Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

...też sobie miałam pokomentować szczęśliwy powrót do Gwoździkowej, ale nie będę, bo sobie kciuk przesilisz tym odpisywaniem! ;)

... ja tylko z trzymaniem pałeczki mam problem .... :wink: :D ... pisać mogę ....

..... fajnie że przyszłaś :D

a Twój awatarek się nigdy nie męczy! :D

Gwoxdziku, ten staw z wacusiami i wrogim cieniem czapli w tle, to w celach towarzyskich posiadasz? Coś w rodzaju zwierzątek podwórkowych? ;)

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cze :D

idę poczytać Twój dziennik, bo ni hu hu :lol:

cieszę się ...

... ja już byłem u Ciebie ... ale na razie nie piszę bo ....... doszedłem dopiero do 2 strony galerii ....

.....widziałem także Twoją moją karierę ...... czy mogłabyś mi na priva napisać who is who .... na tym video :roll: :roll: :roll:

Gwoxdziku, ten staw z wacusiami i wrogim cieniem czapli w tle, to w celach towarzyskich posiadasz? Coś w rodzaju zwierzątek podwórkowych? ;)

to to samo co "manie" psa lub kota .... tylko pływające jest.... i nie mówi ....

... aczkolwiek ja jestem pewny, że one (Wacusie) przemawiają do mnie ....

....mógłbym się sam wyleczyć .... ale jakoś mi się nie chce :wink: :D

To sobie dygnę ... http://supergify.pl/images/stories/Bajki/cinderela.gif.

Osobiście coś mi mówi, że bardziej by Ci pasował problem z pisaniem niż z trzymaniem pałki ' alt='icon_rolleyes.gif.5062f42bc2e583d3be5ef11f5b1b98bb.gif' alt=':roll:'> '>

cze :D

idę poczytać Twój dziennik, bo ni hu hu :lol:

cieszę się ...

... ja już byłem u Ciebie ... ale na razie nie piszę bo ....... doszedłem dopiero do 2 strony galerii ....

.....widziałem także Twoją moją karierę ...... czy mogłabyś mi na priva napisać who is who .... na tym video :roll: :roll: :roll:

Poszło z wytłumaczeniem :D

A co do mojej Galerii to w swoim czasie było baaaaaaaardzo dużo zdjęć. Obecnie ich już nie ma :( Ale trochę dalej znowu są, także musisz być cierpliwy :wink:

Brat , ale masz branie :o :o :o

wczoraj mi się padło, z lekka wytyrana byłam, ale dziennik znaczy pół, przeczytałam i martwi mnie Twój pollex :roll:

Bo wiesz, jego sprawności i w ogóle posiadanie odróżnia nas np od żab :lol: :lol: :lol: :wink:

na darbuce, która stoi obok grać się nie da .... ale powoli, powoli kciuka "zaginam" ...

miło, że pytasz :oops:

ale to chyba nie jest choroba pałkarzy? :wink:

y67777777777777777777777777777777777oplllllll

(to oczywiście komentarz Assira, chyba jakoś przegięłąm z tymi pałkarzami??)

mam na mysli, ze np. mojego potomka - gitarzystę czesto boli łokieć od grania... :roll:

ale to chyba nie jest choroba pałkarzy? :wink:

...żadna choroba ... po prostu na rowerze wjechałem w zaspę ....

..... kamienną

:D

gitarzystę czesto boli łokieć od grania... :roll:

... widocznie opieprza się podczas grania i się za mocno podpiera ...tym łokciem :wink: :D