braza 23.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ty mnie bardzo proszę uświadom, co to jest szisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Tak się tylko ujawniam, cobyś nie myslał, że mnie tu nie ma bo jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ty mnie bardzo proszę uświadom, co to jest szisza fajka wodna... Wiesz, takie udawanie, że się ciągnie przez wodę długą rurą, to wtedy nie szkodzi... HAHAHA - zaśmiał się pan huabia - szkodzi szkodzi, ale za to można się powymieniać rurką w towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Psińco tam, że szkodzi, to właśnie chodzi o tę wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Psińco tam, że szkodzi, to właśnie chodzi o tę wymianę No masz! Ale trochę trudno jarać w samochodzie... A tego mi najbardziej brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A wiesz, że ja w samochodzie nie jaram Normalnie w szoku jestem ... ale z drugiej strony, nie mam własnego samochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A wiesz, że ja w samochodzie nie jaram Normalnie w szoku jestem ... ale z drugiej strony, nie mam własnego samochodu... To może wiele tłumaczyć, aczkolwiek niekoniecznie zawsze stanowić wystarczające wytłumaczenie tego fonomenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.10.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A to pięknie obrazuje różnice indywidualne. Ja w samochodzie nie jaram, w domu nie jaram, ba, nawet w pracy nie jaram! Ogólnie - nei jaram nigdzie, bo rzuciłam!... ale kiedy jarałam, to wszędzie z wyjątkiem domu rodziców. Bo jak tam mieszkałam, byłam osobą niepaląca i mi się nie kojarzoło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 no to ja do spowiedzi przystąpię .W domu nie jaram (bo młode),w pracy nie jaram (bo nie pracuję), w samochodzie jaram (bo mogę), a na imprezach to ja za smoka robię, prawie na etacie ... jak ja luuuuuuubię to dymowe drapanko w gardle, oj jak lubię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 no to ja do spowiedzi przystąpię . ...i teraz sobie wyobrażcie - wraca Gwoździk, a tu co zastaje zamiast komentów?? ...konfesjonał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 jestem na to przygotowany .... http://mediarun.pl/files/images/cache/54/54479cba05d1c696390680d1cd5d0c32/210140standard001_1216389990.jpg SŁUCHAM .... .... tylko po kolei proszę .... zacznijmy może od literki B .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 No więc, ja barranek urodziłem się jako jedno ze 100 000 dzieci przewidzianych na 1000 lecie państwa polskiego... Numeru porządkowego nie pamiętam, ale raczej bliższy niż dalszy on, bo było to wiosną... Dokładnie zaś w święto narodowe III Rzeszy, co w jakiś sposób mogło odcisnąć się piętnem na moich późniejszych dokonaniach życiowych i być może powinno być osnową i kanwą zarazem tej spowiedzi, proszę księdza... (............) no i - o ile ksiądz jeszcze nie zasnął, chciałem powiedzieć, że w sumie więcej grzechów nie pamiętam, aczkolwiek wcale nie jestem do końca pewny, czy za te, które pamiętam, to specjalnie żałuję i prawdopodobnie popełniłbym je jeszcze raz, gdyby było mi dane wszystko powtórzyć. I nawet wprowadzenie korekt do mojego grzesznego żywota niewiele by zapewne zmieniło... Ale jeśli możecie dać flaszkę na drogę, przyjmę ją w pokorze... Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 No więc, ja barranek urodziłem się jako jedno ze 100 000 dzieci przewidzianych na 1000 lecie państwa polskiego... Numeru porządkowego nie pamiętam, ale raczej bliższy niż dalszy on, bo było to wiosną... Dokładnie zaś w święto narodowe III Rzeszy, co w jakiś sposób mogło odcisnąć się piętnem na moich późniejszych dokonaniach życiowych i być może powinno być osnową i kanwą zarazem tej spowiedzi, proszę księdza... (............) ... "skąd ta pauza Synu ... jeżeli chcesz powiedzieć prawdę i tylko prawdę to mów dalej ... " no i - o ile ksiądz jeszcze nie zasnął, ..... "no przecież qrrwa mówiłem, że masz mówić !!! .... chciałem powiedzieć, że w sumie więcej grzechów nie pamiętam, aczkolwiek wcale nie jestem do końca pewny, czy za te, które pamiętam, to specjalnie żałuję i prawdopodobnie popełniłbym je jeszcze raz, gdyby było mi dane wszystko powtórzyć. I nawet wprowadzenie korekt do mojego grzesznego żywota niewiele by zapewne zmieniło... "bluźnisz Synu !!!" Ale jeśli możecie dać flaszkę na drogę, przyjmę ją w pokorze... Amen "nie zawsze bluźnisz Synu - MASZ i łyknij za mnie!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 i łyknął.... i wrócił do raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 IDŹ i nie grzesz więcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Ja też numeru katalogowego nie pamiętam, ale jestem jedna z tych na 1000-lecie państwa naszego ukochanego. Ponieważ łączność była wówczas do d... to Gagarin dopiero na drugi dzień dowiedział się, że przyszłam na świat i ... spier... w Kosmos. Tylko dlaczego Grzechy, jeśli je jakoweś popełniałam, to pewnie kiedyś odpokutuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 braza, jak ty jesteś z tego samego rzutu to co chrzanisz o bliskiej emeryturze? . Przecież to my jesteśmy to pokolenie co musi tu zrobić porządek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.10.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 no, to co się ociągacie, a ja mam ciagle bałagan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Bo mamy wolny start Jak tak pada to się zebrać trudno [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Właśnie, jest tak jak powiedział Szanowny Przedmówca - wolny start! A właściwie ... chce Ci się robić ten porządek Barranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts