smk 20.05.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam,Jadąc samochodem znalazłem zaniedbany dom w interesującej mnie okolicy. W jaki sposób odnaleźć właściciela takiego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 20.05.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 W odpowiednim urzędzie gminy powinieneś znaleźć informację o numerze księgi wieczystej gruntu na którym stoi dom. Na podstawie tego numeru w odpowiednim sądzie powinieneś być w stanie uzyskać informację, kto tam jest wpisany jako właściciel. Dodatkowo w wyrysie-wypisie z ewidencji gruntów również są dane o właścicielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Dodatkowo w wyrysie-wypisie z ewidencji gruntów również są dane o właścicielu.ALe tegho nie dostanie. KW jest jawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smk 20.05.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 I wszystko to udostępnią zupełnie obcej osobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 20.05.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Jest jeszcze tradycyjna metoda - rozmowa z localnymi. Zatrzymać się przy sklepie. Z sołtysem pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulu321 03.10.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja również tak szukałam i znalazłam sołtysa i on mi pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smk 12.10.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Jak się okazało mieszka tam człowiek który jest psychicznie chory i nie można się z nim dogadać. Dużo ludzi próbowało bezskutecznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts