Jasia 14.10.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 i jak tam? zwłaszcza oczekiwanie? pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.10.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witaj Jasiu, a czekamy czekamy. Ja trochę bardziej, bo ciężko zaczyna się robić. Chodzenie po schodach zaczyna mnie dobijać. A, że skleroza u mnie zaawansowana to "gnam" dosyć często. Poza tym syn rośnie, a czekałam na płeć piękną. Krzysiek się cieszy, że będzie pół na pół A jak tam u Ciebie? Jak tam Twoja Kruszynka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.10.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a więc będziecie mieć chłopaczka? świetnie! ja na początku też chciałam drugiego chłopaka jak Ty drugą dziewczynę, ale teraz bardzo się cieszę, że to Tośka zobaczysz, będzie cudny! a moja Kruszynka ma się dość dobrze, choć trochę męczy ją katarek - Mati przedszkolak już drugi raz jest przeziębiony i niestety zaraża uściski dla Was mocne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.12.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Olu! Niech te Święta będą najpiękniejsze! http://i49.tinypic.com/mjmpw5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.12.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 W Bożego Narodzenia czas niech miłość będzie w nas. Niech pokój wokół panuje, a dobro nad złem króluje! Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.12.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://i48.tinypic.com/v3ej4g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 30.12.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Do Ola i Krzysiek Bardzo podoba mi sie wasza kuchnia.Chciałam zapytac gdzie ją kupiłas i ile kosztowała.Śliczny kolorek mebli kuchennych taki nietypowy.My wprawdzie jestesmy na etapie wprawienia okien ale juz powolutku o takich rzeczach myślimy. http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.12.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://zatoka-zen.com/wp-content/uploads/happy-new-year.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 02.01.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Do Ola i Krzysiek Bardzo podoba mi sie wasza kuchnia.Chciałam zapytac gdzie ją kupiłas i ile kosztowała.Śliczny kolorek mebli kuchennych taki nietypowy.My wprawdzie jestesmy na etapie wprawienia okien ale juz powolutku o takich rzeczach myślimy. Witaj lea Meble kuchenne były robione na zamówienie, przez zaprzyjaźnionego stolarza złotą rączkę. Całość wyszła 9 000 zł o ile dobrze pamiętam. W każdej szufladzie i szafkach są zamontowane spowalniacze. Etap na jakim teraz jesteście to jak najbardziej czas na projektowanie i dumanie jak ma to wszystko wyglądać. Nie ma co czekać, żeby potem na wariackich papierach tego nie robić. Życzę udanych wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.01.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witam donoszę, że 5 stycznia przyszedł na świat nasz synek Miłosz. Tempo porodu było expresowe. Krzysiek się śmieje, że jestem stworzona do rodzenia. No, ale mimo tego na dwójce poprzestaniemy Waga Młodego to 3390 i 56 cm długi. I ma piękną czarną fryzurę. A to nasze Szczęscie: http://foto3.m.onet.pl/_m/bdd5b3741211c82276d54edf63efd683,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 18.01.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Jaki śliczny!!!! serdecznie Wam gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Olu, najserdeczniejsze GRATULACJE z powodu narodzin Dziedzica Wasze Szczęście prześliczne niech zdrowo rośnie i nocą śpi grzecznie Kołysanka dla Miłosza http://www.youtube.com/watch?v=os3NdUpZSfA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 19.01.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 gratulacje.czuprynka superrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.01.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dziękuję za gratulacje Tola kołysanka prześliczna. Wzruszyłam się. Do tego głos Krajewskiego. Bardzo, bardzo dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.01.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Olu, cudny ten Wasz Miłoszek! niech obdarza Was Radością i będzie Waszym Szczęściem! bo Miłosz-ci mu na pewno nie zabraknie! G R A T U L A C J E od Cybulek! i uściski wielkie dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 15.02.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Olu mój ułomny net nie pozwala mi obejrzeć Twojego domku, ale musze pochwalić Twój avatar, jak się domyślam córa ma POWERA!!! przynajmniej z foty on bije i mnie ładuje, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izkam43 03.12.2011 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Witam moge prosic o namiary na hydraulika i czy drogi jest.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 30.01.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Daaawno, oj dawno mnie nie było na forum. Dzieci urosły, ja się postarzałam Siwych włosów przybyło... Moje szkraby Zuzia w tym roku kończy 8 lat, a Miłosz skończył 3 lata. Zdjęcia trochę nie w tą porę roku się wpasowały Ale ogladając je człowiekowi robi się przyjemniej. Słońce, ciepełko gdy za oknem zimnisko Forum się pozmieniało, nawet nie wiem czy umiem je obsługiwać Pozdrowienia dla wszystkich Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 30.01.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja to wiedziałam, kiedy wpaść na Forum. Buziaki dla Was zostawiam i wracam do pracy. Może wybrałabyś się do mnie z dzieciaczkami na kawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 30.01.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Hej Madziu, długo się nie słyszałyśmy. Ja zabiegana ostatnio jestem. Jedyny czas to w weekend mam. Miło będzie się spotkać. Chłopaki Twoje to pewnie porosły z Aga rozmawiałam i pytałam o Ciebie. Uściski i buziole dla Was :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts