bobza 18.05.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witam Właśnie zaczynam remont mieszkania i przymierzam sie do ekipy, było już u mnie kilku fachowców zwykle cena za całość, jeden na którym by mi zależało bo widziałem jak pracuje i jak to wygląda po remoncie podał cenę "na punkty": Elektryka punkt-50zł Hydraulika pełny punkt-180 demontaż urządzeń szt.-20zł biały montaż -np.umywalka+bateria+syfon-90zł Montaż spłuczki typu Geberit z zabudową i podłączeniem-300 Płytki łazienka-80zł Płytki podłoga-60zł szlifowanie narożników 30zł mb Półki 80zldo 1mb od1 do 2mb x2 Gładzie z malowaniem-24zł Malowanie 12zł Wymiana drzwi 200zł Ścianki działowe z GK 80zł m2 Sufity podwieszone GK-90żł m2 Zabudowy GK-70zł m2 Montaż brodzika z podłączeniem i silikonem 150zł Skucie płytek i rozbiórka ścianek działowych i zniesienie gruzu na parter 25zł m2 Nie jestem może za bardzo w temacie ale wydaje mi sie że to jest zupełny kosmos, ceny bez materiałów proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts