braza 14.10.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ja się tak nie bawię Miłość Mu wyznaję, a nie wiem jak wygląda i czy wart tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.10.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ja się tak nie bawię Miłość Mu wyznaję, a nie wiem jak wygląda i czy wart tego... no, to przynajmniej nie było wyrachowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Mnie fascynuje bardzo - co chciałeś zrobić z tą patelnią? Tylko nią powymachiwać i pogrozić, czy coś innego? Jak Twój kciuk - polepsza się w szybkim tempie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.10.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Gwoździku - było mi Was bardzo miło poznać w realu dzień doberek no witaj wreszcie .... nam również ... Ja się tak nie bawię Miłość Mu wyznaję, a nie wiem jak wygląda i czy wart tego... ... nie wart... Mnie fascynuje bardzo - co chciałeś zrobić z tą patelnią? Tylko nią powymachiwać i pogrozić, czy coś innego? ... tylko zestresować Wacusie .... tylko zestresować ... nigdy bym ich nie usmażył ..... ... chyba sure - cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Mnie fascynuje bardzo - co chciałeś zrobić z tą patelnią? Tylko nią powymachiwać i pogrozić, czy coś innego? ... tylko zestresować Wacusie .... tylko zestresować ... nigdy bym ich nie usmażył ..... ... chyba Tiaaaaaa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ja się tak nie bawię Miłość Mu wyznaję, a nie wiem jak wygląda i czy wart tego... ... nie wart... No patrzcie Państwo, Gwoździk i kokieteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.10.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dobrego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja się tak nie bawię Miłość Mu wyznaję, a nie wiem jak wygląda i czy wart tego... ... nie wart... No patrzcie Państwo, Gwoździk i kokieteria o, ta cecha u panów chyba częściej sie zdarza.. u nas zima na szczęście minęła, więc pozdrawiam złotojesiennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.10.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Obśmiałam się z tej czapli.... Słychać było...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A u mnie była do południa zima teraz mam wredną jesień ... może jutro będzie Polska Złota? Pozdrowionka dla Gwoździków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 u mnie pada tym razem deszcz.....ale obiecują, że do środy przestanie ....a ja miałam tyle zrobic na budowie ...to się opieprzac bedę w Waszym towarzystwie, towarzysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.10.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 No patrzcie Państwo, Gwoździk i kokieteria o, ta cecha u panów chyba częściej sie zdarza.. ...potwierdzam ... Obśmiałam się z tej czapli.... Słychać było...? ... oczywiście ... i chciałem Ci powiedzieć, że .... .... Na razie!!!! Pozdrowionka dla Gwoździków Dziękujemy ... ... i Ty już wiesz, że Zeljka dała mi (mam nadzieję, że Tobie też) niesamowity argument do pozostania na Uroczysku .... ... po tych słowach ..... ja bym został .... ... chyba ... u mnie pada tym razem deszcz.....ale obiecują, że do środy przestanie ....a ja miałam tyle zrobic na budowie ...to się opieprzac bedę w Waszym towarzystwie, towarzysze zajefajnie Siostra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 To "chyba" to już złośliwe było, ale niech Ci będzie - no psia krew lubię Cię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Hej, ocynk Ci zardzewiał, czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.10.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Gwoździku, normalnie się wzruszyłam, jak przeczytałam Twój post rocznicowy! ...wszystkiego dobrego! (i witajcie w klubie 20-latków ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Gwoździku, jesteś Wielki Już dzisiaj, teraz, natychmiast, życzę Wam po prostu, abyście mogli razem, ramię w ramię tuż obok siebie się zestarzeć!! http://kartki-internetowe.pl/kartki/31/214.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Paździerrrrrnik to dobry miesiąc na śluby! Wiem cos o tym!Za pięć lat rocznica, która ma juz jakąś poważną nazwę. A ja Wam życzę kolejnych dwudziestek! No A Tobie Gwoździku, coraz większego wnerwu, że Żona wciąż jak ta sprzed ołtarza, a Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 http://foto.ojej.pl/ojej/5/5/7/9/16_OBRAZY_OLEJNE_I_AKRY1.jpgTo ja tez zycze Wam wszystkiego najlepszego z okazji pieknej rocznicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Porcelanowo i kwiatowo witam w gronie dwudziestoletnich. My obchodziliśmy w lipcu. Gdyby codziennie ktoś mnie pytał, czy wyjdę za Niego, codziennie odpowiadałabym: bez chwili namysłu, płacząc ze szczęścia. Widzę, że nie jesteśmy jedyni - i tak trzymać. Najlepszego!!! http://bi.gazeta.pl/im/8/6330/z6330568X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Siem trochem spoznilam. Ale wszystkiego dobrego Wam Obojgu z calego serca zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts