Gość KasiaA 15.09.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Co sądzicie o kotłach gazowych De dietrich i Suvenier Duval? Czy jakoś tak podobnoie. Zupełnie zapomniałam jak to się pisze i za błędy zawczasu przepraszam. Takie proponuje mi instaloator a mało o niech słyszałam i nie wiem czy sie na owe kotły zdecydować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 23.09.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Wyciągam temat. Szczególnie interesuje mnie opinia na temat olejówek De Dietrich - szczególnie modelu 1200 ze zintegrowanym zasobnikiem 130l o mocy 18-21 KW -powierzchnia do ogrzania około 200 m kw. w tym 50 podłogówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Cap 23.09.2003 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Witam, Mam w mieszkaniu kocioł 2-funkcyjny Saunier Duval (elektroniczny). Generalnie jest OK, ale serwis jest tragiczny ! Jak miałem problem to serwisant odwiedzał mnie ze 4 razy i coś wymieniał bez skutku (nie wiem nawet czy nie wymienił dobrych elementów). Mam z tym złe doświadczenia... Piece de Dietrich są chyba mało popularne... Do domu, który obecnie wykańczam kupię prawdowpodobnie Vaillanta 2-funkcyjnego z wewnętrznym zasobnikiem, lub zestaw kotła 1-funkcyjnego z zasobnikiem ok. 120 l. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 24.09.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Mój instalator bardzo mi poleca 1-funk Saunier Duvala Ecosy 24 - wydaje mi sie to niezlym wyborem (jesli idzie o kondensaty)A jak jest z serwisem i dzialaniem - niestety zobacze za rok ....Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts