arktyk 21.01.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Amazonko, na zdjęciu w Blogu Twoje dziecko ma bardzo podobną czapkę jak moje Powodzenia w budowie. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 21.01.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Amazonko, na zdjęciu w Blogu Twoje dziecko ma bardzo podobną czapkę jak moje Powodzenia w budowie. Pozdr, a czy Towje dziecko lubi ja tak bardzo jak moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 21.01.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Nie wiem czy lubi... Nigdy go o to nie pytaliśmy, a ma już 5 lat. Ostatnio tydzień temu byliśmy na pogrzebie na wsi i jedna z uczestniczek pogrzebu, starsza Pani usmiechnęła się i powiedziała do stojącej obok niej starszej Pani... Ale fajny misio . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 21.01.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Nie wiem czy lubi... Nigdy go o to nie pytaliśmy, a ma już 5 lat. dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mzim 22.01.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam.Mnie udało sie wybudować dom o powierzchni 125 m2+ piwnica, o wymiarach 10x 8,8m dach 2 spadowy 170m2 pokryty dachówka brass, okna, instalacja elektryczna i alarmowa, woda podłaczona do domu i prad oczywiscie za kwote 150 tys zł. Duzo swojej pracy sama robocizna kosztowała mnie jakies 14 tys. Za koparke i wszystkie uslugi elektryczne nic nie płaciłem tylko materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam. Mnie udało sie wybudować dom o powierzchni 125 m2+ piwnica, o wymiarach 10x 8,8m dach 2 spadowy 170m2 pokryty dachówka brass, okna, instalacja elektryczna i alarmowa, woda podłaczona do domu i prad oczywiscie za kwote 150 tys zł. Duzo swojej pracy sama robocizna kosztowała mnie jakies 14 tys. Za koparke i wszystkie uslugi elektryczne nic nie płaciłem tylko materiał.Super Najdroższe przed tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 22.01.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam. Mnie udało sie wybudować dom o powierzchni 125 m2+ piwnica, o wymiarach 10x 8,8m dach 2 spadowy 170m2 pokryty dachówka brass, okna, instalacja elektryczna i alarmowa, woda podłaczona do domu i prad oczywiscie za kwote 150 tys zł. Duzo swojej pracy sama robocizna kosztowała mnie jakies 14 tys. Za koparke i wszystkie uslugi elektryczne nic nie płaciłem tylko materiał.Super Najdroższe przed tobą Dokładnie to samo chciałam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.01.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witam. Mnie udało sie wybudować dom o powierzchni 125 m2+ piwnica, o wymiarach 10x 8,8m dach 2 spadowy 170m2 pokryty dachówka brass, okna, instalacja elektryczna i alarmowa, woda podłaczona do domu i prad oczywiscie za kwote 150 tys zł. Duzo swojej pracy sama robocizna kosztowała mnie jakies 14 tys. Za koparke i wszystkie uslugi elektryczne nic nie płaciłem tylko materiał.Super Najdroższe przed tobą Dokładnie to samo chciałam napisać to ja moze bede oryginalny i napisze ze jak nie bedzie szalal z wynalazkami to spokojnie mniejsza kwota niz juz wydatkowana starczy na rozsadne wykonczenie tego domu przynajmniej nam starczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mzim 23.01.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Ja tez mysle ze spokojnie cos koło 100 tys mi wystarczy aby to dokonczyć napewno nie bede szalał ani tez oszczedzł i kupował byle co i wazne ze nie mam jeszcze kredytu!! Tutaj liczy sie przede wszystkim wkład własnej pracy jest to duzy plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.01.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Ja tez mysle ze spokojnie cos koło 100 tys mi wystarczy aby to dokonczyć napewno nie bede szalał ani tez oszczedzł i kupował byle co i wazne ze nie mam jeszcze kredytu!! Tutaj liczy sie przede wszystkim wkład własnej pracy jest to duzy plus bedzie niezmiernie ciezko majac na uwadze chocby koszt instalacji CO czy tynkow , ocieplenia itd ale jakas tam szansa niewielka jest 100 to malo ale 150 to juz mocno realistycznie pochwal sie jak zrobisz bo mam nadzieje ze bedzie czym sie chwalic a nie żalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 piotrulex, Ty mnie niezmiennie zachycasz, wiesz??? Chetnie zobaczyłabym Twoje rozsądne wykończenie domu, jakieś zdjęcia moze masz, co?? Byłoby mi łatwiej mnie niedowiarkowi uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.01.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 piotrulex, Ty mnie niezmiennie zachycasz, wiesz??? Chetnie zobaczyłabym Twoje rozsądne wykończenie domu, jakieś zdjęcia moze masz, co?? Byłoby mi łatwiej mnie niedowiarkowi uwierzyć skad jestescie? jak co to serdecznie zapraszam na kawusie jak bedzie Wam blisko czy bedziecie w okolicy. bedzie mozna usiasc np. na wielkiej skorzanej kanapie czy sporym nowym stole ktorych koszt zawarlismy rowniez w kasie wydanej na nasz domek nie mamy plotu od frontu, na kleju nie mamy ostatecznej elewacji, nie mamy podbitki czy barierek na tarasie. mozna jednak wygodnie i bezpiecznie mieszkac u urzadzonym wnetrzu. kiedys na innym forum pokazywalem zdjecia z kuchni przy okazji wedzenie pstraga - moze choc to znajde ps. nie zalezy mi abyscie uwierzyli. do niedowiarkow juz sie przyzwyczailismy i w sumie zarowno nas to cieszy jak i bawi , zwlasza jak czytamy o ludziach co wydali 300 tysi a minumum 200 jeszcze wpakuja pomp ciepla, reku, kominka z DGP czy PW, solarow i innych drogich wynalazkow oczywiscie nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Uuuuu, w okolicach u ciebie, to ja wkrótce nie będę Może dopiero jak od nas z południa pojadę na wakacje. Poszukaj tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.01.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Uuuuu, w okolicach u ciebie, to ja wkrótce nie będę Może dopiero jak od nas z południa pojadę na wakacje. Poszukaj tych zdjęć jadac 1-ka to do nas trzeba odbic jakies 10-12km. zawsze mozna sobie zrobic maly przestoj na rozprostowanie gnatow. autostradke od torunia powoli oddaja i wczoraj z torunia do gdanskiej Ikei jechalem w miare rozsadnym tempem nieca 1h40min jakiegos linka powinienem znalezc wiec pewnie cos wstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.01.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Uuuuu, w okolicach u ciebie, to ja wkrótce nie będę Może dopiero jak od nas z południa pojadę na wakacje. Poszukaj tych zdjęć przepraszam ale myslalem ze jest cos wiecej http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=&Board=Piernikowo&Number=281041964&Searchpage=6&Main=281041964&Words=piotrulex&topic=&Search=true#Post281041964 tu wklejac zdjec nie potrafie zrobilem cos pisaca ale tu i tak nie moge ich dac, za duzo czy co, jakis czas temu z tym sie poddalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_barbie_ 28.03.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Witam serdecznie !!! Jestem z Jastrzębia Zdroju i na wiosnę zaczynam budowę domu i bardzo bym prosiła o kontakt daggulka, Kinia781, piegdon1 chciałabym zapytać o robotników bo jeszcze nie mam ani zbrojarza ani murarza, błagam was o kontakt czy to na gadu gadu ( 4078189 ) czy na forum, bo chciałabym postawić dom w tym roku do stanu surowego otwartego a nie mam nikogo bardzo bym prosiła o jakiekolwiek wieści. Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 21.04.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) = Edytowane 5 Stycznia 2011 przez IZA30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurt76 21.04.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 przeanalizuj moja stopke, moze cos pomoze.projekt Katarzyna z archipelag.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2210 13.06.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 witam jestem tu nowy w tym roku zaczynam budowe domu projekt na bazie ''ac dodi'' troche przerobiony... mam juz gotowy projekt pozwolenia i dzialke, kupilem juz bloczki betonowe, stal, material na sciany nosne i dzialowe oraz strop. chce przeznaczyc na budowe jeszcze 200tys na gotowo do wprowadzenia musze wynajac murazy do wymurowania scian i kominow reszte prac planuje zrobic samemu. myslicie ze zmieszcze sie w tej kfocie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 20.06.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witajcie, wiem że mażna wybudowac dom za 200 tyś do stanu deweloperskiego a nwet do zamieszkania, ale trzeba o tym myśleć już od poczatku. Po pierwsze wybrać projekt bardzo prosty (dach 4 spadowy, lukarny, wykusze to większe koszty) i dużo pracy własnej Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts