alladyn71 19.05.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam Przegladajac forum nigdzie nie natknelam sie na opinie na temat kominkow skandynawskich, ktorymi jestem bardzo zainteresowana. Czy ma ktos moze zamontowany jeden z nich? http://www.kominkiskandynawskie.pl/?podkat=6 Sprzedawane sa jako komplety i to w dosc atrakcyjnych cenach. Mozecie powiedziec mi cos o ich wadach i zaletach? Chcialabym zamontowac go na 1-szym pietrze, tyle ze nie wiem czy nie sa za ciezkie... Z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi...i zdjecia jezeli macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 20.05.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Są to kominki tylko na licencji norweskiej..a produkowane w polsce w miejscowości Trzcianka....wyglądają nawet ładnie,ale powiem tak w naszej okolicy niesprzedaliśmy ani sztuki,jesli chodzi o wkłąd to o wiele lepiej wypada Dovre,mimo ze tez niedokonca norweski.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 21.07.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 odswiezam wciaz zainteresowana opiniami.....czy ktos jest moze posiadaczem? A moze jakies konkretne slowa jezeli odradzacie? Sa zle wykonane...nie praktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 30.08.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Są to kominki tylko na licencji norweskiej..a produkowane w polsce w miejscowości Trzcianka....wyglądają nawet ładnie,ale powiem tak w naszej okolicy niesprzedaliśmy ani sztuki,jesli chodzi o wkłąd to o wiele lepiej wypada Dovre,mimo ze tez niedokonca norweski.... co znaczy, że DOVRE nie do końca norweski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 30.08.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 co znaczy, że DOVRE nie do końca norweski??? Znaczy ze od jakiegos czasu są skłądane w Polsce i czy napewno z norweskiego żeliwa...kto to może wiedzieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 31.08.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ja tam nie wiem czy norweski czy polski, ale ja taki mam:) tzn Dovre jak dla mnie- sprawuje sie super, jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 01.09.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 A co sadzicie o tych kapletach sprzedawanych wraz z obudowa oddajaca cieplo? Nie wiem jak to jest do konca, ale czytalam, ze obudowac (do samodzielnego monazu) zrobiona jest z materialu ktory oddaje cala swoja powierzchnia cieplo niczym piec kaflowy.. prawda to czy bajer...i jak taka obudowa sie sprawuje (jezeli ktos ma w domu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin1978 01.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 http://forum.muratordom.pl/kominek-z-masa-kumulacyjna-praktyczne-doswiadczenia,t128251.htm?highlight=dgp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts