reniaS 31.08.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Aniudzięki, dotarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.09.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witam serdecznie ! bardzo proszę o informację :gdzie można dostać i za ile takie PIĘKNE okno tarasowe http://forum.muratordom.pl/uzytkownik71062.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 05.09.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Okna brałam w firmie Okna z Krakowa. Firma ma wiele placówek w całym kraju. Ceny nie pamiętam, jedynie za całość - 12.000 zł brutto. Okno ma obustronny kolor, okucia antywłamaniowe i szyby antywłamaniowe. Poszukam w domu zwykłego wariantu i napiszę później. Jest to najnowszy profil tej firmy - Platinium. W realu wygląda rewelacyjnie. Postaram się zrobić lepsze zdjęcie po ściągnieciu folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 09.09.2008 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 VackyOkno tarasowe kosztowało 3.045 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 10.09.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 10.09.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Aniu, dzięki.A ja gratuluję tempa prac.Czy zamierzasz w tym roku kryć dach czy dopiero w przyszłym roku ?I jeszcze 1 pytanie. Jaki masz pomysł na oświetlenie salonu ?Podwieszasz go czy może coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 10.09.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniołek77 10.09.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Cześć Reniu. Wierzę, że padasz na ..., bo ja nie mam dzieci, ale też na nic nie mam czasu. W pracy gorąco, na budowie tym i dlatego Cię podziwiam :)ale pociesz się, że jesteś już baaardzo daleko z budową i teraz już tylko same przyjemne rzeczy - chyba Ile kosztował Cię prąd z wszystkim??? a jeżeli Ania nie miałaby nic przeciw ile Ona miała razem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 11.09.2008 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 cześć Dziewczyny Aniu co do oświetlenia salonu to zdecydowałam, że zrobię takie wąskie listwy podwieszane wokół salonu przy ścianach i na nich świetlówki oświetlające sufit. Wiesz o czym mówię ? Co do pralki to daję ją do mojej dużej kotłowni (z tyłu garażu) i tam też będę suszyć pranie. Aniu co jeszcze planujesz w tym roku oprócz dachówki? Aniołek77 Sabinka - wpadłam w przerażenie jak podliczyłam ile nam jeszcze kasy trzeba aby dom wykończyć. Mąż się zaparł, że kredytu dobierać nie będziemy. Chyba więc przeprowadzka się odsunie w czasie....... Co do prądu to wyszło mi 100 punktów x 50 zł, plus 16 TV - liczone podwójnie czyli 32 punkty x 50 zł (w każdym pokoju tv i internet) plus zazbrojenie tablicy 1300 zł, plus oświetlenie podbitki i coś tam jeszcze. Trzeba wydać na to 10.000 zł. Facet robi super porządnie, za punkt liczy włącznik światła z puszką plus końcówka czyli lampa. Wszystko w ścianie w takich rurkach. A do tego jest szybki. No i daje gwarancję na to wszystko i wszystkie papiery końcowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 11.09.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 11.09.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Aniunapewno tynki - juz we wtorek. Ponoć zejdzie 2 tygodnie. Potem muszą wyschnąć. Minimum 2 tygodnie. To już będzie połowa października. Potem musi wejść hydraulik - minimum 3 tygodnie. No i mamy już listopad. Kolejny punkt to wylewki....Trochę boję się w listopadzie robić wylewki. Temperatury już nie te. Powinno być ponad 5 stopni. A tu już mrozy lubią być.Z kolei jak wylewek nie zrobię to nie mogę ocieplać poddasza. No i w zasadzie stoję ze wszystkim.Myślałam aby ocieplenie budynku i tynki zrobić na wiosnę ale mój wykonawca twierdzi, że lepiej styropian dać przed zimą aby pustaki nie przemarzały.A sam tynk na wiosnę. Sama nie wiem, bo do wiosny zawsze coś kasy się odłoży.A do tego zabronił wstawiać drzwi zewnętrzne przed wylewkami. Więc nie do końca będe mieć stan zamknięty przed zimą. Hmmmmmm. Sama nie wiem. Bo potem to trzeba już grzać aby rury nie zamarzły.Już mam wielką głowę od tych przemyśleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 11.09.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 11.09.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 AniuHydraulik swoje przed tynkami zrobi jutro. Potrzebuje na to dniówki.Myślę o c.o., odkurzaczu, podłogówce, geberitach,grzejnikach itd. Na to napewno zejdzie 3 tygodnie. A to robi się po tynkach a przed wylewkami. Podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniołek77 13.09.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Witaj Reniu. Bardzo dobrze. że masz ta pustkę nad garażem - tam będziesz miała naprawdę sporo miejsca na schowek. Jestem ciekawa, jak wygląda łazienka na górze, bo my cały czas dumamy, co z tym fantem zrobić? Jak masz jakieś zdjęcia jak to wygląda, to bardzo bym Cię prosiła o fotki. Pozdrawiam Sabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 13.09.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Sabinka Strop nad garażem - robi się. W piątek było za dużo ekip i zostawili sobie to na poniedziałek. Wygląda to narazie tak: http://foto2.m.onet.pl/_m/985c2f48cbfb3ffe7ea463ad7a72ff6e,6,19,0.jpg Na te belki pójdą deski i w nich wytniemy otwór na schody strychowe. Będzie fajnie. Co do górnej łazienki to nie mam zdjęć. Postaram się zrobić i wkleić. Jest tam teraz dość mało miejsca i ciężko się ustawić do zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 23.09.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 23.09.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu Zdjęcia robię codziennie, tylko..... tak jak u Ciebie - ciężko z czasem i siłą aby to potem wrzucić do kompa i na forum. Może dziś wieczorkiem już z bramą garażową. Tylko coś kiepsko się czuję a do tego wywiadówki w szkole do późna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.09.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzień dobry trafiłam do Ciebie z wątku retrowiczów i poczytałam Twój dziennik śliczny domek i czekam na więcej zdjęć będę kibicowć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 30.09.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam bardzo serdecznie - magi. Zapraszam częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.10.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Bedę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts