tiga 18.05.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Mam przewidziane miejsce na szafkę ze zlewem 60cm. Chciałabym blat z granitu. Dogranitowego blatu najbardziej pasuje zlew pdwieszany- zwłaszcza ze jest wygodniejszy w utrzymaniu czystości. Ale właśnie zbuntował sie mój małzonek na brak ociekacza. Jak ten problem rozwiązać? Srednio mi się widzi stawianie suszarki. Czy wogóle da radę funkcjonować z 1 komorowym zlewem bez ociekacza? Większość rzeczy sę myje w zmywarce. Wiadomo są jakieś elementy typu mikser, patelnia teflonowa, wielki garnek, których nie wkładamy do zmywarki. Co z nimi robić? Poproszę o opinie użytkowników blatów granitowych z jednokomorowym zlewem podwieszanym Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.05.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Zrobić sobie ociekasz na granitowym blacie. Lekkie zagłębienie i rowki do komory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.05.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 http://forum.muratordom.pl/post2504286.htm?highlight=#2504286 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.09.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Przecież są zlewy podwieszane z ociekaczem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Kilkanaście lat temu, kupując zmywarkę wyrzuciliśmy dwukomorowy zlew i wstawiliśmy jedną komorę bez ociekacza, bo przecież jest zmywarka Fakt, że wszystkie duże gary i blachy myjemy w zmywarce, ale brakuje mi ociekacza podczas innych czynności, np. płukanie owoców, mięsa W nowym domu będzie 1,5 komory z ociekaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.09.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 W nowym domu będzie 1,5 komory z ociekaczem Howk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts