tiga 20.05.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Mam dylemat z czego zrobić meble do łazienki. Czy fornir to dobry pomysł, czy zniszczy się bardzo szybko? Mam umywalkę Roca Hall, po jej bokach będą szafki. Muszę wybrać laminat czy zaryzykować z fornirem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 20.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Mam dylemat z czego zrobić meble do łazienki. Czy fornir to dobry pomysł, czy zniszczy się bardzo szybko? Mam umywalkę Roca Hall, po jej bokach będą szafki. Muszę wybrać laminat czy zaryzykować z fornirem? Jeżeli nie stać cię na pełne drewno. Kup fornirowane meble ale dowiedz się jaki jest gruby i na czym klejony. Napewno musisz kupić sobie środek do pielęgnacji tych mebli produkowany w nano-technologii. Doskonale chroni przed wodą wszelkie odkryte krawędzie (kanty) mebli. _____________________________________________ vanitas vanitatum et omnia vanitas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts