Wiktoria05 20.05.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Cierpie na brak prawdziwej przyjaciołki. I to jest moj zyciowy problem. Czuje się bardzo samotna, tak bardzo, że często placzę. Gdzieś w swiecie jest zapewne moja dobra dusza ktora mogłaby się ze mną smiać, napic herbaty, wybrac na wspolne zakupy, zrozumieć, pocieszyć. ale ja nie potrafię nawiązywac z ludźmi bliskich stosunkow. Tak bardzo Wam zazdroszczę jesli macie przyjaciela. Jeśli nie jest się juz mlodym to znaczy po 30, to są jeszcze szanse znalezienia przyjaciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 o ja p@#@#$I^& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 20.05.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Jeśli nie jest się juz mlodym to znaczy po 30, chcesz powiedzieć że ja już młoda nie jestem ??? jeśli natomiast piszesz poważnie to mam taką znajomą która ciągle płacze że nikt jej nie lubi , i że deszcz pada i że słońce świeci .... kiedy pomyślę o wspólnym wyjściu mam dreszcze a po takim wyjściu przez tydzień nie mogę się pozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 ja też cierpię na brak prawdziwej przyjaciółki z którą... mógłbym... wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Pies jest najlepszym przyjacielem człowieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 20.05.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 w tym przypadku nawet pies popadłby w depresję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.05.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Pies jest najlepszym przyjacielem człowieka... ale ja z psem... nie chcę... wszystkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiktoria05 20.05.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Pisząc po "30" mialam tylko to na mysli, że przegapiłam wiek dziecięcy w ktorym zawiązują się przyjaźnie te prawdziwe i na wieki. czy może źle myslę? Pytam czy jest jeszcze szansa, by miec przyjaciolkę? A pieska mam goldenka ktorego bardzo kocham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Pies jest najlepszym przyjacielem człowieka... ale ja z psem... nie chcę... wszystkiego... To jest dyskryminacja zwierząt, wiesz ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.05.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A pieska mam goldenka ktorego bardzo kocham! Kochasz tak, że na mnie już nie ma miejsca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiktoria05 20.05.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 nie sądze, żebym byla malkontentem. mam w sobie radośc zycia, jestem najnormalniekszym czlowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.05.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Pies jest najlepszym przyjacielem człowieka... ale ja z psem... nie chcę... wszystkiego... To jest dyskryminacja zwierząt, wiesz ? :) To moja wina że mnie nie pociągają??? (czasem tylko obce psy za nogawkę spodni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiktoria05 20.05.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Na kochanie nie mam już miejsca ale na przyjaźń TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 20.05.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 nie sądze, żebym byla malkontentem. mam w sobie radośc zycia, jestem najnormalniekszym czlowiekiem więc jest jeszcze dla Ciebie szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 20.05.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Tak na poważnie: najpierw nauka,nauka,nauka potem praca,praca,praca potem kariera,kariera,kariera. A jak już masz stanowisko i kasę to przyjaciela możesz tylko kupić. Pytanie (retoryczne) czy Ty masz stanowisko i kasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 To moja wina że mnie nie pociągają??? (czasem tylko obce psy za nogawkę spodni) No, chyba, że Cię nie pociągają ... o gustach wszak się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Tak na poważnie: najpierw nauka,nauka,nauka potem praca,praca,praca potem kariera,kariera,kariera. A jak już masz stanowisko i kasę to przyjaciela możesz tylko kupić. Pytanie (retoryczne) czy Ty masz stanowisko i kasę? A jaki to ma związek ? Znam mnóstwo ludzi, kórzy są wykształceni, na stanowiskach , mają kasę i mają przyjaciół. Normalnych, zwykłych, dobrze życzących ludzi. Nie widzę sprzeczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 20.05.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A jaki to ma związek ? Znam mnóstwo ludzi, kórzy są wykształceni, na stanowiskach , mają kasę i mają przyjaciół. Normalnych, zwykłych, dobrze życzących ludzi. Nie widzę sprzeczności. i razem z tymi "normalnymi,zwykłymi i dobrze życzącymi ludźmi" jeżdżą co roku n.p. na narty w Alpy Szwajcarskie,piją Jasia wędrowniczka, a latem opalają się na Riwierze Francuskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A jaki to ma związek ? Znam mnóstwo ludzi, kórzy są wykształceni, na stanowiskach , mają kasę i mają przyjaciół. Normalnych, zwykłych, dobrze życzących ludzi. Nie widzę sprzeczności. i razem z tymi "normalnymi,zwykłymi i dobrze życzącymi ludźmi" jeżdżą co roku n.p. na narty w Alpy Szwajcarskie,piją Jasia wędrowniczka, a latem opalają się na Riwierze Francuskiej... Wyobraź sobie,że często płacą jeszcze za drogie operacje dzieci swoich przyjaciół, dają im mieszkać w swoich domach jak nie mają się gdzie podziać, albo zatrudniają jak stracili pracę. Nie znasz takich ludzi ? No to może się kiepsko rozglądasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 21.05.2008 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Tak na poważnie: najpierw nauka,nauka,nauka potem praca,praca,praca potem kariera,kariera,kariera. A jak już masz stanowisko i kasę to przyjaciela możesz tylko kupić. Pytanie (retoryczne) czy Ty masz stanowisko i kasę? Bywa tak: nauka,nauka, przyjażń, praca, praca+jakiś związek, koniec przyjaźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts