Gwoździk 15.09.2019 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2019 a teraz spadam, bo i tak pieprznąłem tyle postów co przez ostatnie 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.09.2019 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Gwoździku pięknie u Ciebie niezmiennie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.09.2019 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Bardzo mi się podoba u ciebie A telewizję niezmiennie olewamy, dzięki czemu biblioteka nam regularnie puchnie, choć gminna bibioteka jest calkiem niezła i dzielnie uzupełnia możliwości czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2019 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2019 Oczywiście, że foch fejkowy Nie umiem się na Ciebie gniewać Jesteś najlepszy z całej trójki mych braci. Pochwalę Ci się, po jedenastu latach od zakupu ruiny, prawie skończyłam (został jeden słupek) tynkować płot. Łapy mam już jak Pudzian, ale efekt osiągnięty. Czyli jestem bliżej końca, niż początku. A u Ciebie pięknie, jak zawsze. Jak mają się rybki? Uściski dla Pinezki i Juniora (który zawsze Juniorem będzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.09.2023 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2023 a teraz spadam, bo i tak pieprznąłem tyle postów co przez ostatnie 4 lata no i wykrakałem ... minęło CZTERY lata, jak ostatnio tu byłem. Wstyd przyznać, ale dzisiaj mi się przypomniało, że było coś takiego jak FM. Spojrzałem tak na szybko i widzę, że pestka56 jeszcze się odzywa na forum, wusia, malka, Braza nie piszą od 2020 roku. A może uda nam się jeszcze wspólnie pogadać - jako "stara" gwardia ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.09.2023 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2023 No, wpadam tu, jak mi murator podrzuci, że stary znajomy się odezwał. Mam nadzieję, że u ciebie pozytywnie Ja łamię paznokcie w ogrodzie i dobrze mi z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.09.2023 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2023 Generalnie OK, poza tym, że mój stawik w tym roku stracił resztkę wody. Przez dwa lata miałem bobra na działce, który poza szkodami w drzewostanie, porobił dużo jam i nor w obrzeżach stawu. Do tego doszło kolejne suche lato ... no i muszę wynając koparkę, aby pogłębiła dno, to woda znów się pojawi. Mam nadzieję. Bez wody trudniej będzie mi to sprzedać, bo zamierzam. A co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts