ckwadrat 15.09.2003 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Sprzedam niedrogo barak. Stan średni. Ocieplony, rozprowadzona instalacja elektryczna, trochę przecieka. Podbicie dachu papą załatwi sprawę (dotrzucę pół niewykorzystanej przy budowie rolki gratis). Kupiec załatwia transport we własnym zakresie - potrzebny jest zwykły hurtowniany TIR z dużym HDS-em (ja tak go podnosiłem i wiozłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fasolka 15.09.2003 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Witam, a jaka jest cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.09.2003 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Zajrzyj do prywatnych wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.09.2003 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 Może masz jakieś zdjęcia? Ja tez proszę o cenę, jeśli to jeszcze aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.09.2003 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Izat, oto zdjecie: http://www.enter.net.pl/www/phantom/Images/zima3.jpg cena w prywatnych wiadomosciach, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts