Wiórek kokosowy 20.05.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam, czy ktoś z Was orientuje się w jakim programie można zrobić symulację koloru elewacji?Jestem na etapie ocieplania i zaczynam zatsanawiać się nad kolorem. Pozdrawiam http://foto1.m.onet.pl/_m/f3278f067a5380f8c4109ac08501a92d,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 20.05.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 zobacz czy mozna w simsach 2 tam czasem projektanci robia aranzacje wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 21.05.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Ja swoja elewację zrobiłem w Corel-u . Zrobiłem ją tak szczegółowo , że wykonawca uzgodnił tylko ze mną jaki tynk i jakiej firmy . Potem zrobił próbki koloru w pięciu odcieniach na domu . Po czym wybrałem kolor ostateczny . Z elewacji jestem zadowolony . Takie podejście do elewacji pozwala w dużym przybliżeniu ocenić czy nam się podoba przed wykonaniem prac elewacyjnych . Wykonawca mojej elewacji jak zobaczył wydruki jak to ma wyglądać docelowo był zachwycony . Takie podejście (inwestora) oszczędziło mnóstwo ewentualnych nieporozumień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts