1977 19.05.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam.Zwracam się z gorącą prośbą o pomoc w zlokalizowaniu Artura Radomskiego.Jest to osoba, która w 2006 roku podjęła się wykonania u mnie zabudowy kuchni. Podpisaliśmy umowę wziął słoną zaliczkę i tyle Go widziałem. Jak się później okazało to pan Radomski nie ma żadnej firmy. Mam nakaz sądowy zapłaty. Co mogę dalej z tym fantem zrobić. Na dzień dzisiejszy z samych tylko odsetek jest mi winien ponad 25 tys. złotych.Może ktoś wie jak to prawnie w takiej sytuacji załatwić. Komornik chyba nic nie wskura bo już raz u niego był i nic nie mógł mu zabrać bo jak się okazało pan Radomski nic już nie ma, nawet stałego meldunku.Wiem jednak, że ten człowiek nadal zajmuje się zabudową kuchni być może pracuje właśnie u kogoś z was. Chciałbym odzyskać przynajmniej swoje pieniądze bo o odsetkach nawet nie mam co marzyć. Poza tym nie chcę na tym zarobić. Pan Artur Radomski podawał jako swój adres zamieszkania miejscowość Stacja Czyżew, jednak wiem, że na dzień dzisiejszy mieszka w Węgrowie. Ostatnio poruszał się białym Polonezem.Jeśli jest ktoś kto może mi pomóc proszę o kontakt. Jeśli u kogoś ten oszust pracuje a ta osoba nie jest niczego świadoma także proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość alinaw1 01.07.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ten post zobaczyłam za późno. Już u mnie pracował. Najpierw mieliśmy straszną historię z jego bratem (Dawid)- pracował 2 dni i zniknął. Mój mąż - naiwny jak ja- stwierdził, ze człowiekowi należy dać szansę. Szansa skończyła się wyrokiem zasądzonym przez Sąd Rejonowy w Wysokiem Mazowieckiem. Oczywiści3e, jak na świetnego oszusta przystało- pan Artur Radomski potrafi się wymigać. Nie wiem, czy komornik wyegzekwuje należność bo pewnie facet udowodni, ze jest bezrobotny (jeździ pracować do Holandii- na czarno). Pod moim naciskiem (żądałam rachunku lub faktury) założył działalność gospodarczą (w us Praga Południe) ale nie wypisał mi żadnego dokumentu na pobraną kasę. Na szczęście miałam umowę i wpisy. Żaden z niego fachowiec, robotę schrzanił strasznie. Udokumentowałam to, musiała przyjść następna ekipa i poprawić (pan Radomski mimo, ze widział i przyznał się do błędów, obiecał przyjąć następnego dnia i... zniknął już 7 miesięcy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godli 06.03.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Witam.Powiem szczerze, że już prawie zapomniełem o tej sprawie. Dowiedziałem się od Pani kilku nowych informacji, bo w okresie kiedy Radomski nas oszukał nie miał założonej działalności i ja mimo wyroku sądowego oraz nakazu komorniczego nie mogłem nic odzyskać.Mam do Pani prośbę, czy posiada Pani jakiś numer telefonu do pana Radomskiego bo te, które ja posiadam są już nieaktualne. Jeśi tak to czy mogę prosić o podanie na tym forum ( może ma Pani jakiś adres do niego, czy cokolwiek po czym można go namierzyć).Z góry dziękuję.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rufete666 12.03.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 ja posiadam na niego namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość alinaw1 27.04.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 To ja znowu- nie widziałam długo odpowiedzi i już nie zaglądałam na to forum. Komornik nie dał rady, ale wysłałam tę sprawę do Krajowej listy dłużników. Wszyscy, którzy maja wyroki sądowe w sprawie jakichkolwiek dłużników z jakichkolwiek sfer-powinni tak zrobić. Przy okazji dowiedziałam się, że gonią go o kilka spraw (w tym niepłacone alimenty). Mam jego dane (łącznie z peselem) , ale co z tego, sąd je ma, komornik, a on pewnie się śmieje. Tak jak wiekszość łobuzerii w naszym kraju. W razie pytań/wątpliwości proszę o wiadomość na pocztę muratorową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts