Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wylewki mixokretem, zacierane mechanicznie.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
  • 3 weeks później...

Zastanawiam się, jak podłym trzeba byc człowiekiem, aby robić takie rzeczy (wątki oczerniające mnie) podczas gdy jesteśmy w trakcie naprawy Państwa posadzki. Cały dół został naprawiony, obecnie naprawiamy górę domu, stoi tam maszyna, do której, przez Państwa, mam ograniczony dostęp (poprawiamy tylko wieczorami po 18tej) dlatego prace przeciągają się a Państwo smarują na mnie ile wlezie - bezgraniczna podłość, nic więcej.

up :wink:

Daruj sobie. :evil:

Wybacz ale nie daruję sobie. Nie mam sobie nic do zarzucenia, podobnie jak nie ma mi nic do zarzucenia kilka setek zadowolonych z mojej pracy klientów. Nie ugnę się przed jednym krzykaczem, który robi mi bagno mimo trwających prac naprawczych w jego domu.

• 1 month później...
Możliwość obejrzenia prac wykonanych przez nas, referencje, możliwośc porozmawiania z inwestorami, u których wykonywaliśmy wylewki.

zapraszam do nas! (nie)chętnie opowiemy o "współpracy" z wylewka.com, zwłaszcza o procesie reklamacyjnym; zdjęcia też chętnie pokażemy.

Ja chętnie porozmawiam o spoiwach hydraulicznych, szybkoschnących, i o tym jak Pani broniła się przed skuciem wadliwej posadzki i wylaniu nowej (choć w części było tak zrobione i jest O.K.). O ile to pszyspieszyłoby proces naprawy?

Myślę, że było by już po sprawie :)

Mam ten sam numer telefonu od 1994r.

Firmę mam zarejestrowaną od 1994r.

Nie ukrywam się.

Jestem cały czs do dyspozycji inwestorów.

Pozdrawiam

Jarosław Markiewicz.

• 1 month później...
  • 4 months później...
  • 3 weeks później...