Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja się nabzdyczyłam??? :eek:

A na czym to nabzdyczenie polegało, jeśli mozna wiedzieć??? :mad:

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witojcie

Jak się jest na mobilce (z przymusu) to się patrzy na te lecące megabajty inaczej niż na stałce .

Gratulacje dla juniora .

Ale się dysputa trafiła o edukacyji a mnie nie było , no ale robota , robota i jeszcze raz robota . Jak mi ktoś powie w przyszłym roku że jeszcze trzeba coś zrobić przy domu to dostanie grabiami przez łeb .

Malka , Ty technikum skończyłaś ( " 8 + 5" ??!) . No bijesz punkty dziołcha !

No i już mnie nie ma .

Dzisiaj bez cycatów ... bo nie mam siły...

właśnie wróciłem ... wypakowaliśmy bambetle i odpoczywam ;) ...

....czyli piję piwo i oglądam tvn24 bo przez ponad 2 tygodnie zero telewizji :):):)... Tylko książki ...

Do usłyszenia :)

...

.... jakie książki czytałeś....??

specyficzne ... dla miłośników tematu ... Jedna historyczna o pewnym Polaku z początku XX wieku a druga też historyczna (i gruba jak czort ;)) ... zatytułowana "U2byU2" ... Pinezka mi kupiła. :)

Teraz wreszcie dokładnie wiem o czym śpiewają w każdej piosence :)

No i zacząłem czytać "Gra o Tron" ... ale mi nie idzie. Nie lubię fantastyki ... Rodzina Borgiów lepsza chyba ;)

ooooooooo wyciągnęli Cię;)

... no wreszcie :)

"Grę o tron" zaczęłam oglądać .... dobre, podoba mi się, ale ja lubię fantasy! Na pewno zajrzę do książki ... Do "Borgi'ów też się przymierzam ...