Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GORENJE - wątek zbiorczy o sprzęcie do kuchni. opinie, porady, zdjęcia

kasia.bee

Recommended Posts

Bawię się sprzętem gorenje trzy tygodnie i muszę napisać, że jest znakomity. Na razie sprawuje się bardzo dobrze. Mam kuchenkę, mikrofale i płytę indukcyjną.

Mogę szczerze polecić sprzęt tej marki.

Możesz napisać jaki dokładnie masz model płyty indukcyjnej?

• Odpowiedzi 156
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

It612ac

Dzięki. Napisz mi proszę czy oglądałeś może mój filmik z odgłosami indukcji? Twoja nie buczy/brzęczy w podobny sposób?

Po dzisiejszej wizycie autoryzowanego serwisanta stwierdzono,że to normalne... Wg mnie takie odgłosy mogą być ( mam porównanie do Teka,AEG, Whirlpool, Siemens), ale nie o takim natężeniu jak w moim przypadku;/

Płyta została zakupiona tylko ze względu na biały kolor ( choć i tak nie jest to kolor biały, tylko sino niebieski),piekarnik i mikrofalówka z tej samej serii,ale praca owej płyty pozostawia dużo do życzenia...

Filmiku nie widziałem, ale faktycznie delikatnie sobie płyta brzęczy - delikatnie. I to nie cały czas tylko w momentach jak są "wypuszczane" promienie. Jak dla mnie jest wszystko ok. Bardzo szybko grzeje, łatwa w utrzymaniu.

http://www.youtube.com/watch?v=zIbG_b2cvqg - jeśli to nie problem, to spójrz prosze na to nagranie, w porównaniu do delikatnego brzęczenia u Ciebie- to u mnie wydaję sie być o wiele większe, z góry dziękuje. Troche musisz zwiększyć głośność przy oglądaniu...

• 1 year później...
  • 1 year później...

Teraz i ja zachorowałam na piekarnik BO 73 ORAB

http://www.mediaexpert.pl/piekarniki-do-zabudowy/piekarnik-gorenje-bo-73-orab,id-65789

Pytanie do "starych"użytkowników, czy nadal po kilku miesiącach/latach jestescie zadowoleni ze sprzętu? Zdarzają się jakies awarie? Nadal byscie go wybrali?

Teraz i ja zachorowałam na piekarnik BO 73 ORAB

http://www.mediaexpert.pl/piekarniki-do-zabudowy/piekarnik-gorenje-bo-73-orab,id-65789

Pytanie do "starych"użytkowników, czy nadal po kilku miesiącach/latach jestescie zadowoleni ze sprzętu? Zdarzają się jakies awarie? Nadal byscie go wybrali?

Może trochę nie na temat, ale pralka Gorenje śmiga u mnie już 14 lat. Należy pamiętać, iż ta firma jest jedną z nielicznych, która produkuje swoje wyroby u siebie czyli w Słowenii, bez udziału skośnookich. No chyba, że coś się zmieniło w polityce produkcyjnej firmy.

Dzieki za odzew.

No właśnie troche lipa z tą całkiem nie przeźroczysta szybą. Myślałam że jak jest właczone wewnatrz światło, to odrobine widać co się piecze. Bedę miała białe meble i tez myslałm nad białym piekarnikiem, ale boję się róznicy odcieni białego. Kasiakp masz może jakies zdjęcie kuchni? :)