reniaS 14.06.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Ganek Edytowane 14 Czerwca 2010 przez reniaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 14.06.2010 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 I powoli tworzymy skalniak. No i wreszcie obiecane zasłony w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 17.08.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Oj bardzo sie opuściłam. Wiem że to juz nie dziennik, nawet nie tygodnik ani miesięcznik. Poza tym skończyłam swoją przygodę z budowaniem. Postaram się wstawić troszkę zdjęć jak to wygląda po pół roku od zamieszkania. No i oczywiście ogród bo to w niego teraz idzie cała nasza siła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts