pawel_bthd 18.05.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witamwymienilem okna z malych na duze balkonowe i zamiast jakiejs barierki zabezpieczajacej od zewnatrz chcialbym zrobic balkon który wychodzi od elewacji na okolo 1 do 1,5m dodam ze bydynek jez juz wykonczony w 2000r strop o ile wiem to terriva strasznie rozne opinie slyszalem juz od "fachowców" nie powiem tez o cenie bede bardzo wdzieczny za pomoc co do podstawowych wytycznych czego sie trzymac zeby sie nie dac zrobic w balona i zeby mnie nie okradli lekko mowiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 18.05.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Jak zrobisz balkon to faktycznie łatwiej Cię będzie okraść Ciekawe podejscie do złodzieji (Wykonawców) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_bthd 18.05.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 zdaje sobie sprawe ale moze ktos mi pomoze przynajmniej przy wykonaniu nie dac sie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts