ziuta62 02.05.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 FlashBack przecież mam skosy do ocieplenia i sufit na piętrze. To jak mam to nazwać? Piętro czy poddasze. A nieużytkowy strych nad tym 180cm wys.w najwyższym punkcie-czyli wzdłuż całego domu. Dachowiec jesteś i pytasz się jak wygląda dom z dachem 45 stopni. Fighter1983- w takim razie 18-go zobaczymy i przemierzmy piętro. Dla niego to prawie po sąsiedzku. To będzie następne do zrobienia po elewacji bo mi inaczej Forest pieca w kuchni nie postawi, nie mówiąc o kominku. Właśnie mi wczoraj Zbyszek uzmysłowił, że trzeba wybrać kolor elewacji. Już jest postęp bo mam 4 do wyboru. Czekam na słoneczny dzień żeby przespacerować się ze wzornikiem po tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manieczek 11.02.2015 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Witam , Dostałem wycenę ocieplenia poddasza pianką , 180 zł m/kw , do prac będzie należało : zdjęcie płyt K-G , założenie membrany , pianka , założenie płyt K-G , cenę chyba wyssali z czarnej dziury ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 01.03.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Ile za układanie kamienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 01.03.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Ile za układanie kamienia? Na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 01.03.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ja kamień mogę położyć za darmo, np. jeden na drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 01.03.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 lub dwa obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 01.03.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Witam , Dostałem wycenę ocieplenia poddasza pianką , 180 zł m/kw , do prac będzie należało : zdjęcie płyt K-G , założenie membrany , pianka , założenie płyt K-G , cenę chyba wyssali z czarnej dziury ? Pozdrawiam Cos za mało danych podałeś. Jaka pianka, marka, jej grubość i ile metrów kwadratowych? Zapomnieli dodać do wyceny położenie foli paroszczelnej po natrysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenny11 03.12.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Witam wszystkich.Chciałbym się poradzić ile policzyć za wykonanie docieplenia poddasza. Domek na wsi w woj. świętokrzyskim, blisko łódzkiego. Dach dwuspadowy z jedną facjatką. Co trzeba zrobić : - nabić listwy na jętki i krokwie- wełna między krokwie + pod stelaż- stelaż krzyżowy- płyty GK + gipsowanie- płyty OSB na strych- wyłaz Ile według Was powinna kosztować sama robocizna za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patosiema 12.12.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Witam! Temat docieplenia poddasza. Wełna między krokwiami juz jest. Trzeba zrobic stelaż, dołożyć 5cm wełny, płyty gk i szpachlowanie. Jaka może być średnia cena za m2 robocizny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdzik1719513437 13.12.2016 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 też jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolnikov 16.12.2016 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Jak obecnie kształtują się ceny za kompleksową usługę "pod malowanie" ? Dajmy na to w okolicach Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotru26 15.03.2017 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Witam! Temat docieplenia poddasza. Wełna między krokwiami juz jest. Trzeba zrobic stelaż, dołożyć 5cm wełny, płyty gk i szpachlowanie. Jaka może być średnia cena za m2 robocizny?? Mam dokładnie taki sam temat do zrobienia. Ile to może kosztować? Do wyliczeń bierze się metraż dachu? W dokumentacji mam 296 m kw powierzchni dachu. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts