Lolek70 23.04.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No... pięknie!A nie nabrudzili Ci bardzo na kostkę?Bo u mnie też robią, ale mam wątpliwości, czy kostka będzie taka, jak przed rozpoczęciem robót.A miałaś się jeszcze pochwalić ogródkiem... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 25.04.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Lolek, kostka hmmm, ona już od jesieni nie jest taka jak na początku. Na jesieni inni "spece" kładli styro i zaciągali klejem i zostawili maskare. Mimo, że byli upominani, że mają uważać. Nawet sami porozkładalismy folie, bo tym ciulom by sie na pewno nie chciało. Ci obecni też jakoś na poczatku zbytnio sie nie przejęli. Krzysiek prosił żeby pozakrywac folią, pozakrywali, ale jakoś tak słabo i pierwszego dnia jak poszli to jechałam szczoteczką do paznokci i zmywałam tynk, który gdzie nie gdzie chlapnął. Następnego dnia Krzysiek juz dosadniej powiedział o folii na kostce i już od tego momentu było ok. Także nasza kostka już taka fajna nie jest jak była na samym początku. Ogródek powiadasz Szumnie to nazwałeś Ja walczę teraz z rozwożeniem ziemi po dzialce na przodzie. Wprawdzie posadziłam troche zielska, ale żeby to od razu ogródkiem nazywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 27.04.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Czyli standard... U nas też jakoś specjalnie nie oszczędzali kostki, chociaż mówili, ze będą uważać... Cóż, my też z taczuszkami i łopatami ganiamy po naszych pustkowiach. W głowie nam zaświtała myśl, żeby zainwestować w nawadnianie, tylko kurde... trochę drogo. Ale jak widzę, jak sąsiedzi ganiają z wężami i polewaczkami, to chyba się skuszę... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.05.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Olu, dom prezentuje się bardzo ładnie! pozdrowionka serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 02.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Olka, zapuściłaś się strasznie dawaj no tu jakieś świeże zdjęcia, najlepiej z ogrodu kosiarka już zakupiona? jaka? proszę o poradę serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.06.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Fakt, zapuszczona jestem jak ten perz co to mam go u siebie w nadmiarze Przód działki po japońsku czyli jako tako , o tyłach nie bede się wypowiadać, bo masakra. Mogę tylko powiedzieć, ze trawa powschodziła nierówno i bardzo mi sie to nie podoba Placki, placki i jeszcze raz placki. Niemniej za chwile bedzie trzeba to cos skosić. No i braki uzupełnić. Co do kosiarki to ja specjalistka żadna, bo dostaliśmy w spadku używaną od tesciów i niezmiernie mnie to cieszy, bo kupować nie musimy. Jak się sprawuje to nie wiem, bo jeszcze jej nie uzywaliśmy Na tyłach działki położyliśmy kostkę pod plac na grilla, kiedyś moze jakąś altanke się zrobi. Moooże Ja to w ogóle ostatnio na laurach spoczęłam, jakoś mam lekki wstręt do pracy w ogrodzie Trochę mnie forumowa koleżanka Madzialenka ostatnio zmobilizowała i pojechałam dokupić parę zielsk, ale znowu ogarnął mnie leń. Muszę częściej do niej jeździć Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 22.06.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No Olka, Ty tam tak z cicha pękł... siedzisz i się nie odzywasz piszesz, że nie masz ochoty na robotę... potem dajesz takie wpisy w stopce ... echhh, to już wiadomo czemu chęci do roboty nie ma ale chyba ciężko jeszcze nie jest? zginać się możesz? serdeczne gratulacje!! trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie pozdrowienia z Lolkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 22.06.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A tak siedziałam cicho, a co tak będę trąbić Ruszać się mogę, a jakże inaczej. Nawet nieźle mi to wychodzi jak juz się ruszę ale mi się po prostu nie kce. Za gratulacje dziękuję bardzo i również pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ola, elewacja śliczna Co do kostki..no cóż...po moich majstrach od elewacji musieliśmy w tym roku wymieniać kostkę. Była w tak fatalnym stanie, że nie dało sie na nią patrzeć Ola, kiedy Zuzia ma przerwę w przedszkolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 22.06.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ola, elewacja śliczna Co do kostki..no cóż...po moich majstrach od elewacji musieliśmy w tym roku wymieniać kostkę. Była w tak fatalnym stanie, że nie dało sie na nią patrzeć Ola, kiedy Zuzia ma przerwę w przedszkolu? Normalnie przerwa w przedszkolu jest w sierpniu, ale my już w lipcu jej nie bedziemy posyłac. W tym tygodniu w piątek idzie ostatni raz. W sobotę jade z Zuzą na tydzień nad morze, potem moja mama zabiera ją na 2 tyg też nad morze. Mam nadzieję, że pogoda w końcu przestanie płatac figle i zrobi sie to lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.06.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A tak siedziałam cicho, a co tak będę trąbić a ja tam to trąbienie juz wcześniej słyszałam brzuszek już się pokazał? łaskotki przesyłam a pogody wspaniałej nad morze życzę u mnie też już za tydzień zaczynają się wakacje w przedszkolu i coroczny problem - co z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.06.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ola, co tam trawa, ważne, że Fasolka Wam rośnie!!! suuuper!!!! gratuluję bardzo bardzo i mam nadzieję, że będzie Ci dobrze ciążyło! uściski mocne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 no moja też ma w sierpniu. Może w takim razie uda nam się w końcu spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszki 30.06.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No to mamy skończoną elewację. Hu-ra, hu-ra W końcu majstry się wynieśli. I znowu nastał spokój i "porządek". Już nie mogłam się doczekać kiedy ta brudna robota się skonczy. Chyba odzwyczaiłam się od majstrów Z roboty jestem zadowolona i to nawet bardzo. Oto nasz dom ubrany w kolory: http://images48.fotosik.pl/109/db61974c2dbf4887m.jpg http://images47.fotosik.pl/109/5f2c2e696e52dddcm.jpg http://images40.fotosik.pl/105/79e1d2623e115e62m.jpg http://images40.fotosik.pl/105/292087a0ce60e683m.jpg http://images48.fotosik.pl/109/7f2a969ba9f8a713m.jpg Olu bardzo proszę napisz jaki jest kolor elewacji i firma farby. Masz przepiękny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 01.07.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Olu przyznaję się, że od dłuższego czasu podglądam twoje wspaniałe postepy budowlane i podziwiam niesamowite pomysły wykanczania wnętrz! Jestem pod wrażeniem Ale jeszcze chcę pogratulowac rosnącego brzuszka, bo jak drugie takie cudo urodzisz jak na zdjęciu w awatarku to chyba wszyscy oszaleją z zachwytu Muszę się przyznać, że to ta prześłiczna czarnooka królewna mnie tu przywiodła do Ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 01.07.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No i z tego wszystkiego nie napisałam, że elewacja wyszła naprawdę miodzio!!!Ogromnie podobają mi sie szczególnie te opaski wokół okien i drzwi -bardzo fajnego charakteru nadaje to całemu domkowi I jeszcze jedno - masz w salonie mój ukochany, upatrzony (też w Leroy Merlin ) żyrandol! Choruję na niego juz od dłuższego czasu, ale na razie mój mąż (i moje finanse ) nie bardzo sie na niego zgadzają Pisałaś, że nie świeci tak jasno.... może kiedyś się wyleczę... albo go w końcu kupię... Pozdrawiam raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 01.07.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a ja tu dalej nie widzę zdjęć ogrodu! pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 02.07.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Cieszę się że podoba Wam się nasza elewacja. Roszki - tynk i farba są Caparol. Teraz na urlopie jestem więc nie podam dokładnej nazwy kolorów. Po powrocie poszukam. MichAsiek dziękuję za gratulacje i za zachwyty nad moim żywym srebrem Co do żyrandola faktycznie nie jest zbytnio jasny, no ale cóż. Naszukałam się tego "zwisu" i w końcu trafiłam, a że nie świeci jak powinien trudno muszę teraz to już zaakceptować. Loluś Ty mnie chyba wykończyć chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 05.07.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ola gratuluję rozwoju sytuacji pod wieloma względami! :) Elewacja super - szczególnie ten kremikowy kolorek mi się podoba. W realu on w róż przechodzi czy raczej w brąz? Bo nie wiem czy zdjęcia nie przekłamują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 24.08.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witaj Sanyaa lepiej odpisać późno niż wcale, nie? Kolor elewacji nie wchodzi ani w brąz ani w róż. Poszliśmy w żółty Całość jest tak delikatnie żółta, że w słoneczny dzień to tak naprawdę jest niedostrzegalne. Bonie zrobiliśmy brudny żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts