skoral 20.03.2002 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 przed złodziejami oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2002 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Akcja protestacyjna - musiałeś tu zaglądnąć !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek-1 21.03.2002 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Anoniimowy2 - nie musisz tu zagladac ze swoja akcja protestatycja. Idz se do forum Superekspresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 22.03.2002 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2002 Wydaje się, że nie ma na to sposobu. Jak złodziej namierzy sobie taką skrzynkę to i tak się tam włamie. Też się nad tym kiedyś zastanawiałem, ale nic nie wymyśliłem. Niektórzy, aby zminimalizować straty, wymontowują róznicówkę. Osobiście nie polecam tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziel 22.03.2002 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2002 W pewnym okresie budowy, kiedy miałem już swój licznik, skrzynkę z zabepieczeniami nosiłem po prostu na budowę, przy liczniku miałem gniazdo 32A zabezpieczone tylko bezpiecznikami przedlicznikowymi.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof 22.03.2002 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2002 Mi i moim sąsiadom w 2000 roku ukradli takie skrzynki! Zaraz po tym kupilismy nowe i każdy z nas w jakiś sposób je zabezpieczył.Zrobiliśmy stalowe skrzynie, do których zostały włożone właściwe skrzynki z licznikami i zabezpieczeniami. Te zewnętrzne skrzynie stalowe mają różne zamknięcia. Moja np. ma dwie kłódki, które są zabezpieczone przed otwarciem w ten sposób, że są dospawane takie małe wnęki w których schowane są kłódki. Aby taką kłódkę otworzyć lub zamknąć to trzeba włożyć klucz do tej wnęki (muszę przyznać, że nie jest to najwygodniejszy sposób otwierania i zamykania, ale na pewno bezpieczny!!!!). Do tej pory te skrzynie wiszą na słupach. P.S. W energetyce nie bardzo chcieli się zgodzić na skrzykę w skrzynce, ale po odpowiedniej argumentacji, że okolica niepewna, że już raz ukradli itp. zgodzili się na takie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts