otic 06.11.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Bawię się sprzętem gorenje trzy tygodnie i muszę napisać, że jest znakomity. Na razie sprawuje się bardzo dobrze. Mam kuchenkę, mikrofale i płytę indukcyjną. Mogę szczerze polecić sprzęt tej marki. Możesz napisać jaki dokładnie masz model płyty indukcyjnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojstar 06.11.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 It612ac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
otic 06.11.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 It612ac Dzięki. Napisz mi proszę czy oglądałeś może mój filmik z odgłosami indukcji? Twoja nie buczy/brzęczy w podobny sposób? Po dzisiejszej wizycie autoryzowanego serwisanta stwierdzono,że to normalne... Wg mnie takie odgłosy mogą być ( mam porównanie do Teka,AEG, Whirlpool, Siemens), ale nie o takim natężeniu jak w moim przypadku;/ Płyta została zakupiona tylko ze względu na biały kolor ( choć i tak nie jest to kolor biały, tylko sino niebieski),piekarnik i mikrofalówka z tej samej serii,ale praca owej płyty pozostawia dużo do życzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojstar 06.11.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Filmiku nie widziałem, ale faktycznie delikatnie sobie płyta brzęczy - delikatnie. I to nie cały czas tylko w momentach jak są "wypuszczane" promienie. Jak dla mnie jest wszystko ok. Bardzo szybko grzeje, łatwa w utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
otic 06.11.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Filmiku nie widziałem, ale faktycznie delikatnie sobie płyta brzęczy - delikatnie. I to nie cały czas tylko w momentach jak są "wypuszczane" promienie. Jak dla mnie jest wszystko ok. Bardzo szybko grzeje, łatwa w utrzymaniu. http://www.youtube.com/watch?v=zIbG_b2cvqg - jeśli to nie problem, to spójrz prosze na to nagranie, w porównaniu do delikatnego brzęczenia u Ciebie- to u mnie wydaję sie być o wiele większe, z góry dziękuje. Troche musisz zwiększyć głośność przy oglądaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojstar 07.11.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) Po pierwsze ja nie mam takiej płyty ( ). Po drugie moja tak nie hałasuje. Edytowane 21 Lutego 2017 przez Tomaszs131 Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
otic 07.11.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 .... Po drugie moja tak nie hałasuje. No i o tego typu odpowiedź mi cały czas chodziło! Pisałeś wcześniej jaką posiadasz indukcję- to już wiedziałem, tylko te odgłosy pracy chciałem z kimś jeszcze porównać, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojstar 07.11.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Nie ma sprawy. Zauważyłem jedna prawidłowość. Mianowicie jeżeli używam stare garnki to płyta nie hałasuje, a na patelni przystosowanej do indukcji najpierw jest lekki brzęk. Po chwili sie wszystko uspokaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 02.06.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 A czy ktoś posiada mikrofale do zabudowy model : GORENJE BM 6240 SY2B http://www.electro.pl/Kuchenka_mikrofalowa_GORENJE_BM_6240_SY2B-sE176804.html - z chęcią posłucham opini od uzytkujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 21.02.2017 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Teraz i ja zachorowałam na piekarnik BO 73 ORABhttp://www.mediaexpert.pl/piekarniki-do-zabudowy/piekarnik-gorenje-bo-73-orab,id-65789Pytanie do "starych"użytkowników, czy nadal po kilku miesiącach/latach jestescie zadowoleni ze sprzętu? Zdarzają się jakies awarie? Nadal byscie go wybrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 22.02.2017 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Od 6 lat uzywam biały piekarnik GORENJE BO 87 ORAW Wszystko z nim ok Bardzo go lubię, nic złego się nie dzieje. Jedyne co mnie wkurza, to nieprzezroczysta szyba. Nie widac jak rośnie ciasto itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 22.02.2017 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Teraz i ja zachorowałam na piekarnik BO 73 ORAB http://www.mediaexpert.pl/piekarniki-do-zabudowy/piekarnik-gorenje-bo-73-orab,id-65789 Pytanie do "starych"użytkowników, czy nadal po kilku miesiącach/latach jestescie zadowoleni ze sprzętu? Zdarzają się jakies awarie? Nadal byscie go wybrali? Może trochę nie na temat, ale pralka Gorenje śmiga u mnie już 14 lat. Należy pamiętać, iż ta firma jest jedną z nielicznych, która produkuje swoje wyroby u siebie czyli w Słowenii, bez udziału skośnookich. No chyba, że coś się zmieniło w polityce produkcyjnej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 22.02.2017 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Dzieki za odzew. No właśnie troche lipa z tą całkiem nie przeźroczysta szybą. Myślałam że jak jest właczone wewnatrz światło, to odrobine widać co się piecze. Bedę miała białe meble i tez myslałm nad białym piekarnikiem, ale boję się róznicy odcieni białego. Kasiakp masz może jakies zdjęcie kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 22.02.2017 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Nie, nie mam niestety Jesli jednak chodzi o kolory to rzeczywiscie lodowka i piekarnik sa troszeczke inne To jest szklo i wpada jakby w szarosc czy blekit - nieznacznie, ale jednak, a meble lakierowane biel bardziej ciepla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 22.02.2017 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Jutro jadę do sklepu, na stronie sklepu pokazuje że w moim mieście są dostępne i biały i czarny, wiec oba uda mi się zobaczyć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 25.02.2017 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Gdyby ktoś użytkował jednodrzwiową lodówkę Gorenje R6192LX A++ , to proszę o opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moczydlak1 02.03.2017 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Ja mam i polecam. Duży plus w tej lodówce gorenje jest duza chlodziarka. Wiec polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts