Yamnik 20.05.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam !!! Mam wycenę na kompleksowe prace elektryczne:-przyłącz (ze skrzynki do budynku) - ok. 45 m-instalacja elektryczna wewnątrz - 200 m. kw - dwie kondygnacje i piwnica (bez osprzętu)-instalacja tv i komputerowa (bez osprzętu)-instalacja alarmowa (bez osprzętu)-instalacja odgromowa (dwa uziomy, bez bednarki)-oświetlenie zewnętrzne - ok. 100 m-brama + domofon - po ok 60 m-pomiary, papierologiaCałość z materiałem ma kosztować 15 000. Dużo? Mało? Pzdr. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 20.05.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 za podobny dom i elektryke minus odgromowa i minus tv 20000 i sie cieszyl znajomy ale ma zrobione porzadnie i na 10 lat gwarancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 21.05.2008 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Drogo nie masz. Jeśli to cena netto to poziom cen średnio- niski. Jeśli brutto to wręcz poziom niski. Z tym ,że cena oczymś świadczy zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yamnik 21.05.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cena brutto. Dziękuję za odpowiedź, bo wydawało mi się deko drogo. Jakość dobra, bo człowiek z polecenia (od sąsiada któremu też robił elektrykę), poza tym to fucha - na codzień pracuje w ZE ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 21.05.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no i tylko takich szukac ci co maja staly dochud zrobia ci bez watu bea zbednych podatkow i innnych a przeciez znaja sie na zeczy to ich praca tylko ze u nas pracuja po godzinach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts