skalniaczek 18.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witaj Reniu, Mam prośbę, powiedz mi jaki kolor ma twoja elewacja o ile oczywiście pamiętasz. Chodzi mi o dokładny nr. My mamy dopiero zagruntowany domek a twoja elewacja bardzo mi się spodobała. Dziękuję,Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 18.11.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Małgosiu - marzymy aby przeprowadzka była jak najszybciej ale teraz zależy to od mebli kuchennych. Jak zdążą to my wchodzimy od razu. Skalniaczku - co do koloru tynku to nie pamiętam , ale chyba podawałam w dzienniku numer koloru (napewno był z firmy sempre). Jak nie znajdziesz to daj znać spróbuję poszukać ale teraz jesteśmy już prawie na walizkach i ciężko czasami coś znaleźć. Sąsiadowi który buduje koło nas też się tynk bardzo spodobał i dobrał prawie idealnie z firmy fast, ale koloru też nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 18.11.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ok, poszukam w dzienniku tego koloru. A tymczasem dziękuję za zdjęcia łazienki.Cóż.... nie da się ukryć, że jest boska. I nawet jeśli jest brudna to kolorystyka płytek sprawia że tego absolutnie nie widać.Wspaniała!!!!!Jeśli nie masz nic przeciwko, bardzo bym chciała sobie skopiować te zdjęcia do mojego dziennka. Tak dla pamięci, że jest tak cudna. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 24.11.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 SkalniaczkuZnalazłam zapiski w notesie dotyczące tynku. Tynk Sempre Maresil kolor TO218. Typ : silikatowo- krzemianowy. Kopiuj sobie co zechcesz. Przeciez po to to jest - dla inspiracji innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 25.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witaj Reniu! Bardzo Ci dziękuję za zgodę na powielanie fotek! . I dzięki za nr tynku. No ale teraz to twoja chata mnie powaliła na kolana. Szczęka opada. Po ułożeniu kostki wygląda super! No chyba nie będziecie długo czekać, że tam się już na dobre zadomowić . Czekam na nowe wieści i fotki! Pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 25.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Pięknie wyszła ta kostka, widać że domek nabiera uroku już nie tylko wewnątrz ale i na zewnątrz Oj żebym nie żałowała, że zmieniłam ten projekt. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 18.12.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Witam serdecznie. Mam pytanie o płytki w łazience, chyba dolnej. Białe i jasnoszare + dekory + obudowana wanna. Pięknie wygladają Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 22.12.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Płytki to seria organza z firmy Opoczno.Nam się też bardzo podobają. Polecam zakup przez internet bo są duże różnice cenowe jeśli się na nie zdecydujecie.Łatwe w utrzymaniu czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 22.12.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 No to gratulacje przd samymi Świetami Nie ma to jak spędzić je na nowym miejscu w nowym domku. Również życzę Wam wszystkiego dobrego na te Święta i oby nowy rok nie był gorszy od starego Pozdrwaiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 22.12.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnieniech Cie aniołek ode mnie uściśniei przekaże serdeczne życzeniaz okazji Świąt Bożego Narodzenia.http://img195.imageshack.us/img195/7678/3997x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 22.12.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 RENIU gratuluje przeprowadzki . Skrobnij jak się mieszka. Życzę Wam Zdrowych i Wesołych Świąt oraz Sczęśliwego Nowego Roku. Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.12.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 MIESZKAMY !!!!!!!!!!!!!!!! NAD UMIESZCZENIEM ZDJĘĆ MUSZE POPRACOWAĆ, BO NIE MAMY INTERNETU. Gratulacje a co się sniło pierwszej nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 23.12.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 tosinek, małgosia2005, nalesnik, Madzia1976 Serdecznie dziękuję za życzenia. Jak narazie snów nie mamy ( odsypiamy przeprowadzkę ) Nocka przy minus 20 minęła w ciepełku. Wiatry hulają w kominie a my szykujemy sie do Świąt. Choinka (żywa - w donicy ) czeka na ubranko. Prawie wszystkie kartony rozpakowane (jeszcze tylko 3 ..), ale nadal tkwię w przekonaniu że one się rozmnażają Brakuje oczywiście mnóstwa rzeczy , ale ... to szczegóły. bez firanek, zasłon i kinkietów da się mieszkać. Wszystko działa bez zarzutu. Teraz trzeba się nauczyć gdzie co jest i nazywać Retro domem a nie budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniołek77 02.01.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Reniuserdecznie gratulujemy przeprowadzki Tobie i całej Rodzince.Życzymy samych pieknych chwil na nowym miejscu. Hmm...troszke szkoda, że już skończylismy budowy, bo kto teraz będzie nam tak radzil jak Ty ? , chyba że otworzymy nowy wątek i będziemy opisywać dalej nasze wykańczanie. U nas zostało tego sporo lampy , kinkiety, cały ogród... oj nie wiem co tam jeszcze. Ja też musze troszke nadrobić i wkleić pare zdjęć z zimowego domku-juz wkrótce. Pozdrowionka Sabina,Piotr i Wiktorek[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 03.01.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Reniu jeszcze tutaj gratuluję i życzę Wam samych szczęśliwych i radosnych chwil w Waszym Nowym Domu Pozdrawiam cieplutko! A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 28.01.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 No długo, długo.... ale warto czekać i obejrzeć tak piękne wnętrza chciałabym zapytać o podłogę w salonie - czy to merbau???? j jak się sprawuje w utrzymaniu czystości???? PIĘKNIE się prezentuje a pokoik synka CUDO!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 28.01.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Reniu zazdroszczę mieszkania w domku. Jeszcze się nie wprowadziłam - to przez tą pogodę - za długo musiałabym jeździć do pracy Zdjęcia będą w sobotę Koniecznie pochwal się kuchnią, bo przeszukałam cały Twój dziennik jeszcze raz i nie wiem jak ostatecznie jest. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 28.01.2010 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Oldzia, Anulka Dzięki. Co do podłogi to merbau. Jak narazie kurzy sie okropnie wszędzie. Nie nadążam ze sprzątaniem w całym domu. Podobno tak jest przez pierwsze pół roku. Ciemna podłoga wymaga pracy. Faktycznie widać na niej zdecydowanie więcej niż mi się wydawało że będzie (na górze jest jasna i ciut lepiej to wygląda) . Ale wygląd podłogi rekompensuje poświęcony czas. Za to płytki w holu i kuchni są cudowne w tym względzie. Zdjęcia kuchni i nie tylko zrobiłam, tylko coś mi nie chcą się zgrać. Spróbuję dziś nad nimi popracowac i jutro coś wrzucić. Bez internetu jak bez ręki (prawej). Mieszka się naprawdę fajnie. Dom trzyma ciepło i to długo. Reszta lamp czeka na montaż. Karnisze, zasłony, okap - do kupienia. Ech. Mnóstwo rzeczy jeszcze przed nami. Ale już u siebie. Powolutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 29.01.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Hmmmm mówisz ciężko o czystość z podłogą, ale jej wygląd faktycznie chyba wszystko rekompensuje bynajmniej na zdjęciach wygląda super!!! decydując się na taki kolor, trzeba od razu zaopatrzyć się w dobrego mopa, który czyni cuda A co do kuchni i reszty pomieszczeń, to oczywiście czekamy na zdjęcia z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 30.01.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Jak miło popatrzeć i wyostrzyć wyobraźnię, jak to kiedyś będzie...... mimo wielu braków- o których piszesz i tak jest PIĘKNIE i PRZYTULNIE korzystając z okazji, chciałam zapytać czy komplet wypoczynkowy jest ze skóry? jaki jest w użytkowaniu? brudzi się? jest wiele rzeczy w Twoim domu, co chciałabym widzieć u siebie, ale nie do końca jestem przekonana co do praktyczności..... dlatego podpytuje ale tak to już chyba jest w życiu - to co Piękne i cieszy oko - wymaga pracy i poświęcenia!? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts