Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moje preferencje muzyczne też psu na budę bedą, więc .... siemano Ocynkowany Przyjacielu!!!!!

P.S. Rrzadko to komukolwiek się udaje ..... Ty mnie rozczuliłeś, wzruszyłam się i poczułam ważniejsza ......:)

P.S.2 O tym RODOSIE nie słyszałam, wszystkiego można się na tym forum dowiedzieć :D

Witam! Czeluść internetu postanowiła mi przypomnieć o forum i od razu dziennik Ocynkowanego :) Mam ustawione żeby mi przychodziły nowe posty na maila ale dopiero chyba dziś odblokowali hehe, więc z parę miechów mnie nie było. A tu zmiany, zmiany, zmiany. Na dziale Piaseczna i okolic nikogo nie poznałam oprócz jednej osoby, nawet nie wiem z czego i po co się teraz buduje :lol2: Ja mieszkam gdzie mieszkałam, jedynie co to ogród zmienia wygląd z roku na rok. A tak btw Gwoździku gdzie planujesz tą new ynwestycję? jakoś blisko mnie? :cool:

Znowu służbowy wyjazd czy tym razem w celach turystycznych, że tak niedyskretnie zapytam?

Pozdrowienia dla Pinezki!!

Szukając poprawnej pisowni odmiany nazwiska w oko wpadło mi w Wielkim Słowniku Ortograficzno-Fleksyjnym z 2001 roku :

IV. PISOWNIA POJEDYNCZYCH WYRAZÓW

3. Ze względu na szersze rozpowszechnienie wprowadzono zapis pineska zamiast dotychczasowej postaci pinezka.

• 2 weeks później...
... No to ja też się tylko przywitam.

cześć :)

..... Ty mnie rozczuliłeś, wzruszyłam się i poczułam ważniejsza ......:) ...

czymżem cię pani rozczulił ????

Eh, ..... jakby jazzu nie było, to żaden metal by się nie narodził.

pewnie tak ... jakby nie koło to nie byłoby samochodu ... ale kto o tym pamięta :)

.......A tak btw Gwoździku gdzie planujesz tą new ynwestycję? jakoś blisko mnie? :cool:

no witaj ... :) w swoich komentarzach nie istniejesz, a tu taka niespodzianka :)

....nawet blisko Ciebie .... chociaż słowo blisko oznacza w różnych rejonach RP zupełnie inne kilometry :)

...ze względu na szersze rozpowszechnienie wprowadzono zapis pineska zamiast dotychczasowej postaci pinezka.

..dzięki za poszukiwania .... będziemy się stosować :)

Gwoździku macham do Ciebie:bye:

i ja do Ciebie:bye:

... nic nie zrobię:D

... a ta jak zwykle ... nic nie robi i się jeszcze chwali ;) :)

:bye:

:bye: