aśkaszymon2003 19.05.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam.Stoję przed wyborem wanny i "reszty" do łazienki. Wiem, bo juz o tym czytałam, że wybiorę prostokątną, bo mniejsze zużycie wody, akrylową, bo jest "cieplesza", bez hydromasażu, wolę dokupić sobie oddzielnie "bąbelki" ale jaką? I mam pytanie co do wannien z oparciami-tymi dodatkowymi poduszkami pod głowę-czy to mozna zdejmować i myć oddzielnie-jak utrzymać takie coś w czystości? Proszę podajcie swoje typy, z których jesteście zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.05.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 CześćWidzę, że masz podobne preferencje jak ja. Zwykła duża wanna - najlepiej dwuosobowa. Na razie mam podobne do Ciebie pytania. Więc może ktoś nam coś podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 19.05.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Akrylowa cieplejsza? Mam teraz w mieszkaniu akrylowa wanne i strasznie szybko woda sie wyziebia. W domu chcialabym z tego powodu zainstalowac, stara dobra stalowa..taka jak mama miala...w niej woda byla goraca baaaardzo dlugo.... ...czy ja sie mysle Moze jeszcze zalezy od rodzaju akrylu? Powiedzcie cos, bo akryl znacznie takszy...a ja lubie dlugo polezec...dopuki woda goraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 W sklepie odradzali nam kolo tzn konkretnie clarisse , to sa wanny chyba robione przez koralle a teraz firmowane jako kolo, ponoc sa bardzo cienkie i sie uginaja polecano nam ravak i pool-spa. Nie wiem ile w tym prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 20.05.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam, my z żoną zdecydowaliśmy się na Aquaform Linea, widzielismy u znajomych i dla nas jest ok, prosta i elegancka, odpływ na środku pozwala na kapiel w dwie osoby, no i cena nas satysfakcjonuje, link do strony producenta http://www.aquaform.eu//products,view,158.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 20.05.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam, my z żoną zdecydowaliśmy się na Aquaform Linea, widzielismy u znajomych i dla nas jest ok, prosta i elegancka, odpływ na środku pozwala na kapiel w dwie osoby, no i cena nas satysfakcjonuje, link do strony producenta http://www.aquaform.eu//products,view,158.html Hej Jaki konkretnie macie model 160, 170 czy 180. I czy ta szerokość 80 wystarczy na spokojną kąpiel 2 osób. My właśnie szukamy czegoś prostego dla 2 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysia2006 20.05.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 mamy love story RAVAK akryl jestesmy bardzo zadowoleni, pamiętam mój pierwszy raz, po latach użytkowania stalowych, to był wręcz okrzyk szoku że jest taka ciepła, a potem zdziwienie że tak długo trzyma ciepło..., nigdy więcej zimnej stali... co do eksploatacji, to wanna jest bardzo mocno eksploatowana przez 4 naszych małych dzieci, codziennie, wliczając w to masę zabaw z zabawkami, zjeżdzalnei samochodzikami i itd, plus dorośli, no i nie ma sladów użytkowania, ale długo pytaliśmy i wybór padł na RAVAK.. wada ale akurat tej wanny to troszke trzeba wlac tej wody, ale kiedy dzieci pierwszy raz wskakiwały do niej, miały okrzyk BASSSEEEENNN w domu, więc to był świetny zakup, a kąpiele z mężem to doskonały czasoumilacz Polecam zwłaszcza tym, którzy chcą w wannie spędzac chwile we dwoje i przeżywac to bez ciasnoty..., pod tym względem lepszej wanny nie ma http://www.ravak.cz/cz/lovestory-fotogalerie?tisk=window&galleryid=lovestory_foto&tisk=window&photo=4.jpg#lovestory_foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomlolo 20.05.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A ja dołożę jeszcze firmę Riho. Można u nich znaleźć fajną wannę prostokątną dla dwojga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 20.05.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam, my z żoną zdecydowaliśmy się na Aquaform Linea, widzielismy u znajomych i dla nas jest ok, prosta i elegancka, odpływ na środku pozwala na kapiel w dwie osoby, no i cena nas satysfakcjonuje, link do strony producenta http://www.aquaform.eu//products,view,158.html Hej Jaki konkretnie macie model 160, 170 czy 180. I czy ta szerokość 80 wystarczy na spokojną kąpiel 2 osób. My właśnie szukamy czegoś prostego dla 2 osób. Wzieliśmy 180, jeszcze stoi w salonie i czeka na montaż, myslę że 80 cm spokojnie wystarczy, przynajmniej dla nas , poza tym nie mamy miejsca na szerszą , brałem pod uwagę też Riho Lusso ale ona ma oparcie płaskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzajac 20.05.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Wybraliśmy RAVAK Evolution. Prostokątna, wielka i w normalnej cenie. Nie moge sie doczekac az bedzie zainstalowana Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 22.05.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Witam U nas też będzie Ravak model Rosa. We wtorek mają nam przywieźć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts