kawika 21.10.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 http://images.prezentuj.to/wielki-bukiet-kwiatow_srednie-zdjecie_896.jpg WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WAM ŻYCZĘ normalnie wzruszyłam się, coś mi tu romantyzmem zaleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.10.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 i jeszcze ja, i jeszcza ja ( nie pokumałam wcześniej istąd to opóżnienie:roll: ) Życzę jeszcze wielu tak wspaniałych rocznic http://kartki.onet.pl/_i/d/pocz%2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.10.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Wlascicielom Gwozdzikowni nastepnych szczesliwych 20 lat zycze ....jeszcze szczesliwszych niz ostatnie 20lecie http://images9.cafepress.com/product/394327789v30_350x350_Front.jpg Spelnienia reszty marzen!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.10.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 GRATULACJE I ŻYCZĘ WAM WIELE, WIELE JESZCZE LEPSZYCH LAT PRZED WAMI! I nie mogę się opanować: słyszałam samego Gwoździka, śpiewającego TEN przebój i mogę Wam powiedzieć: Elvis się chowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.10.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 porcelanę przyniosłam http://www.antiquariat.pl/images/nocnik-ad.jpg i życzenia najlepsze, na każdy kolejny dzień Waszego wspólnego życia Ściskam Was mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.10.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 To ja się wędrę z uroczystym Tatadam! A co tam, zachęcony niteczką duchowego porozumienia ładuję się z butami w taaaaaaaką rocznicę http://www.inzynierbudownictwa.pl/images/stories/mag/20lat_logo1m.jpg No to jeszcze sto lat! My się z panią barrankową wzruszamy w takich momentach, bo nam to się liczy od nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.10.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 DZIĘKUJEMY WAM .... ... no a ja jeszcze skomentuję .... bo tak już mam .... (i witajcie w klubie 20-latków ) ... dobrze słyszeć, że nie tylko ja się starzeję ... (piszę o ....Twoim Mężu) Gwoździku, jesteś Wielki .... nie jestem "wielki" .... pewien fajny hanys nazwał mnie hufnalkiem .... a to oznacza tzw. papiaka, który ma tylko kilka centymetrów ... wolę w związku z tym nazwę "ocynkowany" .... bo nie wskazuje na długość ... tfu ... wielkość ... ..... A Tobie Gwoździku, coraz większego wnerwu, że Żona wciąż jak ta sprzed ołtarza, a Ty... nie wnerwiaj mnie .... wszystkiego najlepszego z okazji pieknej rocznicy! hvala ... Gdyby codziennie ktoś mnie pytał, czy wyjdę za Niego, codziennie odpowiadałabym: bez chwili namysłu, płacząc ze szczęścia. ... ale co byś odpowiadała ... ???? Siem trochem spoznilam. ... a skąd taki wniosek? ... nie spóźniłaś się ... normalnie wzruszyłam się, coś mi tu romantyzmem zaleciało ... a czemu tak "cicho" piszesz .... że okulary trza wyjmować i jeszcze ja, i jeszcza ja ( nie pokumałam wcześniej i stąd to opóżnienie:roll: ) ... opóźnienia NIET .... Spelnienia reszty marzen!! ... kurde ... będzie ciężko ... bo mam wygrać w Lotto w przyszłym miesiącu kilka baniek .... kurde .... będzie ciężko .... OVER !!! I nie mogę się opanować: słyszałam samego Gwoździka, śpiewającego TEN przebój i mogę Wam powiedzieć: Elvis się chowa!!! .... miło to słyszeć od Osoby, która zaśpiewa bez fałszu chyba wszystko ... Ściskam Was mocno .... czujemy .... .... zachęcony niteczką duchowego porozumienia ładuję się z butami w taaaaaaaką rocznicę ... kuzyni nigdy nie ładują się z butami ..... tylko z dziećmi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 kurczę, Gwoździk, gratulacje! coby się Wam wiecznie dobrze działo! dawno mnie tu nie było (rozpakowywałam się ), ale nie zapomniałam o Gwoździkowej i Wacusiach pozdrowionka serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.10.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 kurczę, Gwoździk, gratulacje! ............ ............. ... no ... na ostatni gwoździk się załapałaś ... dzięki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.10.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 .... zachęcony niteczką duchowego porozumienia ładuję się z butami w taaaaaaaką rocznicę ... kuzyni nigdy nie ładują się z butami ..... tylko z dziećmi .... Gdzie i kiedy? Za rączkę i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ... Gdyby codziennie ktoś mnie pytał, czy wyjdę za Niego, codziennie odpowiadałabym: bez chwili namysłu, płacząc ze szczęścia. ... ale co byś odpowiadała ... ???? No przecie napisałam: że wyjdę za Niego jeszcze i jeszcze raz, bez chwili namysłu wyjdę i będę przy tym płakać ze szczęścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.10.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Gdzie ? .....w Gwoździkowej fabryce .... która już jest siedliskiem kiedy? .... w 2034 roku ... bo wtedy to się stanie .... chyba już szybciej w Twoich komentarzach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.10.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No przecie napisałam: że wyjdę za Niego jeszcze i jeszcze raz, bez chwili namysłu wyjdę i będę przy tym płakać ze szczęścia... domyśliłem się ... ale chciałem sprawdzić Twoją czujność rewolucyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No to cieszę się, że wykazałam się czujnością rewolucyjną. ..chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Tak sobie myślę, że chyba nie błysnę za bardzo inteligencją, więc tylko dobry wieczór powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.10.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Tak sobie myślę, że chyba nie błysnę za bardzo inteligencją, więc tylko dobry wieczór powiem czasami lepsze "dobry wieczór" niż sztuczna inteligencja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.10.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 to ja dla odmiany powinnam błysnąć inteligencją, bo wieczór taki sobie... (ale życzę dobrego, jakby coś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 czasami lepsze "dobry wieczór" niż sztuczna inteligencja .... to ja zaryzykuję kiedy? .... w 2034 roku ... bo wtedy to się stanie .... a to tuz po mojej parapetówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 .... w 2034 roku ... bo wtedy to się stanie .... a to tuz po mojej parapetówie Optymistka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 .... w 2034 roku ... bo wtedy to się stanie .... a to tuz po mojej parapetówie Optymistka z Ciebie no mam obawy, ze nie wyrobimy ale cóż trzeba się sprężyć i moze da rade, hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts