Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przyjaciel potrzebny od zaraz!

Recommended Posts

Cierpie na brak prawdziwej przyjaciołki. I to jest moj zyciowy problem. Czuje się bardzo samotna, tak bardzo, że często placzę. Gdzieś w swiecie jest zapewne moja dobra dusza ktora mogłaby się ze mną smiać, napic herbaty, wybrac na wspolne zakupy, zrozumieć, pocieszyć. ale ja nie potrafię nawiązywac z ludźmi bliskich stosunkow. Tak bardzo Wam zazdroszczę jesli macie przyjaciela. Jeśli nie jest się juz mlodym to znaczy po 30, to są jeszcze szanse znalezienia przyjaciela?

• Odpowiedzi 75
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli nie jest się juz mlodym to znaczy po 30,

chcesz powiedzieć że ja już młoda nie jestem ??? :o

jeśli natomiast piszesz poważnie to mam taką znajomą która ciągle płacze że nikt jej nie lubi , i że deszcz pada i że słońce świeci ....

kiedy pomyślę o wspólnym wyjściu mam dreszcze a po takim wyjściu przez tydzień nie mogę się pozbierać

Pies jest najlepszym przyjacielem człowieka...:)

ale ja z psem... :o :o :o nie chcę... wszystkiego... :(

To jest dyskryminacja zwierząt, wiesz ? :):)

To moja wina że mnie nie pociągają??? :o :o :o (czasem tylko obce psy za nogawkę spodni)

Tak na poważnie:

najpierw nauka,nauka,nauka

potem praca,praca,praca

potem kariera,kariera,kariera.

A jak już masz stanowisko i kasę to przyjaciela możesz tylko kupić. :cry:

Pytanie (retoryczne) czy Ty masz stanowisko i kasę?

A jaki to ma związek ? Znam mnóstwo ludzi, kórzy są wykształceni, na stanowiskach , mają kasę i mają przyjaciół. Normalnych, zwykłych, dobrze życzących ludzi.

Nie widzę sprzeczności.

A jaki to ma związek ? Znam mnóstwo ludzi, kórzy są wykształceni, na stanowiskach , mają kasę i mają przyjaciół. Normalnych, zwykłych, dobrze życzących ludzi.

Nie widzę sprzeczności.

:D

i razem z tymi "normalnymi,zwykłymi i dobrze życzącymi ludźmi" jeżdżą co roku n.p. na narty w Alpy Szwajcarskie,piją Jasia wędrowniczka, a latem opalają się na Riwierze Francuskiej... :wink:

Nie widzę sprzeczności.

:D

i razem z tymi "normalnymi,zwykłymi i dobrze życzącymi ludźmi" jeżdżą co roku n.p. na narty w Alpy Szwajcarskie,piją Jasia wędrowniczka, a latem opalają się na Riwierze Francuskiej... :wink:

Wyobraź sobie,że często płacą jeszcze za drogie operacje dzieci swoich przyjaciół, dają im mieszkać w swoich domach jak nie mają się gdzie podziać, albo zatrudniają jak stracili pracę. Nie znasz takich ludzi ? No to może się kiepsko rozglądasz...

Tak na poważnie:

najpierw nauka,nauka,nauka

potem praca,praca,praca

potem kariera,kariera,kariera.

A jak już masz stanowisko i kasę to przyjaciela możesz tylko kupić. :cry:

Pytanie (retoryczne) czy Ty masz stanowisko i kasę?

Bywa tak: nauka,nauka, przyjażń, praca, praca+jakiś związek, koniec przyjaźni