kasik20081 19.05.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 21.05.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 A propos' stówek - zauważyłam dziwną niezrozumiała na razie dla mnie zależność. A mianowicie jeżeli za coś płacę związanego z budowa, to zawsze to jest w tysiącach...hmmm hyhy... Fakt zastanawiające ja siedzę jeszcze w papierologii... na WZ czekałam 5 m-cy...szlag mnie prawie trafił..a babki w gminie powiedziały ze jestem bardzo cierpliwa... czyżby to mała ironia była ? hyhy Pozdrawiam i będę kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 21.05.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Kasik,buduj sie, to naprawdę ekscytujące zajęcie! Wiesz, że jakby co- masz we mnie oparcie.Pozdr.Robert P.S. Widze, że udało Ci się w końcu założyć Dziennik i komentarze.Dla ułatwienia- wklej w dzienniku link do komentarzy, bedzie łatwiej dzielić się wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik20081 22.05.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Kasik, buduj sie, to naprawdę ekscytujące zajęcie! Wiesz, że jakby co- masz we mnie oparcie. Pozdr. Robert P.S. Widze, że udało Ci się w końcu założyć Dziennik i komentarze. Dla ułatwienia- wklej w dzienniku link do komentarzy, bedzie łatwiej dzielić się wrażeniami Robin2 wielkie dzięki za wsparcie! Napewno skorzystam! Mam nadzieję, ze linki już sa ok. Nietety w tych sprawach jestem strasznie kiepska i trochę mi czasu zajęło zanim załapałam jak korzystać z forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik20081 22.05.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 ja siedzę jeszcze w papierologii... na WZ czekałam 5 m-cy...szlag mnie prawie trafił..a babki w gminie powiedziały ze jestem bardzo cierpliwa... czyżby to mała ironia była ? hyhy Pozdrawiam i będę kibicować BERNADETKA dzięki! Ja trzymam kciuki za Ciebie! Baby do kielni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts