radam5 13.02.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 W warunkach gwarancji jest napisane: "Gwarant udziela gwarancji na sprawne działanie zakupionego i użytkowanego sprzętu na terenie Rzeczypospolitej Polskiej urządzenia w okresie 24 miesięcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 16.02.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Radam5 - dziekuje za odpowiedz. Teraz mam juz jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mARCEL82 04.07.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Witam serdecznie, Posiada ktoś płytkę indykcyjną IT 641 ORA-W?Jaki ona ma kolor? Śnieżno biały?Czy może odcień (wpadający w niebieski) jak w przypadku piekarnika BO 755 SYA ? Dzięki za pomoc.Mile widziane rzeczywiste zdjęcie płyty ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 05.07.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witam serdecznie, Posiada ktoś płytkę indykcyjną IT 641 ORA-W? Jaki ona ma kolor? Śnieżno biały? Czy może odcień (wpadający w niebieski) jak w przypadku piekarnika BO 755 SYA ? Dzięki za pomoc. Mile widziane rzeczywiste zdjęcie płyty ;o) Ora-w jest biała - mlecznobiała prawie tak samo jak białe są urządzenia z linii Simplicity SYW. Piekarnik BO 755 SYA jest również z Simplicity ale w kolorze srebrnym. Zatem jeśli chcesz mieć pasujące odcienie to szukaj urządzeń z tą sama ostatnią literką (A dla srebrzystych lub W dla białych - i oczywiście B dla czarnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radam5 13.07.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Uwaga do wszystkich posiadających piekarniki do zabudowy BO...AX oraz mikrofale do zabudowy BM...AX.Otrzymałem informację od Gorenje, że zdarzają się problemy z kolorami listw ozdobnych. Ogólnie są dwa odcienie: srebrny oraz wpadający w złoty (żółtawy). Jeżeli macie takie urządzenia i kolory się różnią zgłaszajcie się do serwisów. Interwencja będzie polegała na zmianie listw w pierwszej kolejności w mikrofali pod kolor piekarnika. Oczywiście na żądanie klienta możliwa jest zmiana listw w piekarniku pod kolor mikrofali ale ogólnie nie jest to polecane z powodu pewnym trudności w tej operacji. Jednak jak to się mówi :klient nasz pan" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojstar 06.09.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 mam pytanie: czy ktoś zakupił piekarnik pod zabudowę BO7422 AX ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radam5 27.09.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ja ma ten piekarnik (a na pewno BO 74xxx) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojstar 28.09.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 tak BO7422AX Jak działa jesteś zadowolony? do tego chcę kupić również mikrofale, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radam5 05.10.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Jestem bardzo zadowolony. Szybko się nagrzewa i w ogóle obsługa jest prosta. Zona załapała wszystko po 2 pieczeniu.Oczywiście jakieś wady są. Ale dla mnie mało istotne.pierwsza to czasami zdarza się (na razie 2 razy na 10) po pieczeniu, że zaparuje wyświetlacz, prawdopodobnie trafiłem na model starszej produkcji gdzie było mało kanałów powietrza w drzwiach (problem w trakcie rozwiązywania)druga to po rozgrzaniu do ponad 200st powietrze które chłodzi szybę częściowo wydostaje się między nimi a panelem górnym- nie jest ono bardzo gorące ale ciepłe. To również prawdopodobnie jest przyczyna zbyt małej ilości kanałów w początkach produkcji.Trzecia (chociaż ciężko to nazwac wadą)- pokrętło wyboru funkcji nie da się schowac po przekręceniu na inną pozycję niż 0 (wyłączone)Więcej wad nie pamiętam, reszta to same pozytywy:-prowadnice (chociaż mogłyby się wysuwać ciut dalej)-szybkość nagrzewania (do 200st ok 5-7min jeżeli dobrze pamiętam- a sprawdzę dokładniej przy okazji kolejnego pieczenia)-multum opcji pieczenia (żona jest zachwycona efektami pieczenia, na razie głównie ciast)-regulacja głośności przypomnień (beepania) o rozgrzaniu się do zadanej temperatury oraz o końcu pieczenia po ustawieniu czasu-możliwość ustawienia albo czasu pieczenia albo godziny zakończenia pieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viikii 20.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 (edytowane) czy ktoś może potwierdzić czy te 2 płyty ECT680-ORA-W i ECT6SYW są koloru białego czy wpadają w szary lub niebieskihttp://images.okazje.info.pl/p/sprzet-agd/6587/gorenje-ect-680-oraw.jpghttp://image.ceneo.pl/data/products/4574955/i-gorenje-ect-6-syw.jpg[\IMG] Edytowane 20 Października 2013 przez Viikii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 21.10.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 czy ktoś może potwierdzić czy te 2 płyty ECT680-ORA-W i ECT6SYW są koloru białego czy wpadają w szary lub niebieski http://images.okazje.info.pl/p/sprzet-agd/6587/gorenje-ect-680-oraw.jpg http://image.ceneo.pl/data/products/4574955/i-gorenje-ect-6-syw.jpg[\IMG] końcówka W - oznacza białe te które wpadają w stalowy mają końcówkę A ---> ECT6SYA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 21.10.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 końcówka W - oznacza białe te które wpadają w stalowy mają końcówkę A ---> ECT6SYA Chyba nie tego dotyczyło pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 21.10.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Chyba nie tego dotyczyło pytanie pytanie było czy te płyty wpadają w kolor stalowo niebieski czy są białe - odpowiedziałem zgodnie z prawdą że są białe. często na necie są mylone zdjęcia a różnica jednej litery w oznaczeniu tych płyt gorenje robi własnie różnicę w kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 21.10.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 pytanie było czy te płyty wpadają w kolor stalowo niebieski czy są białe - odpowiedziałem zgodnie z prawdą że są białe. często na necie są mylone zdjęcia a różnica jednej litery w oznaczeniu tych płyt gorenje robi własnie różnicę w kolorze. Wiem co napisałeś i rozumiem sens twojej wypowiedzi ale Viikii chodziło o odcień bieli z tego co Ja zrozumiałem. A w takiej sytuacji polecam obejrzeć gdzieś na żywo bo w zależności od warunków może różnie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 21.10.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Wiem co napisałeś i rozumiem sens twojej wypowiedzi ale Viikii chodziło o odcień bieli z tego co Ja zrozumiałem. A w takiej sytuacji polecam obejrzeć gdzieś na żywo bo w zależności od warunków może różnie wyglądać. Fakt. racja, Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viikii 21.10.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 A ja nadal nie wiem nikt nie widział na żywo?? u mnie w miescie ciężko z ekspozycją w sklepach - wszystko stalowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 21.10.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 A ja nadal nie wiem nikt nie widział na żywo?? u mnie w miescie ciężko z ekspozycją w sklepach - wszystko stalowe... Z tego co widziałem to różni się odcieniem od innych sprzętów, i barwa jest dużo zimniejsza. Nie jest to więc czysta biel. Więcej nie napiszę nie chcę wprowadzać w błąd A w jakiej miejscowości mieszkasz? że nie masz gdzie zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viikii 03.11.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Sprawdziłam i niestety Gorenje kolejny raz rozczarowuje!!! Płyta ECT680-ORA-W wpada w odcień szaro-niebieski... Nie wiem jak ją można dopasować z piekarnikiem z tej samej linii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
otic 04.11.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Jestem posiadaczem płyty indukcyjnej Gorenje IT 641ORA W. Nie mogę się pogodzić z odgłosami pracy płyty indukcyjnej, uważam że są nie do przyjęcia, miałem do czynienia wcześniej z innymi indukacjami różnych firm i żadna nie chodziła tak głośno. Poniżej link do nagrania, proszę o zwiekszenie głosności przy ogladaniu- nagrane z tel.kom. i jakość nie jest najlepsza... Z góry dziękuję za jakiekolwiek opinie techniczne na temat mojego problemu, dziękuje. http://www.youtube.com/watch?v=zIbG_b2cvqg - zwieksz głosnosc przy ogladaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojstar 05.11.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Bawię się sprzętem gorenje trzy tygodnie i muszę napisać, że jest znakomity. Na razie sprawuje się bardzo dobrze. Mam kuchenkę, mikrofale i płytę indukcyjną.Mogę szczerze polecić sprzęt tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts