim domku , piwko , forum , czego do szczęścia jeszcze trzeba?? no może końca remontu bo na razie to bardziej budowę przypomina niż dom śpimy na katafalkach (złożone na kupce płyty gips karton) obiad jemy na kolanach , wanną jest wielka plastikowa balia, a kibelek jeszcze na zewnnetrznej ale do "miasta" nie wracam (no chyba że pranie zrobić i na porządną kąpiel ) żadnej aklimatyzacji ani deprech, mam wrażenie że jestem tu od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a te sprawy to gdzie uskuteczniacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.06.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Na stryszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 06.06.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a te sprawy to gdzie uskuteczniacie??? to zależy które sprawy masz na myśli na stryszku też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ooooo, odnalazła się! albo tak długo to uskuteczniała pisz, pisz matulo derekcjo, bo tysiączek już blisko czeka cie awans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Na stryszku na stryszku to się pędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.06.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 na stryszku też Na stryszku najfajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.06.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 na stryszku to się pędzi No to faktycznie nie współgra bo przy TYM to raczej pośpiech niewskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.06.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Na stryszku na stryszku to się pędzi Na stryszku można i wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 07.06.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ooooo, odnalazła się! albo tak długo to uskuteczniała pisz, pisz matulo derekcjo, bo tysiączek już blisko czeka cie awans pieprzyć awans nie chce mi się pisać winko piję boskie (w alkocholizm popadam czy cuś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ooooo, odnalazła się! albo tak długo to uskuteczniała pisz, pisz matulo derekcjo, bo tysiączek już blisko czeka cie awans pieprzyć awans nie chce mi się pisać winko piję boskie (w alkocholizm popadam czy cuś ) co do awansu, masz rację ale miej na względzie że się stęskniłem za twoimi postami... więc się też napiję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 07.06.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 napij się napij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts