Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykańczamy naszego Rododendrona 5 :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 342
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Jasiu,

a czekamy czekamy. Ja trochę bardziej, bo ciężko zaczyna się robić. Chodzenie po schodach zaczyna mnie dobijać. A, że skleroza u mnie zaawansowana to "gnam" dosyć często.

Poza tym syn rośnie, a czekałam na płeć piękną. Krzysiek się cieszy, że będzie pół na pół :)

A jak tam u Ciebie? Jak tam Twoja Kruszynka?

Pozdrawiam

a więc będziecie mieć chłopaczka? świetnie! :D

ja na początku też chciałam drugiego chłopaka jak Ty drugą dziewczynę, ale teraz bardzo się cieszę, że to Tośka :)

zobaczysz, będzie cudny! 8)

a moja Kruszynka ma się dość dobrze, choć trochę męczy ją katarek - Mati przedszkolak już drugi raz jest przeziębiony i niestety zaraża :(

uściski dla Was mocne! :D

• 2 months później...

Do Ola i Krzysiek

Bardzo podoba mi sie wasza kuchnia.Chciałam zapytac gdzie ją kupiłas i ile kosztowała.Śliczny kolorek mebli kuchennych taki nietypowy.My wprawdzie jestesmy na etapie wprawienia okien ale juz powolutku o takich rzeczach myślimy.

http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm :wink:

Do Ola i Krzysiek

Bardzo podoba mi sie wasza kuchnia.Chciałam zapytac gdzie ją kupiłas i ile kosztowała.Śliczny kolorek mebli kuchennych taki nietypowy.My wprawdzie jestesmy na etapie wprawienia okien ale juz powolutku o takich rzeczach myślimy.

Witaj lea

Meble kuchenne były robione na zamówienie, przez zaprzyjaźnionego stolarza złotą rączkę. Całość wyszła 9 000 zł o ile dobrze pamiętam. W każdej szufladzie i szafkach są zamontowane spowalniacze.

Etap na jakim teraz jesteście to jak najbardziej czas na projektowanie i dumanie jak ma to wszystko wyglądać. Nie ma co czekać, żeby potem na wariackich papierach tego nie robić.

Życzę udanych wyborów :)

• 3 weeks później...

Witam

donoszę, że 5 stycznia przyszedł na świat nasz synek Miłosz. Tempo porodu było expresowe. Krzysiek się śmieje, że jestem stworzona do rodzenia. No, ale mimo tego na dwójce poprzestaniemy :D

Waga Młodego to 3390 i 56 cm długi. I ma piękną czarną fryzurę.

A to nasze Szczęscie:

http://foto3.m.onet.pl/_m/bdd5b3741211c82276d54edf63efd683,10,19,0.jpg

Olu, najserdeczniejsze GRATULACJE z powodu narodzin Dziedzica :D

Wasze Szczęście prześliczne :D niech zdrowo rośnie i nocą śpi grzecznie :D

Kołysanka dla Miłosza

http://www.youtube.com/watch?v=os3NdUpZSfA

• 4 weeks później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...

Daaawno, oj dawno mnie nie było na forum. Dzieci urosły, ja się postarzałam :) Siwych włosów przybyło...

Moje szkraby

Zuzia w tym roku kończy 8 lat, a Miłosz skończył 3 lata. Zdjęcia trochę nie w tą porę roku się wpasowały :) Ale ogladając je człowiekowi robi się przyjemniej. Słońce, ciepełko gdy za oknem zimnisko :)

Forum się pozmieniało, nawet nie wiem czy umiem je obsługiwać ;)

Pozdrowienia dla wszystkich

Ola

DSC_0392a.jpg

DSC_0387a.jpg