Ola i Krzysiek 29.10.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Olu, szablony wyszły super, ale najbardziej podoba mi się ...kuchnia! Co to za fornir na meblach kuchennych? Jakiś orzech? Bardzo ciekawie i oryginalnie wygląda! A małym salonem mnie nie strasz, bo mój jeszcze mniejszy... Nie straszę, ale mój jest wyjątkowo trudny do obstawienia. A jak sobie pomyślę, że na Swięta zjadą się goście to nawet nie chce myśleć jak będę kombinowała z rozsunięciem stołu co by się wszyscy pomieścili Fronty to nie fornir ale płyta laminowana w kolorze orzech toscania chyba Kronopol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.10.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ola, napisz mi coś o waszej kostce - droga była? Kto Wam ją kładł? Tematem jestem żywo zainteresowana, bo kasy coraz mniej, a do zrobienia jeszcze hoho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.10.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Firanki jak u Sylwii Piękne są, nie? Kuchnia wyszła super. U nas salon ma 33 metry i też jestem załamana, że taki mały Kto Wam robił kamień na kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 30.10.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Natalia kostkę kładła firma brukop chyba jakos tak sie zwą. Jeśli będziesz chciała namiary to podeślę. Sama kostka w sumie nie była droga, zamawialiśmy ją w Ceg-torze. Cena katalogowa była 42zł chyba, nam udało się za 36zł /m2. W sumie mamy ok 200 m2 kostki w koło domu. Sama robocizna wyszła 9000 + materiał (tj. kostka + cement + piach). Robiliśmy na podsypce bez krawężników. Aga kamień robił gość z ogłoszenia, już szukam namiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 30.10.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 ale nas zasypałaś zdjęciami! super! macie już tak dużo urządzone! nawet firanki bardzo ładnie pasują te szablony, fajne kolory w sypialni i na klatce schodowej fajnie wyszedł ten parkiet i bardzo podoba mi się szafka z umywalką w dolnej łazience czekam na następne zdjęcia! kuchnia, łazienka górna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 30.10.2008 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Witaj Jasieńko Kochana, miło znowu Cię widzieć. Cieszę się, że Ci się u nas podoba. Firany praktycznie wszyskie są, nawet do salonu już mam uszyte. Ale jest mały problem, bo karniszy jeszcze nie mam Parkiet położony juz z miesiąc temu, a dzisiaj dopiero kolega kładzie nam listwy. Tak to u nas wszystko rozwleczone. Nie cierpię jak coś nie jest pokończone. Powiem Ci, że jeszcze gdzie nie gdzie to nawet włączników i gniazdek nie mamy No i mamy maly problem z prądem, wyskakuje nam jeden pstryczek i cholera wie co mu jest. Szukaj wiatru w polu gdzie go boli. Normalnie w kuchni światła nie mam :/ Dobrze, że mam okap, bo po ciemku kolację bym przygotowywała Zaraz będzie następna partia zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 30.10.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Olka, jak wywala Ci bezpiecznik, to pewnikiem masz jakieś przebicie albo zwarcie... u nas tak było, panowie od gipsów wkręcili się w kabel od gniazdka gdzieś w ścianie... niestety trzeba rozkuć i zaizolować... ciężkie jest życie inwestora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 30.10.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Olka, jak wywala Ci bezpiecznik, to pewnikiem masz jakieś przebicie albo zwarcie... u nas tak było, panowie od gipsów wkręcili się w kabel od gniazdka gdzieś w ścianie... niestety trzeba rozkuć i zaizolować... ciężkie jest życie inwestora... Ty weź mnie nie strasz! Rozkuć???? Ja mam już alergię na takie roboty Na szczęscie wywala jeden na parterze, który dotyczy kuchni, wiatrołapu, pom gospodarczego no i świateł na dworzu. Może mnie to rozkuwanie nie będzie tyczyło Please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 30.10.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Pstryknęłam jeszcze jedną sypialnię na górze, tu rezyduje moja mama I żeby tradycji stało się zadość to garderoba też nie jest zrobiona http://images29.fotosik.pl/289/7fe8a0cf4aa6844cm.jpg http://images43.fotosik.pl/25/b7c7a601562dc690m.jpg Górna łazienka. Tutaj nie panuje taki porządek jaki bym chciała. Np. nie mam pomysłu na czym powiesić ręczniki. Do papieru toaletowego też nic nie mam No i szukam namiętnie kosza na brudną bieliznę. Chcę z białej wikliny, ma być kwadratowy. Nigdzie nie ma No i ten kosz na śmieci też tak na chwilę tam stoi póki nie kupię właściwego http://images30.fotosik.pl/289/147c8dd36ed8ee54m.jpg http://images42.fotosik.pl/25/9bd74d36f8f3cfe0m.jpg http://images27.fotosik.pl/288/30504bf7deffd75em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 30.10.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Bardzo pięknie u Was - kilka razy przeglądałam fotki !! wielkie gratulacje ,za wytrwałość. Aż się rozmarzyłam , kiedy my będziemy na takim etapie - u nas dopiero skończona elektryka.Robiliscie prysznic w dolnej łazience? My sie cały czas zastanawiamy - z jednej strony byłby przydatny, z drugiej strony czy nie będzie za ciasno. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 30.10.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 sypialnia Mamy bardzo przyjemna! a górna łazienka bardzo ładna! pozdrowionka wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 30.10.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 vanka, my zdecydowalismy się na kabine prysznicową na dole, dzięki pewnej podpowiedzi naszego hydraulika (ma ten sam projekt) mamy lustrzane odbicie, więc będzie inaczej niż u Was po prawej od wejścia jest schowana kabina, a reszta wygląda tak http://3.bp.blogspot.com/_8HaXCOAfZwU/SQmZ8l1pdVI/AAAAAAAACFo/Czl2JfH6uuc/s320/lazienka_dolna.jpg nie jest ciasno, przynajmniej na razie a kabina jest 90 cm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 30.10.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 vanka, my zdecydowalismy się na kabine prysznicową na dole, dzięki pewnej podpowiedzi naszego hydraulika (ma ten sam projekt) mamy lustrzane odbicie, więc będzie inaczej niż u Was po prawej od wejścia jest schowana kabina, a reszta wygląda tak http://3.bp.blogspot.com/_8HaXCOAfZwU/SQmZ8l1pdVI/AAAAAAAACFo/Czl2JfH6uuc/s320/lazienka_dolna.jpg nie jest ciasno, przynajmniej na razie a kabina jest 90 cm pozdrawiam Lolek przekonałes mnie do kabiny - na fotce wygląda ,że miejsca wystarczy. Robiłeś zdjęcie stojąc w drzwiach? Jesli tak to naprzeciw masz lustro a u mnie wypada komin- do pieca gazowego w kotłowni. Kotłownia bedzie tak jak w projekcie czyli za ścianą od dolnej łazienki. Lustro i umywalke zrobię na bocznej ścianie ( u mnie po prawej stronie lazienki ) Jak możesz to pokaż fotkę jak wstawiłes prysznic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 30.10.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 tak, fotka jest pstryknieta z wejściageneralnie słabo się tam robi zdjęcia, bo to mimo wszystko dość małe pomieszczenienie wiem, czy to zdjęcie pomoże, ale nie mam lepszegow dolnym prawym rogu widać kawałek otworu drzwiowego http://4.bp.blogspot.com/_8HaXCOAfZwU/SJy4Ido0pXI/AAAAAAAABzw/f-QV8-aK8Zc/s320/02_lazienka_dolna_08Aug08.jpg pomogło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.10.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Natalia kostkę kładła firma brukop chyba jakos tak sie zwą. Jeśli będziesz chciała namiary to podeślę. Sama kostka w sumie nie była droga, zamawialiśmy ją w Ceg-torze. Cena katalogowa była 42zł chyba, nam udało się za 36zł /m2. W sumie mamy ok 200 m2 kostki w koło domu. Sama robocizna wyszła 9000 + materiał (tj. kostka + cement + piach). Robiliśmy na podsypce bez krawężników. Poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 30.10.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 tak, fotka jest pstryknieta z wejścia generalnie słabo się tam robi zdjęcia, bo to mimo wszystko dość małe pomieszczenie nie wiem, czy to zdjęcie pomoże, ale nie mam lepszego w dolnym prawym rogu widać kawałek otworu drzwiowego http://4.bp.blogspot.com/_8HaXCOAfZwU/SJy4Ido0pXI/AAAAAAAABzw/f-QV8-aK8Zc/s320/02_lazienka_dolna_08Aug08.jpg pomogło? Pewnie ,że pomogło - będzie kabina pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 30.10.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Olu, slicznie u Was. A niedorobkami sie nie martw - zapraszam do mnie to zobaczysz ile ich moze zostac po prawie rocznym mieszkaniu. I przyznam Ci sie, ze we wtorek bylam w Krobii u znajomych i nawet szukalam Twojego domku, ale nie pamietalam jak dokladnie wyglada. Nastepnym razem sie zapowiem i wprosze na herbatke. Oczywiscie cos do niej przywize z domowego wypieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 30.10.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Vanka, kabina prysznicowa na dole jak najbardziej. Ta łazienka nie musi być wielka i wypaśna, bo to raczej taka gościnna. A poza tym ona wcale nie jest mała. Może uda mi sie pstryknąć fotkę żeby objąć kabine, jak mówił Lolek cięzko tam się robi zdjęcia. A u góry robicie prysznic? Madzialenka, dzięki za pocieszenie z niedoróbkami . Na kawkę i czy inną herbatkę serdecznie zapraszam. Natalia namiary na kostkę muszę zorganizować, mój małż gdzieś zawieruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 30.10.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Vanka, kabina prysznicowa na dole jak najbardziej. Ta łazienka nie musi być wielka i wypaśna, bo to raczej taka gościnna. A poza tym ona wcale nie jest mała. Może uda mi sie pstryknąć fotkę żeby objąć kabine, jak mówił Lolek cięzko tam się robi zdjęcia. A u góry robicie prysznic? Madzialenka, dzięki za pocieszenie z niedoróbkami . Na kawkę i czy inną herbatkę serdecznie zapraszam. Natalia namiary na kostkę muszę zorganizować, mój małż gdzieś zawieruszył Chętnie zobacze jak to wygląda . Lolek przekonał mnie ,że warto wstawic kabinę. Tak jak piszesz, łazienka ma być gościnna więc dobrze by było ,żeby był prysznic. Na górze długo zastanawialiśmy sie czy zostawić tylko wannę. Zdecydowalismy sie również na kabinę ale chcemy zrobic stawiane ścianki i do tego drzwi szklane. Jak jest u Was ? Bo moze za duże tego szczęścia na raz , że kabina na górze i na dole. Trudno mi to teraz ocenić. Przydałby się żeby była na górze i na dole ale to tez dodatkowe koszty. Podobają mi sie wasze mebelki w łazience - z jakiej są firmy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 31.10.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Natalia namiary na kostkę muszę zorganizować, mój małż gdzieś zawieruszył Ok, poczekamy, chociaż przez te ostatnie deszcze mamy takie morze błota przed domem, że niedługo nam budowlańcy zastrajkują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts